5 opinii
Localitate: Suceava
Maternitate: de stat

Spitalul Judetean de Urgenta Sf Ioan cel Nou Suceava

Spitalul Judetean de Urgenta Sf Ioan cel Nou Suceava este amplasat pe drumul European E85, fiind la intersectia drumurilor care fac legatura între nordul Moldovei, judetul Botosani si pasajul catre zona Ardealului.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de...

Spitalul Judetean de Urgenta Sf Ioan cel Nou Suceava este amplasat pe drumul European E85, fiind la intersectia drumurilor care fac legatura între nordul Moldovei, judetul Botosani si pasajul catre zona Ardealului.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala permanenta

sectia neonatologie 80 de paturi cu compartiment terapie intensiva 8 paturi, compartiment prematuri 12 paturi si compartiment neonatologie 60 de paturi
sectia obstetrica ginecologie compartiment obstetrica 60 de paturi compartiment ginecologie 30 de paturi
compartiment sarcina cu risc crescut 15 paturi

consultaþii de obstetrica ginecologie pentru pacientele care se adreseaza direct Spitalului cu sau fara bilet de trimitere de la medicul de familie
consultatii, control dupã externarea din spital
consult – intersectii
intreruperi de sarcina – la cerere

da

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0230.222.098 / 0230.520.412

Ai folosit serviciile Spitalul Judetean de Urgenta Sf Ioan cel Nou Suceava? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Spitalul Judetean de Urgenta Sf Ioan cel Nou Suceava
De Mihai iulian pe 01 Martie 2011

Ar trebui in primul rand ca personalul medical sa nu trateze oamenii de sus daca nu le bagi bani in buzunar, medicii sa nu mai critice bolnavii, mamele care au nascut prematur, etc.

Spitalul Judetean de Urgenta Sf Ioan cel Nou Suceava
De Andrei pe 29 Decembrie 2010

Medicii sunt ok. Asistentii si infirmierele lasa de dorit.

Spitalul Judetean de Urgenta Sf Ioan cel Nou Suceava
De Catalin pe 29 Decembrie 2010

Am facut trei ani practica acolo. Sunt asistent medical si nu-mi doresc sa lucrez in acest spital. Nu te baga nimeni in seama dacÄ? nu dai spaga. De la portar incepe sa-ti ceara bani. Personalul este slab pregatit.

Spitalul Judetean de Urgenta Sf Ioan cel Nou Suceava
De Claus pe 02 Septembrie 2010

Am cea mai draga fiinta internata acolo la terapie intensiva si suntem dezamagiti si de doctori si de personal. Am dus-o cu salvarea la urgente era in stare grava, dar i-au amanat operatia 3 zile pana cand a dat in peritonita si din vina lor era sa moara. I s-a spart fierea si tot organismul a fost otravit, iar ei nu te baga in seama pana nu le dai spaga, striga pur si simplu dupa tine pe hol si iti spune ca "nu l-ai bagat in seama". Mergem zilnic la spital unde noi trebuie sa-i schimbam lenjeria, sa-i dam sa manance, ba chiar le dam spaga ca sa ne lase sa ne ingrijim de el. Ne-au secatuit de puteri si de bani doar gandul ca intr-o zi il vom aduce acasa ne face sa mergem mai departe.

Spitalul Judetean de Urgenta Sf Ioan cel Nou Suceava
De Dobjerares pe 26 Octombrie 2009

Eu am nascut in spitalul din Suceava. Personalul mai lasa de dorit. Doctorii jos palaria. Igiena destul de buna, atat se poate, nu este nimeni vinonat, nu se pot aduce de acasa materiale la nesfarsit.

Contact Spitalul Judetean de Urgenta Sf Ioan cel Nou Suceava

Adresa

Bulevardul 1 Decembrie 1918, 21, Suceava, Suceava

Reper 12 km fata de Aeroportul Salcea
Telefon 0230.222.098 / 0230.520.412
Site web.clicknet.ro/sjusv
Email statistica_spital_sv@clicknet.ro

Parteneri premium

Maternitatea Isis Constanta

96 opinii

Isis Medical Center este prima maternitate privata din...

Spital Sanador Bucuresti

123 opinii

Spitalul Sanador Bucuresti este primul spital privat cu servicii medicale complete, in...

Spitalul Euromaterna

23 opinii

Spitalul Euromaterna este un centru in care sa te simti protejata si ingrijita si in care...

Spitalul Clinic Filantropia

93 opinii

Spitalul Clinic Filantropia este cea mai veche clinica de...

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza