Urmareste-ne:
62 opinii
Localitate:
Brasov
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea, cunoscut si drept Maternitatea Brasov, dispune de 4 sectii de obstetrica-ginecologie si doua sectii de neonatologie.

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea, cunoscut si drept Maternitatea Brasov, dispune de 4 sectii de obstetrica-ginecologie si doua sectii de neonatologie.

asistenta medicala 24 din 24 de ore

sectia obstetrica - ginecologie I<br> compartiment gineco - oncologie, compartiment tratament infertilitati <br>sectia obstetrica - ginecologie II <br> compartiment obstetrica patologie<br>sectia obstetrica - ginecologie III<br>sectia obstetrica - ginecologie IV<br>compartiment medicino-fetala, compartiment gineco-oncologie, compartiment tratament infertilitati<br>sectia obstetrica - ginecologie V <br>sectia neonatologie I<br>compartiment terapie intensiva neonatologie, sectia neontologie II prematuri

in total 290 de paturi

colposcopie<br>examen citologic Papanicolau<br>nastere

da

cu 2 paturi si cu 3 paturi

pentru detalii si informatii puteti suna la nr de telefon 0268.477.722

taxa apartinator la nastere 200 RON<br> cazare confort sporit (rezerva 1 pat) ATI 100 RON<br>cazare confort sporit (rezerva 3 paturi) ATI 80 RON<br>cazare confort sporit (rezerva 1 pat) O.G.I - ET.7 120 RON<br>cazare confort sporit (rezerva 2 paturi) O.G.I - ET.7 100 RON<br>cazare confort sporit (rezerva 3 paturi) O.G.I - ET.7 80 RON<br>nastere (salon Orange S.N.) 150 RON

Ai folosit serviciile Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

HORROR
De ZZZ pe 04 Februarie 2017

O EXPERIENTA TRAUMATIZANTA PENTRU O VIITOARE MAMICA, RISCANTA PENTRU BEBELUS SI CEL PUTIN APASATOARE PENTRU VIITORUL TATIC !!!!

RUSINE MATERNITATEA BRASOV !!!

Multumesc celor care m-au ajutat sa il nasc pe baietelul meu
De Ulici Silvia pe 18 Decembrie 2015

am nascut pe data de 30 mai si moasa mea a fost foarte buna ii multumesc

Un om extraordinar!!!
De Gligor Elena pe 26 Iunie 2015

Buna ziua!Eu am nascut la maternitate de doua ori( 2012, 2015)si am avut norocul sa am alaturi um medic extraodinar, TUDOR IACOVACHE!Am avut doua sarcini dificile, mai ales a doua, insa datorita efortului pe care l-a depus d-nul Iacovache totul s-a terminat cu bine.Un medic exceptional, foarte bine pregatit, calm, perseverent, pe care il recomand tuturor mamicilor.Este un inger care face miracole!!!

NASTEREA COPILULUI MEU A FOST UN DEZASTRU
De BRUSTUREANU MIRELA pe 28 Aprilie 2015

Sunt extrem de dezamagita de felul in care a decurs nasterea baietelui meu. Sarcina a fost periodic sub observatie, am nascut la 38 de saptamani in conditii urate, imaginea nasterii ma bantuie si acum, dupa 7 luni. Din cauza ca moasa, asistenta care a stat langa mine a anuntat tarziu medicul ca pulsul copilului meu a scazut la 80bmp si din cauza ca nu am dat "atentia " doctorului inainte de a naste, ci dupa, nu si-a dat interesul sa nasc usor, bine si ujn copil sanatos. Din cauza traumei de la nastere, lipsa de oxigen a bebelusului a dus la HIPOACUZIE NEUROSENZORIALA PROFUNDA BILATERALA a baietelului meu . Acum are 7 luni, poarta aparat auditiv, pentru a-i stimula nervul auditiv si suntem in lista de asteptare pentru implant cohlear, care apropo, unul costa 25.000 euro, iar unul este decontat de stat(o parte, pentru ca diferenta tot noi parintii trebuie sa o scoatem de undeva). Sunt multe de spus si nu pot exprima in cuvinte durerea pe care o am in suflet pentru viata pe care o are in fata baietelul meu, care acum traieste in LINISTE.

Multumesc tuturor celor care au contribuit la nasterea, tratarea mea si a fetitei mele.
De Elena Tudor pe 02 Octombrie 2014

Am o poveste foarte lunga legata de sarcina, nastere si perioada de dupa, dar ma voi rezuma in a spune doar ca in urma Hipertensiuni aparute in timpul sarcinii am nascut la 31 sapt o minune de 800 grame. Vreau sa multumesc sincer dnul dr Vulcan Florin, tuturor celor care au fost langa mine in sala de cezariana si intregului personal (medici, asistente, infirmire) de la etajul 1 - Terapie intensiva - sectia prematuri....fara dansii fetita mea nu ar in ziua de astazi.

Imi place aceasta maternitate
De Grigoras carmen pe 13 Februarie 2014

Vreau sa va multumesc pentru aceasta ocazie de a-mi acorda sansa de a-mi exprima parerea despre maternitatea din Brasov si tin sa va laud pentru munca si eforturile pe care le faceti pentru noi femeile si mai mult imi place foarte mult de atentia pe care o acordati pacientelor si bebelusilor. Va multumesc.

Viitoare mamica a doua oara
De Andreea pe 02 Ianuarie 2014

Am nascut in august 2007 o fetita de 3000 grame si 50 cm . La nastere mi s-a spus ca e sanatoasa, dar dupa 3 saptamini sa aflu ca Anamaria are doua malformati grave - un rinichi foarte mic si o malformatie de tract urinar. La 7 luni dupa investigatii s-au hotarat doctorii Serban Constantin si Epure Hortensia ca fetita trebuie operata si la 4 ani i s-a scos rinichiul cel mic.

Acum. fata se simte mult mai bine, speram ca si micutul/sau micuta sa vina pe lume sanatos/sanatoasa. Sincer m-am saturat de stat prin spitale. Nu doresc la nimeni asa mare suferinta.

Un doctor bun urgent
De Mihaela pe 21 Mai 2013

Buna,ce doctori buni sunt la Ginemedica Brasov? Mentionez ca am facut testul si este pozitiv, dupa calculul meu am 4 - 5 saptamani, vreau o consultatie urgent, am mici sangerari zilnice, Sper sa nu fie ceva grav, astept sugestiile voastre, dragi mamici.

Viitoare mamica
De Adelina pe 09 Mai 2013

Buna, urmeaza sa nasc si eu in septembrie si as vrea sa o fac la maternitate. Din motive de sanatate nu pot naste natural, asa ca trebuie sa fac cezariana. Ma intereeaza si pe mine daca stiti cat mai este o cezariana la maternitate si cum se procedeaza cu rezervele, trebuie facuta programare din timp? Multumesc si sarcina usoara tuturor!

Dr. Dumitrache Anca
De Valentina pe 17 Aprilie 2013

Poate vrei sa spui Dumitrache Anca Sorana. Singura Tudorache de care am auzit are prenumele Oana sau ceva de genul si e o persoana aflata la o varsta inaintata si foarte sensibila la zgomot, tipete si se exteriorizeaza, cica foarte repede.

Am o cunostinta care a nascut cand era ea de garda si nu o recomanda nimanui. Femeie fiind ar trebui sa fie mai intelegatoare la durerile care le presupune o nastere, insa aceasta doamna doctor este asa de mult scarbita de meseria pe care o practica incat isi permite sa jigneasca pacientele aducandu-le injurii si critici la adresa momentului conceperii bebelusului, ca sa nu folosesc alti termeni, cel putin cele folosite cica de dansa.

Cu Dr. Dumitrache Anca am nascut eu in 2010, desi fusesem internata pe 2 octombrie la maternitate, dr. care era de garda nici nu m-a luat in seama pe motiv ca am doar apa rupta fara dureri. Si-a permis sa imi sugereze sa dorm, ca e foarte obosita asa ca dimineata cand a avut loc schimbul de tura Dr. Dumitrache Anca m-a luat sub observatie si pentru nu aveam contractii, mi-a indus nasterea folosind o perfuzie cu oxitocina parca si in max 35 de minute am nascut o fetita sanatoasa.

Mentionez ca nu am avut voie cu absolut nimic la mine, doar halatul dat in spital si atat si cred sau sper ca datorita acestui aspect, nimeni nu a avut asteptari de la mine.

In concluzie, nu am oferit nimic in schimbul serviciilor. La externare mi-a fost inmanata fisa de externare plus o alta fisa in care erau explicate serviciile oferite si costurile acestora suportate efectiv de catre CAS, fiind asigurata prin intermediul sotului, deoarece la vremea respectiva nu lucram.

In concluzie, spitalele raman spitale indiferent de natura lor, fie de stat, fie private, iar daca ai nesansa sa intalnesti un doctor sau un personal frustrat, tine doar de gradul lor de perceptie asupra situatiei cu care se confrunta, iar daca dansii nu fac fata, nu au dreptul sa ceara pacientelor sa faca ele fata.

Cei cu studii si cei mai informati sunt tot dansii, iar noi mamicile, suntem o mica sursa de venit pentru ei asa ca respect dr. care respecta pacientele si le trateaza omeneste, iar celorlalti care vad doar o sursa de venit in paciente (desi au salarii) si le trateaza cu ignoranta rusine sa le fie. Cei din urma sunt foarte multi, din pacate. Nastere usoara viitoarelor mamici si pici sanatosi si frumosi sa aveti!

Contact Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Telefon 0268.477.722
Site www.maternitatea.ro
Email contact@maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!