Date generale:

Dr. Dumbrava Doru este medic primar pediatru cu supraspecializare Cardiologie Pediatrica. Este seful sectie Pediatrie I in cadrul spitalului clinic de urgenta pentru copii Marie Curie.

Dr. Dumbrava Doru este doctor in medicina, conferentiar la Universitatea de Medicina si Farmacie „ Carol Davila” Bucuresti.

  • Pediatru
  • spital de stat

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie

-

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.460.42.60 / 021.460.30.26

Dr Doru Dumbrava

trimis de Emma

Din decembrie 2014 poate fi gasit si la Medlife.Am obtinut programare prin call center de pe o zi pe alta.A fost un soc faptul ca am gasit loc. Are pachet consultatie plus eco cardiac , 310 lei.Este doctor prin excelenta (sper ca m-am exprimat corect) de aceea e justificat pretul. Calm, placut de fetita mea, tacut, rezervat pana la sfarsitul consultatiei cand, pe un ton calm si zambitor ne-a spus ca totul este perfect .Din fericire nu pot comenta tratamente etc.Din recomandarile facute, se pare ca este cel mai bun.

Raspunde acestui mesaj

Dr.Dumbrava

trimis de Andreea M.

Pe dl.dr. Dumbrava l-am cautat la cateva clinici si am aflat ca lucreaza de putin timp in C.M. Unirea din Dorobanti. Suntem programati abia saptamana viitoare la consultatie.

Raspunde acestui mesaj

Doctor bun

trimis de Ioana Simona

Este un medic foarte bun, dar din pacate, greu de gasit. Stiu ca avea consultatii la Diagnosis, insa nu mai activeaza acolo. Stie cineva daca mai consulta si in alta parte decat la Budimex?

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
66%
86%
90%
80%
80%
76%
Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Reper

-

Telefon

021.460.42.60 / 021.460.30.26

Site

www.mscurie.ro

Email

spital@mscurie.ro


Intrebari frecvente Propune medic