Urmareste-ne:
28 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Buruiana Andrei Mihai

Dr. Buruiana Andrei Mihai medic specialist ORL, asistent universitar in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Buruiana Andrei Mihai medic specialist ORL, asistent universitar in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

ORL

sectia ORL

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Ai folosit serviciile Dr. Buruiana Andrei Mihai? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Multumim domnul Doctor
De Florentina Raluca pe 09 Decembrie 2016

Cel mai bun doctor. Sa va dea Dumnezeu sanatate 1000000 de ani. Pentru rabdarea care o aveti fata de parinti si pacienti.
Mi-a facut bine copilul si mi-a umplut viata de fericire . O fericire pe care n-o avusesem de mult.
Un doctor care stie cum sa vorbeasca si cum sa linisteasca parintii oicat de grea ar fi situatia. Un medic de exceptie. Sanatate multa domnul Doctor.

Mutumesc domnule doctor.
De Bibicu Mihai Cristian pe 15 Iulie 2016

” Un spital profesionist , multumim din suflet medicului BURUIANA ANDREI pentru profesionalismul , grija si dragostea de care a dat dovada fata de baietelul nostru Bibicu Mihai Cristian.Sa va dea Dumnezeu sanatate pentru a vindeca cat mai multi copilasi.”

buna ziua
De Burticel pe 29 Aprilie 2016

intradevar un doctor care ne face cinste neamului romanesc ,.mare pacat ca nu avem mai multi ca dansul

Buna seara
De Andreea pe 19 Decembrie 2015

As vrea sa stiu cam cat costa o operație de polipi

operatie de polipii
De Ivascu mario laurentiu pe 01 Iulie 2015

cel mai bun doctor care stie sa vorbeasc cu toata lumea

Un om deosebit
De Laura pe 08 Iunie 2015

Este cel mai bun medic întâlnit vreodată. Are multa răbdare și pune foarte mult suflet în ceea ce face. Mulțumim pt tot domnul doctor,in special pt grija și răbdarea dvs. fata de copii și de părinți. Sănătate multa

Operatie polipi
De Octavian pe 29 Mai 2015

Un om extraordinar, de nota 11+.
Un doctor minunat, care inspira incredere si liniste pentru parinti.
Multa sanatate si multumim pentru tot!

Un doctor extraordinar
De Pasarica violeta pe 17 Noiembrie 2014

Eu am fost cu copii la domnul doctor, deci nu am cuvinte. E un medic extraordinar de bun cum rar mai intalnesti in tara noastra. Nota 10 cu felicitari.

Dr. Buruiana Andrei Mihai
De Angelica nitu pe 27 Mai 2014

Un medic bun, un om pe masura, cu pasiune fata de medicina si dragoste de copii.

Dr. Buruiana Andrei Mihai
De Dan pe 22 Mai 2014

Am fost cu copilul la acest asa numit doctor. Dupa o scurta consultare ne-a prescris un antibiotic. Pana aici nimic anormal. La 24 e ore m-am prezentat tot la acest doctor dupa ce copilul a facut ferbra 39,5 si ne-a fost pusa branula si ne-a fost administrat antibiotic, doar la insintenta mea ne-a fost luat sange pentru analize rezultand infectie in organism.

La 3 zile dupa tratament cand ne-am prezentat la consultatii, am dat tot peste acest asa zis doctor care a hotarat sa ii scoata branula pentrru ca nu mai are rosu in gat si sa il externeze.

Cu biletul de externare m-am dus la Matei Bals si sa vezi surpriza. Mi-a internat copilul pentru ca avea pneumonie - pe biletul de externare toate valorile sunt crescute, doctora care ne-a internat s-a crucit cum ia dat drumul din spital.

Deci, dupa acest asa zis doctor mergeam bine mersi acasa si ii dadeam Panadol pentru febra. Pe scurt daca nu vreti sa va moara copilul acasa ocoliti acest individ.

Contact Dr. Buruiana Andrei Mihai

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.460.42.60, 021.460.30.26
Site www.mscurie.ro
Email spital@mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!