Urmareste-ne:
5 opinii
Localitate:
Falticeni
Maternitate:
privata

Spitalul Municipal Falticeni

Spitalul Municipal Falticeni are o sectie de sectia de obstetrica ginecologie si sectia neonatologie care asigura servicii de calitate pacientelor.

Spitalul Municipal Falticeni are o sectie de sectia de obstetrica ginecologie si sectia neonatologie care asigura servicii de calitate pacientelor.

asistenta medicala permanenta

sectia obstetrica ginecologie<br>sectia neonatologie

sectia obstetrica ginecologie aparat anestezie<br>aspirator chirurgical<br>defibrilator<br>ecograf<br>electrocauter<br> statie sterilizare<br>sectia neonatologie aparat respiratie artificiala RCF4<br>aspirator electric chirurgical<br>incubator portabil<br> lampa fototerapie

sef sectie Dr. Lupu Simona, medic primar obstetrica-ginecologie<br>Dr. Miraut Casian medic primar obstetrica ginecologie<br>dr.Gramada Vlad Bogdan-medic specialist obstetrica - ginecologie<br>Dr. Iancu Irina medic specialist obstetrica-ginecologie<br>Dr. Sigmund Mariana, medic primar pediatrie

obstetrica 25 paturi<br>ginecologie 15<br>neonatologie 30 paturi<br>prematuri 10 paturi

pentru programare puteti suna la urmatoarele numere de telefon sectia neonatologie 0752.126.611 sectia maternitate 0752.126.610

Ai folosit serviciile Spitalul Municipal Falticeni? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Spitalul Municipal Falticeni
De Mihaela pe 24 Aprilie 2011

Multumesc intregului colectiv medical pentru grija si daruirea profesionala de care au dat dovada la nasterea fetitei mele, Anastasia.

Spitalul Municipal Falticeni
De IONESCU MARIA pe 09 Aprilie 2011

De cand are un nou manager situatia in spital s-a imbunatatit considerabil. Bolnavii sunt tratati cu mai mult simt de raspundere, au mancare mult mai buna, nu se mai fura din mancarea bolnavilor, Domnul manager este permanent in spital foarte civilizat, si implicat in problemele generale ale spitalului. Il iubim si-l respectam pentru ca merita. Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere de munca.

Dr. Simona Lupu
De Oana pe 07 Noiembrie 2010

Doamna doctor Simona Lupu de la maternitatea Falticeni, este un om extraordinar, rar gasesti medici care sa iti vb. frumos precum face d-na Lupu si spun asta pt. multi medci vb frumos doar la cabinetul particular pe cand doamna Lupu vb frumos atat la cabinet cat si in maternitate. O vorba buna face mult in anumite situatii. lmi multumesc din suflet pentru cum s-a comportat cu mine in cele mai grele momente din viata mea si asta fara sa ii platesc absolut nimic. Intr-adevar maternitatea lasa de dorit, dar nu este vina medicilor.

Spitalul Municipal Falticeni
De Bianca pe 03 Septembrie 2010

Mai bine nasti acasa decat acolo.

Spitalul Municipal Falticeni
De Ecaterina pe 15 August 2010

Mai bine nasti acasa decat la maternitatea din Falticeni.

Contact Spitalul Municipal Falticeni

Adresa

Ion Creanga, 1 , Suceava, Falticeni

Telefon Sectia neonatologie 0752.126.611
Sectia maternitate 0752.126.610
Site www.spital-falticeni.ro
Email secretariat@spital-falticeni.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!