Urmareste-ne:
15 opinii
Localitate:
Braila
Maternitate:
de stat

Spitalul Obstetrica Ginecologie Braila

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Braila este amplasat pe una din arterele principale ale municipiului Braila si este conceput intr-un stil arhitectural specific sec. XX cand a fost atestat documentar.<br><br>Spitalul de Obstetrica Ginecologie Braila a fost dat in folosinta in anul 1984 suferind in timp modificari atat ca numar de...

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Braila este amplasat pe una din arterele principale ale municipiului Braila si este conceput intr-un stil arhitectural specific sec. XX cand a fost atestat documentar.<br><br>Spitalul de Obstetrica Ginecologie Braila a fost dat in folosinta in anul 1984 suferind in timp modificari atat ca numar de paturi cat si in structura sectiilor.

asistenta medicala permanenta

obstetrica I<br> obstetrica II<br> ginecologie<br>sectia ATI<br>sectia de neonatologie si prematuri

laborator analize medicale biochimie<br>hematologie<br> analizoare<br> aparat coagulare<br>citire stripuri de urina<br>aparat electroforeza<br>aparat distilat apa<br>microscoape<br> centrifuga hematocrit<br> baie inactivare<br>laborator imagistica medicala<br>aparat Roentgen Diagnostic Eltex<br> aparat Roentgen polimobil<br>ecografe

examinarea clinica si investigarea biologica a pacientilor preoperator pentru aprecierea riscurilor<br> rezolvarea urgentelor medico-chirurgicale<br>anestezie locala<br>rahianestezie<br>epidurala si analgezie la nastere<br>anestezie generala intravenoasa fara I.O.T, inhalatorie<br>intravenoasa cu I.O.T si ventilatie mecanica<br>monitorizarea parametrilor vitali introanestezie<br>terapie volemica introoperator<br>terapie intensiva dupa caz<br> terapie portoperator<br> monitorizare parametri vitali<br> terapie volemica<br>terapie antibiotica<br> terapie anticoagulanta<br> terapia durerii<br>terapie intensiva a cazurilor grave<br> terapie volemica<br> transfuzie ssnge si derivate<br>sustinere cardio-circulatorie cu vasopresoare inotrope<br>antiaritmice, hipotensoare<br>terapie antibiotica<br>terapie anticoagulanta<br> terapie metabolica<br> terapia durerii<br>monitorizare parametri vitali<br> cateterizare vena periferica si centrala, vezicala, digestiva<br>asistenta ventilatorie portoperator<br> defibrilare cazuri grave la care se impune, aministrare medicatie pe injectomat<br>servicii de supraveghere si ingrijire a nou-nascutului, normoponderal, prematur cu risc<br>supravegherea sarcinii cu risc<br>asistenta la nastere<br> nasterea prin interventie chirurgicala<br>supravegherea lehuzelor<br>tratamentul disgravidiilor tardive<br>diagnosticul si terapia infertilitatii de cuplu<br>chirurgie ginecologica<br>diagnostic histopatologic ginecologic<br> diagnostic ecografic ginecologic de inalta performanta<br>colposcapie<br> citodiagnostic<br> terapia menopauzei<br> intreruperi de sarcina la cerere si terapeutice

spitalul obstetrica ginecologie isi desfasoara activitatea cu un numar de 342 angajati din care 335 in spital si 7 in ambulatoriu<br>din totalul personalului 30 sunt medici, 154 cadre medii sanitare, 6 alt personal superior medical si 152 reprezinta alt personal si personal auxiliar

da

da

asistenta medicala 24 / 24

Ai folosit serviciile Spitalul Obstetrica Ginecologie Braila? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Spitalul Obstetrica Ginecologie Braila
De Simo pe 15 Iulie 2016

Nu recomand. Am avut boala inflamatorie pelvina,nu mi-au facut teste de secretie pentru toate bacteriile asadar am facut intravenoase degeaba ca mai tarziu sa ma operez in Bucuresti. Asistentele in afara de 2 sunt foarte ironice si obraznice daca nu le dai nimic. Plus ca este una care face injectii ca cefort mai repede decat ar trebui. Mie si inca o doamna ne-a venit rau dupa. Nu recomand...

Maternitatea din Braila
De Mihaela pe 07 Decembrie 2012

Am nascut acum o luna la maternitatea din Braila, prin cezariana. Nu am ce reprosa cadrelor medicale care s-au ocupat de mine, din punctul meu de vedere sunt niste profesionisti. Am fost operata de dl. dr. Coltofeanu caruia ii multumesc din suflet pentru tot ceea ce a facut pentru mine si copil, dar si echipei cu care a operat. Nu este adevarat ca daca dai mita esti vazut cu alti ochi. Am vazut situatii cand nu aveau un ban in buzunar unele paciente si sa stiti ca tot au fost operate sau au nascut normal. Nu le-a lasat de izbeliste. Singurul lucru care trebuie schimbat este comportamentul femeilor de serviciu (infirmierele), de ele puteti spune ca cer bani. Nu-ti schimba cearceaful daca nu le dai 5 RON, mai ales bisericoasa de domna Anisoara iti mai vorbeste si urat. Acesta este singurul meu repros. In rest, mii de multumiri cadrelor medicale.

E decent
De Gabi Birucea pe 21 Septembrie 2012

Nu exagera. Este un spital decent. Pe pietre, nu au medicamente, etc, de unde le inventezi. Ai fost in spital recent? Am nascut prin cezariana acum o luna. Multe s-au schimbat de-a lungul timpului. Mita dai in orice spital intri daca vrei sa beneficiezi de atentie maxima. Suma depinde de la persoana la persoana. Multa sanatate.

Spitalele noastre
De Cornelia pe 28 Septembrie 2011

Sunt din Braila si momentan stau in Spania, dar o sa trebuiasca sa ma intorc acasa; am un baietel nascut aici, in Spania. Conditiile sunt fff bune; am nascut prin cezariana pt ca bebe nu voia sa iasa si era f stresat si obosit si mi-au facut cezariana pt ca el sa nu mai sufere, sora mea in Romania a patit la fel si ea nu-si mai simtea bebele miscand si medicii din maternitea Braila i-au zis ca pana maine dimineata sa te "pregatesti" si te bagam la cezariana, adica sa mai astepte o noapte si ea deja nu mai simtea bebele miscandu-se si le-a zis ca "sunt pregatita acum", ca femeia stia la ce se duce, era la a doua nastere si i-a dat 100 de euro (acu 7 ani) - acum cred ca e putin - si in 5 min era deja pe masa de operatie la cezariana de "urgenta"; in fine, trebuie sa ne intoarcem in Romania ca in Spania nu mai merge cu munca si ne-am cam saturat sa mai stam prin straini si cand ma gandesc ca o sa trebuiasca sa nasc in Romania ma ia groaza, ca din pacate am mai avut internari in spitale din Braila si peste tot trebuie sa dai mita; daca nu, se uita la tine ca la ultimul om, de parca cineva merge la spital din placere, parca nu au si ei tot un salariu ca si noi; ce sa le facem noi ca-i mic sau cum o fi ca la spitalele de stat se duc tot saracii asa ca nu au pe cine sa jupoaie de bani; in fine, fratilor, HAIDETI SA OPRIM MITA!

Spitalul Obstetrica Ginecologie Braila
De Gina mitu pe 27 August 2011

Nu aveti incredere in cea ce se spune despre aceasta maternitate, eu sunt din Braila si am trecut prin mainile lor. Doctorii si asistentele lucreaza doar daca le bagi saci cu bani in buzunare daca nu nici nu se uita la tine te lasa sa mori pe masa, te trateaza ca pe o carpa si iti vorbeste urat cat sa nu mai vorbesc de noi nascuti la fel ii trateaza, si nici nu au aceste aparate care arata in poze sunt mese de piatra unde te pune sa nasti fara un cearceaf, fara medicamente, fara aparatura nesesara nu credeti aceste minciuni ce zic ei, daca ai prpbleme si trebuie sa ajungi la maternitate trebuie sa te pregatesti inainte cu multi bani. Doctorii sunt niste excroci, niste ordinari.

Spitalul Obstetrica Ginecologie Braila
De Parleteanu Cristina pe 09 Iunie 2011

Si eu o sa devin mamica peste 2 luni si jumatate si am refuzat sa nasc in Italia si am venit sa nasc aici in Romania(Braila)sper sa nu imi para rau. Si nu stiu cum este la maternitatea din Braila cum se procedeaza. As dori si eu un sfat va multumesc.

Spitalul Obstetrica Ginecologie Braila
De Alexandra pe 23 Februarie 2011

Asa este domnul doctor Coltofeanu este foarte bun. Am 10 zile de cand am iesit din spital operata de un chist ovarian si ma simt foarte bn si conditiile de la etajul 5 sunt foarte bune si nu numai de acolo. Despre asistente si infirmiere nu am ce spune sau purtat extraordinar cu mine, mai ales dr. Coltofeanu, este un profesionist, si isi face meseria foarte bine. Ma bucur ca avem asemenea medic.

Spitalul Obstetrica Ginecologie Braila
De Dragan Anca pe 03 Decembrie 2010

Tocmai am iesit din spital dupa o extrauterina operata de domnul
doctor Coltofeanu si sunt impresionata de ceea ce se intampla la etajul 5, Blocul opertor ginecologie: asistenti care-si fac meseria cu profesionalism, responsabili si grijulii cu pacientii (si fara sa le bagi bani in buzunar, cum se obisnuieste); conditii dintre cele mai bune, saloane renovate, grupuri sanitare care stralucesc si culmea nu gasesti deloc mirosul acela specific, intepator pe care-l intalnesti la tot pasul in alte locuri.
Trebuie sa scriu si despre personalul minunat de la terapie Intensiva de la acelasi etaj. Oamenii de aici sunt adevarati ingeri, alesi sa faca aceasta munca dupa calitati precum iubirea, bunatatea, rabdarea, intelegerea. Si ultimul, dar nu cel din urma care intregeste aceasta imagine minunata este doctorul Coltofeanu, un profesionist, un om adevarat, a carei prezenta recomforteaza si asigura ca totul e in ordine. Cine si-ar fi putut imagina ca toate astea exista si se intampla la maternitatea din Braila?

Spitalul Obstetrica Ginecologie Braila
De Carmen pe 09 August 2010

Eu am nascut anul acesta si a fost foarte bine, am un baietel sanatos si tare frumos. Asa ca, asta va doresc si voua, gravidutelor care urmeaza sa nasteti. Bafta.

Dr Salcudean
De Stela pe 22 Iulie 2010

Nu are cabinet, ca sta mai mult in spital.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!