Urmareste-ne:
8 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Dumbrava Doru

Dr. Dumbrava Doru este medic primar pediatru cu supraspecializare Cardiologie Pediatrica. Este seful sectie Pediatrie I in cadrul spitalului clinic de urgenta pentru copii Marie Curie.

Dr. Dumbrava Doru este doctor in medicina, conferentiar la Universitatea de Medicina si Farmacie „ Carol Davila” Bucuresti.

Dr. Dumbrava Doru este medic primar pediatru cu supraspecializare Cardiologie Pediatrica. Este seful sectie Pediatrie I in cadrul spitalului clinic de urgenta pentru copii Marie Curie.

Dr. Dumbrava Doru este doctor in medicina, conferentiar la Universitatea de Medicina si Farmacie „ Carol Davila” Bucuresti.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.460.42.60 / 021.460.30.26

Ai folosit serviciile Dr. Dumbrava Doru? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

ajutor!!!!
De Sof pe 31 Octombrie 2016

BUNA SEARA! CINE MA POATE CU NR DE TELF AL DNULUI DR DORU DUMBRAVA??? IN CE CLINICA IL POT GASI? MULTUMESC!

Dr Dumbrava Doru
De Simona Gheorghe pe 22 Iunie 2016

Un medic foarte bun, calm, experimentat. Am reusit sa gasim programare la consultatie si ecografie cardiaca de pe o zi pe alta la Medlife. Recomand cu caldura!

Dr Doru Dumbrava
De Emma pe 14 Ianuarie 2015

Din decembrie 2014 poate fi gasit si la Medlife.Am obtinut programare prin call center de pe o zi pe alta.A fost un soc faptul ca am gasit loc. Are pachet consultatie plus eco cardiac , 310 lei.Este doctor prin excelenta (sper ca m-am exprimat corect) de aceea e justificat pretul. Calm, placut de fetita mea, tacut, rezervat pana la sfarsitul consultatiei cand, pe un ton calm si zambitor ne-a spus ca totul este perfect .Din fericire nu pot comenta tratamente etc.Din recomandarile facute, se pare ca este cel mai bun.

Dr.Dumbrava
De Andreea M. pe 11 Noiembrie 2010

Pe dl.dr. Dumbrava l-am cautat la cateva clinici si am aflat ca lucreaza de putin timp in C.M. Unirea din Dorobanti. Suntem programati abia saptamana viitoare la consultatie.

Doctor bun
De Ioana Simona pe 29 Octombrie 2010

Este un medic foarte bun, dar din pacate, greu de gasit. Stiu ca avea consultatii la Diagnosis, insa nu mai activeaza acolo. Stie cineva daca mai consulta si in alta parte decat la Budimex?

Dr. Dumbrava Doru
De Florina pe 04 Octombrie 2010

Deocamdata, mi-a dat o impresie buna, dar mai vedem pe viitor.

Dr. Dumbrava Doru
De Cristina pe 19 August 2010

Un medic foarte bun.

Dr. Dumbrava Doru
De Camelia pe 17 Octombrie 2009

Dr. Dumbrava Doru este un doctor foarte bun, dar greu accesibil.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!