Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti pagina anterioara
56%
55%
65%
56%
45%
56%
Adresa

Mihai Bravu, 116, Prahova, Ploiesti

Reper

-

Telefon

0244.409.100

Site

www.maternitate-ploiesti.ro

Email

-

20%

dr.ghiculescu oana

trimis de cristna

cine imi poate da nr de tel al dn doctor ghiculescu

Raspunde acestui mesaj
100%

Pentru Doamna Dr Ghiculescu Oana Cristina

trimis de zencenco valentina

Am folosit serviciile Spitalului Obstretica Ginecologie Ploiesti si am fost foarte multumita am avut parte de serviciii de 5 stele si tratata de un medic deosebit de bun Doamna Dr Ghiculescu Oana Cristina recomand tuturor sa aibe incredere si sa apeleze la serviciile spitalului si serviciile doamnei Dr Ghiculescu oana

Raspunde acestui mesaj
100%

am nevoie de un doctor

trimis de Magda

Buna ziua,recent am aflat ca sunt insarcinata ,mai exact de doua saptamani.Mi-a fost recomandata o doamna doctor careia prefer sa nu ii spun numele,si doar ptr 2 controale pe care mi le'a facut la cabinetul particular,ma'u costat peste 500 de lei. Imi poate cineva recomanda un doctor care sa ma consulte la maternitate,nu la cabinetul particular.Sunt doar in 8 saptmani,si mi sebpare imposibil sa achit cate 250 la fiecare ecograf. Va multumesc.

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr Ghiculescu Oana Cristina

trimis de zencenco

Multumesc doamnei doctor ca m-a ajutat sa aduc pe lume doua fetite sanatoase.Un medic deosebit de bun,prietenos,amiabil,dragut,cu o mare experienta si devotat meseriei.Recomand din suflet acest medic excelent.

Raspunde acestui mesaj
100%

Multumiri

trimis de dinca nicoleta

Multumesc mult doamnei doctor Cernat Maria care m-a ajutat foarte mult sa aduc pe lume un copil o fetita sanatoasa si eu ca mamica fiind sanatoasa,multumesc foarte mult si pentru toata atentia care mi-a fost acordata pe toata perioada sederii mele in maternitate atat din partea dansei cat si a personalului, asistentelor ce au avut grija de mine in urma celor spuse de stimabila doamnna doctor Cernat Maria.


Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa si fericire atat dansei cat si celor dragi.

O mamica fericita din Ploiesti care acum aproape 4ani a dat nastere unei fetite sanatoase datorita doamnei doctor, atat mamica cat si fetita ramanand bine sanatoase si dupa, care va multumeste din suflet.


Multumiri doamnei doctor Cernat Maria

Raspunde acestui mesaj
100%

Doamnei doctor Ghiculescu Oana

trimis de zencenco valentina

Ii multumesc ca m-a ajutat sa aduc pe lume cea dea doua fetita sanatoasa. Multumesc, doamna doctor.

Raspunde acestui mesaj
80%

Multumiri ...si tristete

trimis de iulia

Datorita dl dr. Horia Stoica am nascut doi copii minunati prin cezariana. Am fost tratata cu respect, din toate punctele de vedere, fara a da nimic deosebit, deseori am vrut sa-mi iau copiii, mai ales dupa cumpana avuta de fiica mea, o meningita urmata de abces cerebral, sa merg sa-i multumesc. Ieri am aflat ca din pacate si dansul are o cumpana, intrebarea mea este daca stiti ce a patit si daca poate fi vizitat la spital. Ma rog la Dumnezeu sa faca minuni cu dansul, cum si el a facut multe minuni, cu copiii nostri, chiar daca uneori a gresit ca om sau medic. Toti suntem oameni si gresim, vrand nevrand. Sanatate tuturor.

Raspunde acestui mesaj
100%

D-lui Dr. Horia Stoica

trimis de Georgeta Bogdan

Va multumesc domnule doctor pentru toata bunavointa si profesionalismul de care ati dat dovada, cand la operatia de ruptura uterina dupa nastere mi-ati salvat viata.

Am vrut ca sa va multumesc personal, chiar daca in cuvinte nu este suficient sa-mi exprim multumirea. Bunul Dumnezeu sa va daruiasca sanatate, acum dupa aceasta grea incercare, sa va rasplateasca cu insanatosire grabnica, asa cum meritati, domnule doctor.

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Ghiculescu Oana

trimis de zencenco valentina

Multumesc doamnei doctor Ghiculescu ca m-a ajutat sa aduc pe lume o fetita sanatoasa. Multumesc ca existati am nascut in conditii foarte bune.

Raspunde acestui mesaj
100%

Multumiri si incredere in medicii cu har

trimis de Liliana David

Domnului Doctor Stoica Horia, dupa aproape 20 de ani: mii de multumiri! Eu si Alexandra multumim Bunului Dumnezeu ca existati si ne rugam pentru sanatatea dumneavoastra! Va dorim zile fericite si sanatate.

Cu mult drag

Raspunde acestui mesaj
12
Urmatoarea

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti

Cate stele ii dai?
Numele tau: Emailul tau: Titlul opiniei: Mesajul tau: Ma oblig sa respect politica de publicare a comentariilor pe site

Introdu codul de verificare in casuta de mai jos:

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK