Date generale:

Dr. Gheorghe Dan Cristian, conferentiar universitar, medic primar, sef sectie ORL in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

  • Pediatru
  • spital de stat

ORL

Sectia ORL

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

-

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Cauterizare vase

trimis de Popescu

Desi am ajuns cu toata increderea la Dr. Gheorghe Dan Cristian, venind din provincie, am plecam total dezamagiti de dumnealui din urmatoarele motive:

- discuta cu tine gen "eu doctor tu restul";
- uita sa vada copii dupa operatie;
- uita sa cauterizeze vase;
- nu mai raspunde la telefon cand este cautat de colegi dupa program, avand un caz special nerezolvat de-al dansului.

Deci, parerea mea este negativa total fata de Dr. Gheorghe Dan Cristian.

Raspunde acestui mesaj

Foarte bun

trimis de Codescu Ruxandra

Este cel mai bun doctor ORL pe care l-am cunoscut! Si credeti-ma am umblat pe la multi. Am ajuns la spitalul Budimex cu fractura de piramida nazala veche de o saptamana si mi-a spus in felul urmator: "vrei sa te operam acum si sa ai un nas frumos si se numeste interventie chirurgicala sau vrei sa ramai asa si sa faci operatie estetica la 18 ani". Acum am nasul la fel ca inainte si nu am absolut nicio problema! Este un doctor minunat!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Gheorghe Dan Cristian

trimis de Raluca Mircea

Am citit toate comentariile si parerile postate pana acum. Nu pot nici sa le dau dreptate nici sa-i contrazic foarte mult. Eu mi-am operat baietelul de polipi si de amigdale la dl dr. Gheorghe. Prima operatie, cea de polipi, am facut-o in noiembrie 2011, cand baietelul meu avea 3 ani si 2 luni, iar operatia de amigdale am facut-o de o saptamana, joi pe 04.04.2013.

Ce pot sa va spun este ca baietelul meu s-a simtit si se simte extraordinar de bine dupa fiecare interventie. Nu stie ce i s-a intamplat, stie doar ca a avut o mascuta pe fata, pe care i-a pus-o doamna asistenta si apoi s-a trezit in salon langa mami.

In ceea ce priveste atitudinea dl doctor, in mare masura mamicile au dreptate, este rece cu copiii, nu comunica cu ei decat strict profesional (ex: deschide gura, spune: unu-doi etc), dar din punct de vedere profesional eu nu am decat cuvinte de lauda despre dumnealui. Am auzit mii si mii de pareri, cum ca n-ar opera dumnealui, ci rezidentii dansului, nimic mai fals, eu m-am convins in urma cu o saptamana ca dl doctor opereaza copiii, chiar daca sunt si rezidentii in preajma. Cat despre bani, asta e, traim in Romania, oriunde te duci trebuie sa dai daca vrei sa fii bine primit si servit, de la asistente pana la doctori, de la portar, pana la ingrijitoare si femei de serviciu. Da, si eu am dat bani, nu ca mi-au fost ceruti, ci pentru ca asa am vrut eu, oarecum sa ma asigur ca va fi bine ingrijit copilul meu. Sunt de acord cu ce a spus mai jos, Paul Li, intr-adevar este cam sobru, dar stie sa se faca inteles, raspunde nelamuririlor parintilor chiar daca o face la fel de rece si strict la subiect, si ca sa fiu sincera...pana una alta, ne ducem acolo la un medic specialist, nu la piata sa stam la barfa, zic eu, asa ca, o concluzie de final. Mii de multumiri dl doctor pentru "mana" cu care opereaza si aveti incredere ca este un profesionsit desavarsit, eu una asa il vad dupa doua interventii pe care i le-a facut copilului meu. Doua interventii ca la carte, fara o picatura de sange cursa pe nas sau pe gurita, fara dureri groaznice, cel putin la polipi nu a zis o data AU, la amigdale putin mai durereos, vreo doua ore dupa interventie, dar s-a rezolvat totul cu 5 ml nurofen si calmant pe branula. Il recomand pe dl conf dr. Gheorghe Dan cu toata inima.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
55%
50%
57%
55%
42%
47%
Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Reper

-

Telefon

021.460.42.60, 021.460.30.26

Site

www.mscurie.ro

Email

spital@mscurie.ro


Intrebari frecvente Propune medic