Urmareste-ne:
Dr. Biro Eniko Ilona
15 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Biro Eniko Ilona

Dr. Biro Eniko Ilona medic specialist pediatrie in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau.

Dr. Biro Eniko Ilona medic specialist pediatrie in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau.

pediatrie

pediatrie

Spitalul Judetean de Urgenta Zalau

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0260.616.920

Ai folosit serviciile Dr. Biro Eniko Ilona? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dr. Biro Eniko Ilona
De Galis pe 09 Februarie 2014

Felicitari doamnei dr. Este un om si un specialist de exceptie care pe noi ne-a ajutat intotdeauna. Multumim, Matei si Stefan.

Cea mai pregatita profesional si social dintre toti doctorii Salajului
De CRISTE CALIN ADRIAN pe 01 Martie 2013

Am toata stima si respectul pentru o persoana deosebita care in activitatea ei de student a fost de 10 si in activitatea profesionala este tot de 10, ba mai mult a adaugat si calitatea sociala de cea mai umana si pregatita pentru toate categoriile sociale, nu ca alte specialiste, de sefe de sectie!

Pentru DR.BIRO ENIKO ILONA toata admiratia si cum am spus fiind cel mai bun specialist pediatru , parerea mea , are meritul locului de frunte al unei sectii foarte importante din Spitalul Judetean de Urgenta Salaj-Seful sectiei PEDIATRIE. Aveti toate recomandarile din partea mea pentru acest specialist cu adevarat!

Cu respect, Calin Adrian Criste.
PS. sunt cuvinte care vroiam sa le spun de multa vreme, dar acum prin imprejurarile actuale a venit si acest moment. Succes in cariera profesionala!

Un doctor deosebit
De BODEAN POP RAMONA pe 13 Februarie 2013

Multumim, doamna doctor!

Felicitari!
De Nicoara Bianca pe 29 Martie 2012

Maia si Alex va multumesc. Un caracter si un suflet deosebit. Multa sanatate dumneavoastra, familiei si mult succes in continuare.

Un doctor super
De Diana pe 27 Martie 2012

Multumim doamna doctor. Un om si un medic deosebit.

Dr. Biro Eniko Ilona
De Vaida raluca pe 19 Mai 2011

Sper sa se intoarca cat mai repede.

Dr. Biro Eniko Ilona
De Cecilia falaus pe 22 Februarie 2011

Felicitari! Nu credeam ca exista astfel de medici! Nastere usoara si sa va bucurati de ingerasul ce trebuie sa vina printre noi!

Dr. Biro Eniko Ilona
De ANONIM pe 19 Ianuarie 2011

Naster usoara si multa multa sanatate! Un doctor de nota 10!

Dr. Biro Eniko Ilona
De Crisan_anka pe 17 Decembrie 2010

Este nu cea mai buna, cea mai super buna si cumsecade doamna doctor din cate a avut Zalaul vreodata. Pacat ca acum nu poate sa ne ajute nu stiu ce sa fac fara doamna doctor, sunt pot sa zic disperata pt ca as avea foarte mare nevoie de serviciile dumneaei. Oricum ii doresc multa multa sanatate si sa ii ajute Dumnezeu sa aduca pe lume un copil sanatos si bun la suflet asa cu este doamna doctor. Sa aiba Dumnezeu grija de ei.

Dr. Biro Eniko Ilona
De Ana pe 09 Decembrie 2010

Super din toate punctele de vedere, felicitari.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!