Adauga data nasterii copilului pe Linia Dezvoltarii >

40 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic Cfr 2

Spitalul Clinic Cfr 2 face parte din reteaua sanitara a Ministerului Transporturilor, dar deserveste si pacienti ce lucreazã in alte domenii decat transporturile feroviare.

Spitalul Clinic Cfr 2 face parte din reteaua sanitara a Ministerului Transporturilor, dar deserveste si pacienti ce lucreazã in alte domenii decat transporturile feroviare.

asistenta medicala permanenta

sectia obstetrica ginecologie<br>sectia neonatologie

sectia obstetrica ginecologie <br>43 paturi<br>sala operatii ginecologie<br>
sala operatii obstetrica<br>sala nasteri<br>masa operatie rabatabila, mobila, cu telecomanda<br>aparat anestezie cu monitorizare cardiaca, apreciere a saturatiei sangelui si a tensiunii arteriale<br>monitoare fetale<br>masa de expulzie rabatabila mobila<br>instalatie de oxigenoterapie<br>instalatie de aspirat nou-nascuti<br>
reanemobil<br>camera ecograf Doppler cu masa ginecologica pt. consultatie<br>laparoscop<br>
electrocauter<br>salon postoperator cezariene<br>
saloane cu sistem ROOMING-IN (mama si copilul)<br>
paturi nou-nascuti<br>mese infasat<br>paturi cu comanda manuala pt. schimbarea pozitiei<br>paturi de anestezie cu telecomanda si sistem de mobilizare<br>
console pat ATI<br>masute mobile pt. administrarea la pat a medicatiei<br>in fiecare salon: grup sanitar (WC, chiuveta, dus), frigider, aer conditionat <br><br>sectia neonatologie <br>19 paturi<br>aparate respiratorii pt. ventilatie mecanica<br>aparat respirator de tip CPAP<br>monitor transcutanat de gaze sanguine<br>aparat mobil de radiologie<br>monitoare cardiovasculare si respiratorii<br>pulsoximetre<br>
mese radiante pt. îngrijirea si monitorizarea nou-nascutilor<br>incubatoare performante cu servocontrol<br>lampi de fototerapie pt. tratamentul icterului<br>incubator neonatal de transport dotat cu aparat de ventilatie mecanica, utilizabil in orice situatie care impune transferul nou-nascutului intr-o alta unitate spitaliceasca

chirurgie deschisa (clasica) si laparoscopica a afectiunilor ginecologice<br>nasteri obisnuite<br>
nasteri cezariene cu anestezie peridurala<br>histeroscopie<br>ecografie<br>colposcopie<br>tratamente pt. infertilitate<br>examene clinice de specialitate la solicitarea celorlalte servicii medicale ale spitalului<br> ingrijirea nou-nascutilor cu probleme speciale si a celor nascuti prematur - ventilatie mecanica, alimentatie parenterala, tratamentul nou-nascutilor cu icter accentuat

sef sectie: <a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Eugen-Tanase-s3961.html">Dr. Eugen Tanase</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie, dr. in stiinte medicale<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Razvan-Moarcas-s3962.html">Dr. Razvan Moarcas</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Anca-Gherasie-s3966.html">Dr. Anca Gherasie</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Cristian-Gherasie-s3967.html">Dr. Cristian Gherasie</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Delia-Marinca-s3968.html">Dr. Delia Marinca</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Carmencita-Bordinic-s3969.html">Dr. Carmencita Bordinic</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br>
<a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Mihaela-Gabriela-Margaritescu-s3594.html">Dr. Mihaela Gabriela Margaritescu</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Kuoro-Fathi-s3970.html">Dr. Kuoro Fathi</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br>dr. Isreb Ahmad Nayel, m.sp. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Antoaneta-Budu-s3972.html">Dr. Antoaneta Budu</a>, m.sp. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Ana-Niculescu-s3973.html">Dr. Ana Niculescu</a>, m.sp. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Ana-Maria-Nastase-s3974.html">Dr. Ana Maria Nastase</a>, m.sp. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Corina-Echim-s3975.html">Dr. Corina Echim</a>, m.sp. obstetrica-ginecologie<br>psih. Mihaela Preda<br>sef sectie: <a href="http://www.copilul.ro/Medici-pediatri-u74/Dr-Raluca-Cristina-Doaga-s6393.html">Dr. Raluca Cristina Doaga</a>, m.sp. neonatologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Carmen-Mihaela-Ancar-s3977.html">Dr. Carmen Mihaela Ancar</a>, m.sp. neonatologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Daniela-Sicoe-s3978.html">Dr. Daniela Sicoe</a>, m.sp. neonatologie

da

da

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.25.23 / 021.316.25.31 / 021.316.25.32 / 021.316.25.33

Ai folosit serviciile Spitalul Clinic Cfr 2? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Nastere naturala
De SilviaMarinA pe 04 Februarie 2015

Buna, am tot citit si toate mamicile au nascut prin cezariana la cf2! Natural nu se naste in maternitatea asta? Si daca da? Imi puteti spune niste preturi?

Costuri nastere CF2
De Miky pe 29 Octombrie 2014

Buna fetelor,

Imi spuneti si mie costurile de la CF2? Cat se mai da pentru o nastere normala?

Multumesc.

Spitalul Clinic Cfr 2
De Alina pe 14 August 2014

Buna! Probabil ca tocmai ai nascut si esti foarte ocupta cu bebitul tau. Cum te pot contacta pe privat? Si eu voi naste la cf2 cu dr. Budu prin noiembrie si am foarte multe nelamuriri.
M-ar ajuta foarte mult, daca am sta de vorba.

Opinii despre nasterea naturala?
De Cristina pe 06 Iulie 2014

Buna fetelor. Este cineva care a nascut natural la spialul Cfr2? Cum a fost? Si daca exista o taxa? Urmeaza sa nasc pentru 5 saptamani si vreau sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc mult!

Pentru Elisa
De Alina pe 25 Mai 2014

Elisa, cum facem sa vorbim in privat?

Parere doctor
De Elisa pe 20 Noiembrie 2013

Buna. Am citit ca ai nascut cu doamna doctor Budu. Voiam sa stiu si eu mai amanuntit cum este? Daca are grija de tine, daca se comporta frumos, etc. Ca eu pana acuma nu sunt prea incantata de ea, adica simt asa ca nu isi da interesul pentru mine, adica e retrasa asa fata de mine. O simt distanta asa si neinteresata. Precizez ca sunt in saptamana 34 si vroiam sa aflu cat mai repede despre ea, sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc!

Pareri doctora
De Elisa pe 20 Noiembrie 2013

Buna fetelor. Este cineva care a nascut cu doctorita Antoaneta Budu? As dori si eu sa stiu cum s-a comportat cand ati nascut si cat ati platit. Precizez ca nasc normal. Multumesc si astept raspuns!

Nastere
De Mirela pe 09 Septembrie 2013

Buna, am citit ca ai nascut la acest spital si daca nu te superi as vrea sa stiu si eu cateva detalii despre cum a decurs nasterea (ai facut epidurala? trebuie sa o cumperi tu sau o au deja in spital si o cumperi atunci?), mai ales partea financiara si cam cat se da la asistente (am inteles ca sunt destul de flegmatice daca nu cotizezi suficient ). sunt la prima nastere si ce-i drept am nevoie de cateva sfaturi incurajatoare. Multumesc mult iar daca vrei sa imi scrii separat adresa mea e mireelena@yahoo.com

Spitalul Clinic Cfr 2
De Miky pe 29 Iunie 2013

Am nascut in noiembrie 2012 la acest spital cu dr. Sorin Badescu. Este un doctor foarte bun, rabdator si a intervenit rapid dupa ce a fost chemat de acasa in toiul noptii pentru a ma asista la nastere.

Clinica de obstretica-ginecologie de aici este bn organizata. Personalul medical care m-a asistat la nastere a fost de mare ajutor, s-au implicat semnificativ pentru a trece cu bine peste situatie. Preturile pentru serviciile medicale depind de posibilitatea financiara a fiecaruia. Nu vine nimeni sa iti ceara anumite sume de bani. Saloanele sunt curate cu rezerve de cate doua paturi. Bebelusul este adus in salon cu mama.

Partea mai rea este ca nu se primeste absolut nicio vizita din partea rudelor. Un punct in minus il au si unele asistente de la neonatologie care au un comportament ceva mai dificil. Probabil ele au unele asteptari financiare intrucat sunt deranjante daca se cere supliment de lapte sau daca mama are nevoie de ajutor mai ales la prima nastere. Nu exista comunicare cu asistentele de la neonatologie.

Nasterea la cf2
De Oana pe 27 Iunie 2013

Buna! Cand ai tu timp, pentru ca imi imaginez ca bebe te tine destul de ocupata, te rog spune-mi si mie cum a decurs nasterea la cf2 - cu aspecte pozitive, negative si materiale. As vrea sa stiu ce au cerut cei de la spital sa ai pregatit in bagajul bebelului- pampersi, hainute, etc, pt ca am auzit ca aceste lucruri difera de la spital la spital. Iti multumesc foarte mult. Eu acum am 29 sapt si DPN e 03.09.2013. Daca vrei, poti sa-mi scrii pe privat - ioanaalina_c@yahoo.com.

Contact Spitalul Clinic Cfr 2

Adresa

Bulevardul Marasti, 63, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spcf2.ro

Parteneri premium

Spitalul Clinic Filantropia

97 opinii

Spitalul Clinic Filantropia este cea mai veche clinica de...

Maternitatea Giulesti

81 opinii

Maternitatea Giulesti - Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie "Prof. Dr....

Maternitatea Polizu

141 opinii

Maternitatea Polizu - Departamentul de Obstetrica si Ginecologie al Institutului pentru...

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!