46 opinii
Medic: Pediatru
Institutie: spital de stat

Dr. Burnei Gheorghe

Dr. Burnei Gheorghe medic primar, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Burnei Gheorghe medic primar, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

pediatrie

Clinica de Ortopedie Pediatrica

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Ai folosit serviciile Dr. Burnei Gheorghe? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Felicitari dl doc
De Retevoiescu alina pe 26 Martie 2015

Multumesc din suflet d-l doc Burnei datorita dvs azi pot merge normal si nu am nc un fel de pb. Am av un accident in urma caruia m-am ales cu rotura sparta, cei dl Pitesti m-au nenorocit dc nu era d-l doc Burnei ajungeam de ramanea fara picior. Sa va dea D-zeu multa sanatate si va multumesc din suflet.

hemoroizi la bebelus de 2 luni
De Constantin cristian pe 19 Martie 2015

buna ziua, este posibil ca un bebelus de doua luni sa aibe hemoroizi dupa o costipatie, scaunul in timpul constipatie este exact ca la adulti, tare dar nu uscat, constipatia a afacuto pentru am schimbat laptele praf HUMANA CU HUMANA AR.

Prof. Gheorghe Burnei
De Carmen pe 10 Martie 2015

Buna ziua,
puteti suna la nr de telefon 0214603026 int 273 sau puteti merge direct la spital. Il gasiti in fiecare zi pe dl Prof. Burnei in spital de preferat de ajuns dimineata. De asemenea puteti consulta lista garzilor (vezi site: http://www.mscurie.ro/meniu_content.php?meniu_nr=4&language=ro&id_meniu_back=104&nume=2015&id_pagina=523) si sa mergeti la dansul cand este de garda, de preferat dupa ora 17:00.
Este un doctor exceptional cum ar trebui sa regasim in multe alte spitale, dedicat meseriei.
Multa sanatate !

Buna ziua
De Ana maria acasandrei pe 09 Martie 2015

Buna ziua,ca rog mult sa imi spune-ti cum pot lua leg─âtura cu domnul doctor Gheorghe burnei un nr de tel sau o adresa de email . Va multumesc mult

Multumesc domnule profesor
De Floarea roxana pe 08 Februarie 2015

Prof. Burnei, inainte de a fi un mare profesionist, este un mare om. In anul 2006 mi-a operat baiatul in varsta de 13 ani o prima operatie care a durat 6 ore urmata de o alta interventie in 2007 ambele finalizate cu succes.

Nu credeam ca dupa aceste interventii baiatul meu va mai practica judo, va schia, va merge in Piatra Craiului si Fagaras. Dar toate acestea s-au intamplat datorita domnului profesor si ii multumesc

Dr. Burnei Gheorghe
De Dragomir Doina pe 15 Decembrie 2014

Acest doctor nu are nici cea mai mica idee despre ce inseamna profesionalism. El pur si simplu nu stie cand sa se opreasca, lucreaza intr-o stare cronica de oboseala. Vaneaza numai operatii care sa ii aduca renume.

Interventie chirurgicala
De Mariana pe 18 Noiembrie 2014

Puteti sa-l gasiti pe dl Prof.Burnei la spitalul Regina Maria (https://www.reginamaria.ro/medici/burnei-gheorghe-id-134-cmsid-8) sau personal mergeti la spitalul de copii Maria Sklodowska Curie (Budimex), la etajul 2 dimineata si cereti o programare la asistenta personala a profesorului! Multa sanatate!

Interventie chirurgicala
De Voda Mircea Stefan pe 28 Octombrie 2014

As dori sa pot lua si eu legatura cu domnul doctor. Am sunat sa fac o programare, dar se pare ca lista de asteptare este tare lunga si as vrea sa pot vb direct cu dansul, nu cu call center-ul spitalului unde profeseaza dansul. Imi poate da si mie, cineva, nr. de tel sau email-ul dansului?

Picior stramb
De Logofatu Anamaria pe 01 Octombrie 2014

Copilu are picior stramb si desi, l-am operat este tot stramb. Cum pot ajunge la dansul?

Dr. Burnei Gheorghe
De Crys_crystynel65 pe 08 Iulie 2014

Am un baiat in virsta de 14 ani. Acum sapte ani a avut o fractura la mana dreapta mai jos putin de la incheietura de la cot, cred ca nu este osul prins la locul lui ca el nu poate sa indrepte mana normal. As vrea sa fie operat de Dr.Burnei Gheorghe. Va rog urgent. Am sunat sa fac programare si sa vorbesc cu domnul Dr. Burnei si a zis ca momentan este ocupat si nu stiu cum sa iau legatura cu dumnealui pentru o programare.

Contact Dr. Burnei Gheorghe

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.460.42.60, 021.460.30.26
Site www.mscurie.ro
Email spital@mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza