Date generale:

Dr. Burloiu Carmen medic primar neurologie pediatrica, doctorand, la Clinica de Neurologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Dr. Alexandru Obregia".

  • Pediatru
  • clinica

neurologie pediatrica

neurologie pediatrica

Clinica de Neurologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Dr. Alexandru Obregia"

-

pentru programari internari si consultatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon:
021.334.7994 de luni pana vineri intre orele 10:00 - 12:00;
021.334.4266, interior 407 de luni pana vineri intre orele 11:00 - 14:00;

Dr.Burloiu Carmen

trimis de Madalina Matei

Va rog, unde as putea sa o gasesc pe aceasta doamna doctor? Pentru bebelusul meu de 11 luni.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Burloiu Carmen

trimis de elena iatan

Tot respectul ptr d-na doctor Carmen Burloiu. Am cunoscut pe d.na doctor acum 14 ani in urma, cand fiului meu, atunci in varsta de 4 ani, nimeni nu ii mai da nici o sansa. Am avut norocul sa ajung pe sectie la d-na dr. Carmen Burloiu, care impreuna cu o intreaga echipa de exceptie au reusit dupa un lung sir de investigatii(care au durat in prima faza in jur de aproximativ 60 de zile) sa poate diagnostica si trata, in cele din urma pe fiul meu .
Tin sa-i multumesc din suflet doamnei dr.Burloiu si intregii echipe,fiul meu a ajuns datorita dansei,sa fie un om normal,cu mult ajutor si sacrificii, si din partea familiei, dar merita. Tin sa multumesc foarte mult si d-nelor asistente si infirmiere(rar se mai intalnesc astfel de oameni cu suflet)si d.nei dr.Catrinel Iliescu si d.nului Prof. dr.Ghe.Tismana (nu stiu daca mai este in viata). Dupa 14 ani am reusit sa am o familie fericita datorita domnilor dr. din sectia de Neurologie pediatrica II (Spitalui Alexandru Obregia).

Raspunde acestui mesaj

Dr. Burloiu Carmen

trimis de damaschin elena alexandra

Aceasta doctora este foarte buna. Cand aveam varsta de 13 ani medicii de la Grigore Alexandrescu i-au spus mamei sa se pregateasca ca nu mai am mult si mor, iar mama ma dus la aceasta doctora si ma diagnosticat cu epilepsie gran mall si mi-a salvat viata. Este o doctora foarte buna si are grija de pacientii sai toti cei care sunteti bolnavi de aceasta boala duceti-va la dansa pentru ca aveti sanse sa traiti. Eu ii multumesc din suflet ca traiesc si in ziua de azi si am si un copil foarte sanatos si totul este din cauza doamnei doctor Carmen Burloiu. Multa sanatate, sarbatori fericite si numai bine!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
95%
100%
95%
100%
100%
70%
Adresa

Soseaua Berceni, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Reper

-

Telefon

021.334.7994

Site

www.neurologiepediatrica-obregia.ro

Email

office@neurologiepediatrica-obregia.ro


Intrebari frecvente Propune medic