68%
68%
77%
65%
68%
65%
Adresa

Calea Clujului , 50 , Bihor, Oradea

Reper

-

Telefon

0259.414.630 /

Site

www.spitalogoradea.ro

Email

secretariat@ogoradea.ro

100%

Doamna dr. Osvar

trimis de printzesa23

Sunt de ceva timp la maternitate, internata, dna dr. e sefa de sectie, de luni pana vineri e la spital.

Raspunde acestui mesaj
80%

Dr. Muresan Traian

trimis de Lavi

Pentru mine acest nume este unul cu greutate. Spun asta pentru ca este un medic foarte bun. Am mai citit un mesaj unde o mamicutza spunea ca nu are tarif, este foarte adevarat. La cabinet are, ca orice medic, lista cu tarife, insa nu tine cont de ea. Cateodata imi lua cat trebuie, cateodata mai putin sau deloc. Despre medici circula tot felul de zvonuri, dar nu trebuie luate in considerare. Despre dr. Muresan se spune ca este adeptul cezarienelor, cunosc multe femei care au nascut cu el normal, deci nu e chiar asa. Eu am nascut cu el cu cezariana pentru ca asa am vrut, sunt mai slabuta, iar copilul a fost mare si mi-a fost frica. Operatia a fost super reusita, nici nu se vede. Daca o sa mai fac un copil tot la dr. Muresan o sa merg cu siguranta. Toata stima si respectul pentru d-l doctor. Sa-i ajute Bunul Dumnezeu si lui, si familiei sale.

Raspunde acestui mesaj
60%

Rugaminte

trimis de LAURA TINCAU

Va rog sa-mi furnizati un nr. telefon pentru a o putea contacta pe dna. dr. Osvar F., eventual adresa unui cabinet particular sau spuneti-mi cum a-ti procedat dvs. Multumesc.

Raspunde acestui mesaj
60%

Dr. Cosma Lorenzina

trimis de mamicuta

Da, dr. Cosma e un om minunat. M-a asistat la nastere, iar in perioada imediat urmatoare s-a comportat exemplar. E adevarat ca ii place ei sa vorbeasca mult, sa iti dea sfaturi, dar cel m important e sa te trateze cu profesionalism si sa cunoasca meserie. Sunt foarte multumita de dna doctor. Sa ii dea D-zeu sanatate pentru ce a facut pentru mine si fetita mea. Mentionez ca sunt foarte sensibila, iar dna doctor s-a comportat exemplar. Repros: e o persoana rece fata de paciente, nu respecta programarile. In rest, jos palaria in fata dansei!

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Cosma Lorenzina

trimis de mamica28

Am nascut in 8 martie 2013 prin cezariana o minune de fetita sub ingrijirea dnei doctor. Este o persoana competenta, ma simt excelent dupa operatie. In perioada postoperatorie a venit zilnic sa ma panseze si sa vada cum ma simt. O recomand cu caldura. E un om exceptional!

Raspunde acestui mesaj
80%

Dr. Muresan Traian

trimis de petre lavinia

Este un medic extraordinar. Am nascut in aprilie un baietel frumos si sanatos cu ajutorul domnului doctor. Mi-a spus ca daca ascult de el totul o sa fie bine. In caz de ceva probleme sa-l sun la orice ora din zi sau din noapte. M-am simtit in siguranta pe perioada sarcinii. De nascut, am nascut cu cezariana, anestezie in coloana (epidurala). Vi-l recomand cu caldura, este un medic foarte bun. Vi-l recomand de asemenea si pe Tig Vladut. Si pe el il cunosc, este un medic bun.

Raspunde acestui mesaj
60%

Doctor Suciu Viorel

trimis de Ioana Bran

Daca cineva poate spune ca a colindat aproape toti ginecologii, aceea cred ca sunt eu. Suciu Viorel e un medic exceptional, un om deosebit, il recomand cu incredere tuturor gravidutelor,are cabinetul vis-a vis de Spitalul Judetean. Un om calm, rabdator, iti raspunde mereu tuturor intrebarilor, tuturor telefoanelor si te linisteste indiferent de situatie. Am nascut cu el cu cezariana, o operatie foarte reusita si nu am avut deloc probleme. Sa ii dea Dumnezeu sanatate si lui si familiei si sa il ajute sa ramana la fel, sa nu se schimbe! Nu ai cum sa iesi nelamurita din cabinetul lui, iti explica tot ceea ce se intampla cu bebele si are o rabdare grozava. Toate gravidutele lui sunt extrem de multumite de el asa ca apelati cu incredere la un medic foarte bun care mai este si om!

Raspunde acestui mesaj
20%

Caut medic ginecolog

trimis de ioana

Aveti cumva nr. telefon dr. Oswat?

Raspunde acestui mesaj
100%

Dr. Cosma Lorenzina

trimis de ioana

Buna ziua! Am fost indrumata sa nasc cu dr. Cosma Lorenzina, si urmeaza sa nasc peste vreo 3 saptmani! Imi poate spune cineva ceva despre ea si pentru nasterea prin cezariana, cat sa da?
Va multumesc.

Raspunde acestui mesaj
100%

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea

trimis de Nadia Negru

Cum se comporta doamna dr. Osvar? Minunat! Este un medic si un om deosebit. In perioada in care eu eram insarcinata, dumneaei era in concediu de ingrijirea copilului. Indiferent la ce ora am sunat-o si i-am cerut sfaturi, mi le-a dat. Cand a sosit momentul nasterii a venit rapid la spital, a fost alaturi de mine si ma incuraja. A urmat cezariana. Totul a fost in regula. Doamna doctor si-a dat tot interesul in timpul acesteia, precum si in perioada pos toperatorie. Dar, traind in Romania, am luat infectie de spital, iar copilul a avut unele probleme, mai mult inchipuite, din partea doamnei dr. Filip ( despre a carei profesionalism si mod de abordare a pacientilor lasa mult de dorit ). D-na Osvar se interesa si de acasa de starea mea si a copiului, mi-a raspuns cu mult profesionalism la miile de intrebari pe care i le-am adresat. Ca urmare a infectarii din spital am mers la d-na doctor la curatat rana, pansat, etc o buna perioada de timp (vreo 7 saptamani) . In tot acest timp ma incuraja si in mod continuu se interesa de copiulul meu. Tot respectul si aprecierile pentru doamna Osvar. Multumesc.

Raspunde acestui mesaj

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea

Cate stele ii dai?
Numele tau: Emailul tau: Titlul opiniei: Mesajul tau:

Introdu codul de verificare in casuta de mai jos:


Intrebari frecvente Propune maternitate