Urmareste-ne:
Dr. Oraseanu Dumitru
3 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Oraseanu Dumitru

Dr. Oraseanu Dumitru medic primar pediatrie, doctor in stiinte medicale, competente: pneumologie, ecografie generala, toxicologie clinica.

Dr. Oraseanu Dumitru medic primar pediatrie, doctor in stiinte medicale, competente: pneumologie, ecografie generala, toxicologie clinica.

pediatrie

Pediatrie 3 (Pediatrie Abdominala si Pulmonara)

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.316.93.66 / 021.316.52.83

Ai folosit serviciile Dr. Oraseanu Dumitru? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic
De Arsene Georgiana pe 02 Noiembrie 2015

În anul 2005 am fost diagnosticata la Pitești cu leucemie.Am fost trimisa de urgenta la spitalul Grigore Alexandrescu unde domnul doctor Orășanu Dumitru a venit de acasă special pt mn la ora 02:00.leucemia mea era defapt o purpura trompocitopenica în ultima faza.Am stat în spital o luna sub aripa domnului doctor căruia o sa-i fiu recunoscătoare toată viața.datorita dansului trăiesc în ziua de azi,am 23 de ani și o sa ma rog mereu la Dumnezeu pt domnul doctor sa fie sănătos pt a putea salva în continuare multe alte vieți.Orășanu Dumitru un medic extraordinar

Indiferenta si lipsa de profesionism
De Gica nichifor pe 03 Septembrie 2014

Pe data de 9 august am internat copilul la spitalul Grigore Alexandrescu pe sectia Medicala III sub ingrijirea "profesorului" Oraseanu cu diagnosticul "colica renala". A fost pus sub antibiotic si calmante timp de sase zile, starea copilului era din ce in ce mai grava, desi i-au fost facute doua ecografii si nu au fost depistate pietre la rinichi, dar s-a vazut o inflamatie si o usoara infectie la rinichiul stang, nu a considerat ca trebuie tratata aceasta infectie cu seriozitate.

Dupa sase zile de dureri cumplite a hotarat sa-l mute la terapie intensiva, sub ingrijirea doctorului Rusu Florin seful sectiei ATI unde au continuat sa-i administreze calmante si antibiotic API PLUS. A stat inca cinci zile in terapie intensiva, iar la insistentele mele vazand ca nu se ia nicio masura sa-i faca o investigatie mai amanuntita un CT sau o urografie care sa ne arate clar ce are copilul, decat sa se astepte sa elimine "piatra" care dupa spusele lor nu se vedea ca ar fi fost radiotransparenta.

Dupa cele zece zile de cand a fost internat i s-a facut CT si au constatat ca are o infectie foarte mare la rinichi, trebuie operat si rinichiul scos. Am luat decizia sa-l iau pe semnatura si sa-l operez in alt spital unde am dat peste niste doctori adevarati care au facut imposibilul pentru ca acest copil sa fie salvat si care a avut nesansa in anul 2014 luna august sa incapa pe mana acestui "profesor Orasanu" declarat "pediatrul anului 2012"

Dr. Oraseanu Dumitru
De Pavel mariana pe 04 Februarie 2011

Am ajuns la dansul disperata cu copilul si am plecat foarte multumita.

Contact Dr. Oraseanu Dumitru

Adresa

Bulevardul Iancu de Hunedoara, 30-32, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.316.93.66 / 021.316.52.83
Site www.spitaluldecopii.ro
Email contact@spitaluldecopii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!