Date generale:

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea este o unitate sanitara cu paturi, de utilitate publica, cu personalitate juridica, ce furnizeaza servicii medicale in specialitatea obstetrica - ginecologie in conexiune cu specialitatea neonatologie. Spitalul clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea are in componenta sectii clinice universitare, care asigura asistenta medicala, desfasoara activitate de invatamant, cercetare stiintifica-medicala si de educatie continua, avand relatii contractuale cu Universitatea din Oradea.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

  • Oradea
  • de stat

asistenta medicala 24 de ore din 24

sectia obstetrica I
sectia obstretrica II
sectia obstretrica III
sectia obstretrica IV
anestezie si terapie intensiva
neonatologie
serviciul de sterilizare
serviciul de radiologie
serviciul de prevenire si combatere a infectiilor nosocomiale

sectii medicale cu paturi
serviciu de primire si externare a bolnavilor
cabinet de consultatii si tratament
compartiment de evidenta medicala programare, informare
sector de interventii - tratamente aferente bolnavilor spitalizati, bloc operator
serviciu anestezie si terapie intensiva ATI
bloc de nasteri
sector de investigatii - explorari functionale
laborator de analize medicale
laborator de anatomie patologica, laborator de radiologie si imagistica medicala
serviciu de sterilizare centrala
farmacie
banca (punct) de sange

asistenta spital de zi pentru extractie DIU complicat
consulatie de specialitate
ecografie pelvina
colpoparazitologic
colpobacteriologic antibiograma
FBP
extractie DIU
chiuretaj biopsic
HP din tesut
anestezie generala

Prof. univ. dr. Craiut Ioan Doru

Dr. Paius Titus

Conf. dr. Teodorescu Petru Octavian

Prof. univ. dr. Craiut Ioan Doru
Conf. Dr. Stamatian Florin

Dr. Muresan Traian

335 paturi

da

asistenta 24 / 24

-

Suciu Lazar Viorel

trimis de daria30

Va rog mult de tot, sunt pe ultima suta de metri cu nasterea bebelusului meu, adica mai am cateva zile, maxim o saptamana, si am nevoie daca poate cineva sa imi spuna detalii despre doctorul Suciu. Ce fel de anestezii face? Face anestezie totala sau epidurala? Un numar de telefon, va rog mult de tot.

Raspunde acestui mesaj

Pentru Beatrix

trimis de daria G

Daca ai citit postarea mea cred ca iti poti forma o parere. O sa incerc sa-ti raspund la intrebari, macar din punctul meu de vedere. La nastere nu poate sta cu tine nimeni. Esti la sala de nasteri si acolo sunt cateva saloane, dar nu lasa pe nimeni inauntru. Mai mult, poate ai "norocul" asa cum am avut eu, sa mai fie si vreo 2 tiganci care urla si fac scandal pe acolo.

Mie mi-au dat fetita sa o tin in brate (poate pentru ca am dat o atentie moasei), dar apoi mi-au luat-o si au dus-o la etajul 2. Eu am nascut noaptea si m-au dus pe sectie doar dimineata la 7, asa ca nu am mai vazut-o pana atunci.

Despre bani, nu stiu ce sa zic. Eu am dat la toata lumea. Singurul care nu a vrut sa accepte a fost Dr. Suciu. A spus ca el isi face meseria si ca nu se compromite la spaga. Respect. In rest toti au luat, dar nu cred ca am fost tratata mai bine. Chiar din contra, asistentele si infirmierele sunt jenante si cateodata te simti tratata ca ultimul gunoi.

Eu nu am platit spitalizarea dar a trebuit sa aduc adeverinta de asigurat.

Sincer, decat sa ai emotii si sa te dai peste cap sa bagi plicuri in buzunare, mai bine iti cauti un doctor si nasti la privat. E mai ieftin decat in Ungaria. Pe de alta parte nu e vorba de bani, cred eu. Atunci cand ti se naste copilul nu cred ca e bine sa faci economii.

La maternitate poate dai peste unul care nu stie meserie si il intereseaza numai banii. Eu ti-l recomand pe Dr. Suciu. Lucreaza la Clinica Euclid, unde nasterea e 2850 lei, dar stie meserie si pentru banii astia ai inclus totul la conditii foarte bune. Nu mai dai nicio spaga. Eu doar la el ma voi duce, iar daca o sa mai fac un copil acolo voi naste, nu la maternitate.

O sarcina usoara sa ai.

Raspunde acestui mesaj

Intrebare

trimis de Beatrix

Primul copil am nascut in Ungaria in spitalul de stat, unde am fost multumita, totul a fost ok. Acuma totusi ma gandesc ca ar fi o solutie mai simpla (si poate mai ieftina) maternitatea din Oradea. Insa mie frica de conditii, de doctorii de acolo.

Aici pe forum am citit cateva opinii interesante, dar mai am nelamuriri. M-ar interesa daca la nastere poate participa sotul (sau altcineva)? Daca dupa nastere primesti copilul imediat? Daca ramane cu tine si peste noapte? Daca se da bani de buzunar, cat, pentru cine, si ce primesti in plus pentru asta? Cum se comporta staff-ul cu tine? Se plateste pentru spitalizare? Etc.? Va rog, cei care ma puteti lamuri, ajutati-ma in luarea deciziei.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
107%
107%
120%
103%
107%
103%
Adresa

Calea Clujului , 50 , Bihor, Oradea

Reper

-

Telefon

0259.414.630 /

Site

www.spitalogoradea.ro

Email

secretariat@ogoradea.ro

Cei care au vazut aceasta pagina au mai vazut si:

Intrebari frecvente Propune maternitate