Urmareste-ne:
56 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Burnei Gheorghe

Dr. Burnei Gheorghe medic primar, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Burnei Gheorghe medic primar, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

pediatrie

Clinica de Ortopedie Pediatrica

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Ai folosit serviciile Dr. Burnei Gheorghe? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

de ce sa nu mergeti la acest medic
De Roxana pe 09 Decembrie 2016

http://casajurnalistului.ro/a-fost-un-experiment/

Bataie de joc, pierdere de timp, niciun rezultat; decat o gaura in buget ...
De Paulet pe 17 Octombrie 2016

Pe scurt: programare telefonica rapida, prin asistenta sefa; 400Km dus; asteptat de la ora 7 la 15.30 pe hol, cu copilul in brate; consultat copilul 1 minut, explicat tariful 1 minut; programare pt operatie peste 3 luni; 400Km inapoi...
Dupa 3 luni: 400Km pe drum, asteptat 2 ore la internare, vazut de Dl Profesor a doua zi; inmanat plic; amanat 16 zile; dat alt plic; operat; externat dupa alte 3 zile; intors dupa alte 3 zile pt ca se inflamase la operatie si ... tipat, injurat, tipat din nou, injurat din nou, alte 10 zile in spital ...
Dupa 6 luni copilul merge si se misca la fel ca inainte de operatie ...

Tot pe scurt: spuneti PAS acestui doctor si nu uitati ca este singurul care se declara cel mai bun, toti ceilalti au pareri cat se poate de negative; ma refer si la cei din provincie, dar si la cei de langa el... Ca am avut timp sa-i cunosc pe toti ...

capul fierbinte
De Vera pe 08 Octombrie 2016

Buna,fetita mea de 10 luni are capul fierbite fata de restul corpuilui,ce poate fi? Merci.

NU merita sa mergeti la acest chirurg imbatat de laude
De Petru Valentin pe 02 Februarie 2016

Am fost pacientul dansului acum ceva timp si regret decizia de a-l avea ca medic. Am fost mintit de domnul doctor timp de 1 luna, timp in care imi spunea "azi vei face operatia" si la finalul zilei, dupa ce stateam nemancat aflam ca fusese o minciuna. In plus, in momentul in care m-a operat, desi am fost informat ca va dura 2 ore, a durat 15 minute, iar la un consult ulterior cu un alt medic chirurg am aflat ca a fost vorba doar de chirurgie exploratorie. Dupa operatie, mama mea l-a intrebat cand va trebui sa revenim, iar raspunsul a fost "nu trebuie" si nu pentru ca m-a rezolvat ci fiindca stia ca nu mi-a facut nimic. A primit de la mama 2000 de lei si nici macar nu i-a meritat. Eu si acum am probleme, si am dezvoltat un limfedem datorita acelei interventii. Trebuie sa aduc aminte si de infatuarea de care da dovada, si de agresivitatea verbala a dansului. Pentru dansul toti suntem o adunatura de prosti. Mentionez ca am cunoscut si alte persoane care au avut probleme din cauza dansului. Sfatul meu: nu va lasati copilul pe mana acestui om. ESTE O MARE GRESEALA DACA MERGETI CU COPILUL LA ACEST PSEUDO PROFESIONIST!

profesor
De Dumitrescu Ovidiu - Mihail pe 15 Ianuarie 2016

Profesorul univ. Burnei este un medic cu adevarat dedicat muncii de chirurg. Este greu de patruns la el pentru ca este foarte solicitat si cautat dar ceea ce reuseste sa realizeze cu ajutorul bisturiului poate fi cu adevarat considerat o arta.

Wikipedia
De Valeria pe 26 Octombrie 2015

buna vreau un sfat pentru copilul meu

contact
De Buduleci adela pe 18 Iulie 2015

buna ziua sunt din rm valcea si as dori o adresa de mail a domnului doctor Burnei pt ai trimite o poza cu radiografia copiilului meu multumesc frumos

Adrian zis Robocop bolnav de diabet.. cu mana, dubla fractura antebrat
De Cretu pe 22 Iunie 2015

nu pot uita toata viata mea.asa suflet de om..sa ii dea dumnezeu sanatate mereu plang de emotii cand vad cati copii salveaza..

pentru fiul meu Alexandru Bogdan
De Ilies iudita pe 23 Aprilie 2015

Buna ma numesc Ilies IUDIT sunt din baia mare si trebuie sa ajung la domn doctor Burnei am mai fost la dansul si trebuie sa-l programeze pentru operatie are picior stramb congenital bilateral si ne-a spus ca il ca opera la 15 ani dar nu reusim sa dam de domn doctor Burnei va rog sa imi spuneti cum asi putea sa dau de dansul copilul creste si imi este frica sa nu fie prea tarziu sa mai facem ceva pentru el in ultima perioada il doare rau picioarele va rog sa ma ajutati daca puteti

Felicitari dl doc
De Retevoiescu alina pe 26 Martie 2015

Multumesc din suflet d-l doc Burnei datorita dvs azi pot merge normal si nu am nc un fel de pb. Am av un accident in urma caruia m-am ales cu rotura sparta, cei dl Pitesti m-au nenorocit dc nu era d-l doc Burnei ajungeam de ramanea fara picior. Sa va dea D-zeu multa sanatate si va multumesc din suflet.

Contact Dr. Burnei Gheorghe

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.460.42.60, 021.460.30.26
Site www.mscurie.ro
Email spital@mscurie.ro

Parteneri premium

Dr. Nicolescu Alin

18 opinii

Dr. Nicolescu Alin este medic specialist cardiologie pediatrie.

Dr. Voroneanu Liliana

130 opinii

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

Dr. Stanciu Adrian

227 opinii

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria...

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!