Urmareste-ne:
12 opinii
Localitate:
Bistrita
Maternitate:
de stat

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasaud

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasaud ofera servicii medicale de un inalt nivel de calitate si profesionalism.

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasaud ofera servicii medicale de un inalt nivel de calitate si profesionalism.

asistenta medicala permanenta

sectia obstetrica ginecologie<br>sectia neonatologie

sectia obstetrica ginecologie <br>75 paturi<br>2 sali de operatie in componenta<br>1 sala de nasteri in componenta<br>aparat anestezie cu ventilatie<br>aparat ventilare intensiv<br>monitor functii vitale<br> defibrilator<br>amnioscop<br>bisturiu chirurgical electric<br>trusa de histerosalpingografie<br>ecograf propriu &#8211; acces ambele sectii<br>cardiocograf<br> colposcop<br><br>sectia neonatologie<br>50 paturi, din care 7 paturi compartiment TI<br>12 paturi compartiment prematuri<br>aparat ventilatie<br>rontgen mobil<br>cardio monitoare<br>pulsoximetre<br>cardiomonitoare complexe cu pulsoximetre si ap.T.A.<br>tensiometru electronic<br>incubatoare cu functii complexe<br>mese reanimare neonatale<br>incubatoare de transport<br>aspirator mobil neonatal<br>seringi automate<br>pompe infuzie<br>astrup

Dr. Silvesan Iuliu medic primar obstetrica-ginecologie sef sectie<br>Dr. Gherman Horea medic primar obstetrica-ginecologie<br>Dr. Sticlet Doru medic primar obstetrica-ginecologie<br>Dr. Vasilut Porfirie medic primar obstetrica-ginecologie<br>Dr. Dinca Catalina medic primar obstetrica-ginecologie<br> dr. Pop Marius medic spec. obstetrica-ginecologie<br> dr. Magerusan Voichita medic spec. obstetrica-ginecologie<br>dr. Tanca Aurelia medic primar pediatrie sef sectie<br>dr. Sabau Elisabeta m. spec. pediatrie<br>dr. Tudor Doina m. spec. neonatologie<br>dr. Abrudan Gabriela m. spec. neonatologie

da

da

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0263.214.3901

Ai folosit serviciile Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasaud? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Numar de telefon
De Scurtumina pe 18 Martie 2013

Buna, as dori numarul de telefon al dr. Pop Marius si programul dansului de la cabinet. Va multumesc.

Pentru Daniela, nr. de telefon
De Anka pe 15 Iulie 2012

0742212875.

Nr. de telefon
De Daniela pe 06 Iulie 2012

Buna, as dori si eu numarul de tel. de la cabinetul doctorului Pop Marius, cat de repede. Va multumesc.

Dr. Marius Pop
De Anka pe 22 Mai 2011

Buna ziua, poate e prea tarziu, program dr. Pop Marius este de la 14:30 la 18:30 de luni pana vineri. La revedere.

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasaud
De Ynna pe 17 Mai 2011

Stie careva programul de consultatii al dr. Pop?

Pentru Dana
De Anka pe 06 Mai 2011

Buna ziua, eu despre Pop Marius am numai cuvinte de lauda, am nascut normal cu el si totul a decurs fosrte bine, e un medic bun. Cat despre cezariana cu dansul nu stiu ce sa zic, dar despre cezariana in general cand am nascut eu nu am auzit numai pareri bune, ca nu doare si ca e mult mai bine ca o nastere normala. Acuma fiecare cu parerea ei. Nasterea normala doare intradevar destul de rau dar nimic nu se compara cu momentul in care dupa ore de chin ti se pune copilul in brate, merita tot efortul si toate durerile. Parerea mea ar fi ca daca intradevar nu doare cezariaqna si dr. Pop Marius fiind un medic bun, nu ar trebui sa ai emnotii. Nastere usoara si sa fie sanatos puiutu.

Dr. Marius Pop
De Dana pe 04 Mai 2011

Urmeaza sa nasc prin cezariana cu Marius Pop si am foarte mari emotii. La ce sa ma astept?

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasaud
De Anka pe 27 Aprilie 2011

Eu nu zic ca no avea si defecte Pop Marius, nu ma intereseaza, eu am fost foarte bine tratata si asta e tot ce conteaza si ma vrajit comportamentul lui ca medic, nu el ca barbat, in momentul cand nasteam sa sti ca numai la barbati imi statea capu, si da sunt si medici foarte buni in varsta. Eu vorbeam de unu singur ca nusi face treaba si ca zbiara la tine non stop. Parerile sunt impartite, cum altele il apreciaza pe vasilut, silvesan, muresan...etc., Eu il apreciez pe Pop Marius. Nici eu nu am mers la el numai de la 5 luni pt ca era tanar si nu are destula experienta, dar m-am inselat.

Pentru Anca
De MARIA pe 11 Aprilie 2011

Mai lasa povestile cu Pop Marius ca te-o fi vrajit pe tine e altceva. In maternitatea aia chiar sunt doctori buni, dar aia mai batrani, draga, cu experienta, nu artistii sezonului.

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasaud
De Anca pe 29 Martie 2011

Apropo de banii care ii dati la medici, nu toti asteapta sa stiti, nu de mult am nascut la dr. Pop Marius care s-a comportat super, si-a dat tot interesul si tot la 2 minute era la mini si pe urma la maternitate la fel, si-a facut treaba, nu ca altii care veneau si daca erai rosie la fata inseamna ca esti sanatoasa, nici nu se chinuiau sa le consulte, am uitat sa specific ca nu am dat nici un leu si am fost mai bine tratata ca altele la alti medici dupa ce le-au umplut buzunarele, cat despre spital, cam lasa mult de dorit. Cred si eu ca pleaca medicii in stainatate la ce salarii si conditii de munca au. Inca o data felicitari pt dr. Pop Marius.

Contact Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasaud

Adresa

Bulevardul General Grigore Balan, 43, Bistrita-Nasaud, Bistrita

Telefon 0263.2143.901
Site www.retropc.ro
Email spital.secretariat@bn.rdsnet.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!