Urmareste-ne:
32 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic de Urgenta Elias

Spitalul Clinic de Urgenta Elias are o clinica este compusa din 3 sectii: obstetrica ginecologie I - 45 de paturi, obstetrica ginecologie II-30 de paturi si neonatologie - 25 de paturi.

Spitalul Clinic de Urgenta Elias are o clinica este compusa din 3 sectii: obstetrica ginecologie I - 45 de paturi, obstetrica ginecologie II-30 de paturi si neonatologie - 25 de paturi.

asistenta medicala permanenta

obstetrica ginecologie I<br>obstetrica ginecologie II<br>neonatologie

cabinet de consultatii dotat cu ultrasonograf<br>computer si colposcop de performanta<br> doua sali de operatii ginecologice<br> o sala destinata exclusiv operatiilor cezariene<br> o sala pentru mici interventii chirurgicale<br>un salon postoperator<br>doua sali de nastere<br>un compartiment de fertilizare in vitro<br> serviciu de garda 24 din 24<br>terapie intensiva neonatala -2 posturi pentru ingrijirea nou nascutului cu risc- sistem de resuscitare de tip NEOPUFF<br>sistem de ventilatie de tip CPAP<br>un ventilator mecanic<br>incubatoare de tip deschis, inchis si un incubator de transport neonatal<br>analizor de gaze sangvine

diagnosticul si tratamentul patologiei genitale feminine<br>diagnostic prenatal<br>urmarirea sarcinilor normale si cu risc crescut

obstetrica ginecologie I 45 de paturi<br>obstetrica ginecologie II 30 de paturi<br>neonatologie 25 de paturi

da

pentru detalii si programari puteti suna la numarul de telefon 021.316.16.00

Ai folosit serviciile Spitalul Clinic de Urgenta Elias? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dr. Tutunaru Daniel
De Gabriela bacau pe 31 Decembrie 2011

Am fost operata de d-ul dr. Tutunaru acum 5 ani, o operatie grea, m-a salvat si ma rog lui D-zeu pentru dumnealui tot timpul. Profesionalism si omenie, ii multumesc din suflet, Gabriela R.

Pentru Madalina
De Lumi pe 15 Decembrie 2011

Am nascut Dl. Dr. Pop in urma cu un an si pot sa spun ca inainte de toate este om, dar si un medic extraordinar, chiar daca este tanar. Sta de vorba, raspunde la telefon atunci cand il suni(cu conditia sa nu fie in operatie sau altele de genul, dar te suna el cand termina). Eu ti-l recomand cu caldura. Sarcina usoara.

Dr.Ciprian Pop Began
De Madalina pe 28 Noiembrie 2011

Salut tuturor,sant insarcinata in 16 saptamani si mi-a fost recomandat sa nasc la Elias cu dr. Ciprian Pop Began, ma intereseaza si pe mine cateva recomandari despre domnul doctor, dar si despre spital cum este cu vizitele, daca se poate intra, daca au rezerve. Daca ma poate ajuta cineva cu cateva informatii as fi recunoscatoare. Multumesc.

Dr Rotaru
De Elena pe 11 Noiembrie 2011

Buna! Sunt o viitoare mamica care voi naste la sp Elias cu dr Rotaru si as vrea sa aflu mai multe in special de la cineva care a nascut cu dansul prin cezariana. Cum a fost dp cezariana? Cam cat a durat nasterea, cusut, totul? Cum a "iesit"cicatricea? Ca si nasteri normale am 2 cunostiinte care au nascut cu dansul si au fost foarte multumite, placut impresionate.

Rugaminte
De Madalina pe 16 August 2011

Buna ziua, sunt o viitoare mamica care va naste la spitalul Elias cu Dna doctor Cristina Vladu, si am o intrebare. Cam care ar fi preturile unei nasteri in acest spital? Multumesc.

Il recomand pe doctorul meu dl Ciprian-Pop Began, un medic de nota 10 plus
De ALEXANDRA LAZAR pe 10 August 2011

Buna, il recomand din toata inima pe domnul doctor Ciprian-Pop Began, eu sunt la a doua sarcina, mai am o fetita de 1 an si 9 luni si am nascut tot cu dansul. Un om si un medic extrodinar.

Spitalul Clinic de Urgenta Elias
De Raisa pe 24 Iunie 2011

Il recomand cu caldura pe dnul Ciprian Pop Began; am nascut si eu cu dansul; un om inainte de toate, un medic desavarsit.

Toata aprecierea pentru Dr. Rotaru Octavian
De Denisa pe 19 Aprilie 2011

Salutare tuturor mamicilor si piticilor. Fiti binecuvantate! Si eu recomand cu toata caldura pe dr. Rotaru. A dat dovada de profesionalism pe toata durata sarcinii. A reusit sa inlature teama de la mine inca de la inceput ( sunt tare fricoasa de fel. Va doresc multa sanatate si bucurie in suflet. Pupici.

dr. Pop Ciprian Began
De Raluca pe 30 Martie 2011

Iti recomand cu tot sufletul dr. Pop Ciprian Began, este si medicul meu.

Dr. Octavian Rotaru
De Popescu Andreea pe 28 Martie 2011

Iti recomand cu cea mai mare incredere pe domnul doctor Octavian Rotaru, de la Elias. Un om de nota 20, cuminte, cald, vorbitor, glumet si in acelasi timp serios. Eu sunt din Pitesti, am 4 cunostinte care au nascut cu dansul, eu am termenul nasterii final pe 17 aprilie iar dansul m-a incurajat, m-a sustinut si m-a fascinat prin profesionalismul de care da dovada. Nu ai nimic de pierdut daca iti faci o programare la dansul! Eu am mai fost la Medi Plus Company, tot in Bucuresti, foarte scumpa clinica privata, dar nimic nu se compara cu faptul ca merg la medic ca la un prieten asa cum facem noi mamicile cu domnul doctor Rotaru. Daca doresti mai multe informatii ma poti contacta pe numerele 0766250573 sau 0742418900.

Contact Spitalul Clinic de Urgenta Elias

Adresa

Marasesti , 17, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.224.06.76 / 021,224.06.00
Site www.spitalul-elias.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!