Date generale:

Dr. Burnei Gheorghe medic primar, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

  • Pediatru
  • spital de stat

pediatrie

Clinica de Ortopedie Pediatrica

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

-

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Dr. Burnei Gheorghe

trimis de Mocanu Gabriela

Suntem pacienti de-ai d-lui prof. Burnei, care in luna ianuarie 2014 ne-a operat baietelul de 6 ani de chist osos femur stang. Un om deosebit care lucreaza cu o echipa medicala la fel de, deosebita. Toata stima din lume pentru d-nul prof .Burnei pentru lucrurile minunate pe care le faceti pentru copii de la Spitalul M. Curie.

Raspunde acestui mesaj

Foarte bun

trimis de Hogea Nurman Demirel

Sunt multe cuvinte de scris, dar eu va voi spune doar o parte din ea. Baietelul meu la 3 luni ii aparuse un hematon la gurita, Mi s-a spus in Constanta ca trebuie sa stau asa cu el pana la varsta de 2 ani. La 8 luni l-am gasit pe Domnul Prof. Dr. Gheorghe Burnei pe internet, cand l-a vazut pe baiat mi-a spus de ce am intarziat. Eu i-am spus ca asa mi s-a zis de cei din C-ta ca trebuie operat la 2 ani. Multumesc lui Dumnezeu ca la 8 luni m-am dus la el si mi-a operat baietelul si i-a ramas un semn extrem de mic in care nu se observa. Ce nu au putut sa faca medicii din C-ta a facut prof. Dr. Gheorghe Burnei si ii multumesc dansului si echipei lui!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Burnei Gheorghe

trimis de roxana

Buna ziua, as vrea sa stiu daca a-ti facut rost de nr. de telefon al d-lui doctor sau adresa de e-mail, si daca mi-o puteti da si mie. Multumesc.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
50%
52%
56%
55%
54%
40%
Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Reper

-

Telefon

021.460.42.60, 021.460.30.26

Site

www.mscurie.ro

Email

spital@mscurie.ro


Intrebari frecvente Propune medic