Urmareste-ne:
50 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic Cfr 2

Spitalul Clinic Cfr 2 face parte din reteaua sanitara a Ministerului Transporturilor, dar deserveste si pacienti ce lucreazã in alte domenii decat transporturile feroviare.

Spitalul Clinic Cfr 2 face parte din reteaua sanitara a Ministerului Transporturilor, dar deserveste si pacienti ce lucreazã in alte domenii decat transporturile feroviare.

asistenta medicala permanenta

sectia obstetrica ginecologie<br>sectia neonatologie

sectia obstetrica ginecologie <br>43 paturi<br>sala operatii ginecologie<br>
sala operatii obstetrica<br>sala nasteri<br>masa operatie rabatabila, mobila, cu telecomanda<br>aparat anestezie cu monitorizare cardiaca, apreciere a saturatiei sangelui si a tensiunii arteriale<br>monitoare fetale<br>masa de expulzie rabatabila mobila<br>instalatie de oxigenoterapie<br>instalatie de aspirat nou-nascuti<br>
reanemobil<br>camera ecograf Doppler cu masa ginecologica pt. consultatie<br>laparoscop<br>
electrocauter<br>salon postoperator cezariene<br>
saloane cu sistem ROOMING-IN (mama si copilul)<br>
paturi nou-nascuti<br>mese infasat<br>paturi cu comanda manuala pt. schimbarea pozitiei<br>paturi de anestezie cu telecomanda si sistem de mobilizare<br>
console pat ATI<br>masute mobile pt. administrarea la pat a medicatiei<br>in fiecare salon: grup sanitar (WC, chiuveta, dus), frigider, aer conditionat <br><br>sectia neonatologie <br>19 paturi<br>aparate respiratorii pt. ventilatie mecanica<br>aparat respirator de tip CPAP<br>monitor transcutanat de gaze sanguine<br>aparat mobil de radiologie<br>monitoare cardiovasculare si respiratorii<br>pulsoximetre<br>
mese radiante pt. îngrijirea si monitorizarea nou-nascutilor<br>incubatoare performante cu servocontrol<br>lampi de fototerapie pt. tratamentul icterului<br>incubator neonatal de transport dotat cu aparat de ventilatie mecanica, utilizabil in orice situatie care impune transferul nou-nascutului intr-o alta unitate spitaliceasca

chirurgie deschisa (clasica) si laparoscopica a afectiunilor ginecologice<br>nasteri obisnuite<br>
nasteri cezariene cu anestezie peridurala<br>histeroscopie<br>ecografie<br>colposcopie<br>tratamente pt. infertilitate<br>examene clinice de specialitate la solicitarea celorlalte servicii medicale ale spitalului<br> ingrijirea nou-nascutilor cu probleme speciale si a celor nascuti prematur - ventilatie mecanica, alimentatie parenterala, tratamentul nou-nascutilor cu icter accentuat

sef sectie: <a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Eugen-Tanase-s3961.html">Dr. Eugen Tanase</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie, dr. in stiinte medicale<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Razvan-Moarcas-s3962.html">Dr. Razvan Moarcas</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Anca-Gherasie-s3966.html">Dr. Anca Gherasie</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Cristian-Gherasie-s3967.html">Dr. Cristian Gherasie</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Delia-Marinca-s3968.html">Dr. Delia Marinca</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Carmencita-Bordinic-s3969.html">Dr. Carmencita Bordinic</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br>
<a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Mihaela-Gabriela-Margaritescu-s3594.html">Dr. Mihaela Gabriela Margaritescu</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Kuoro-Fathi-s3970.html">Dr. Kuoro Fathi</a>, m.pr. obstetrica-ginecologie<br>dr. Isreb Ahmad Nayel, m.sp. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Antoaneta-Budu-s3972.html">Dr. Antoaneta Budu</a>, m.sp. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Ana-Niculescu-s3973.html">Dr. Ana Niculescu</a>, m.sp. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Ana-Maria-Nastase-s3974.html">Dr. Ana Maria Nastase</a>, m.sp. obstetrica-ginecologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Corina-Echim-s3975.html">Dr. Corina Echim</a>, m.sp. obstetrica-ginecologie<br>psih. Mihaela Preda<br>sef sectie: <a href="http://www.copilul.ro/Medici-pediatri-u74/Dr-Raluca-Cristina-Doaga-s6393.html">Dr. Raluca Cristina Doaga</a>, m.sp. neonatologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Carmen-Mihaela-Ancar-s3977.html">Dr. Carmen Mihaela Ancar</a>, m.sp. neonatologie<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Daniela-Sicoe-s3978.html">Dr. Daniela Sicoe</a>, m.sp. neonatologie

da

da

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.25.23 / 021.316.25.31 / 021.316.25.32 / 021.316.25.33

Ai folosit serviciile Spitalul Clinic Cfr 2? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Iaut Lorena
De Mihaela pe 24 August 2017

Buna!Eu am nascut in 2015 cu doamna dr.Iaut Lorena la CF 2,este foarte ok si foarte atenta,te mai viziteaza 1-2 dupa nastere in functie de cat de des e nevoie.

Soc si groaza daca nu dai bani
De Lixandru pe 24 Iunie 2017

O experienta nu prea buna!

Mandroc Marius - Am nascut acolo
De Adriana pe 27 Aprilie 2017

Plec de la aceasta nota de evaluare maxima pentru Domnul Doctor Marius Mandroc pentru ca am gasit tot ceea ce aveam nevoie din partea unui profesionist.
Povestea este destul de scurta, am ajuns in mainile dumnealui in momentul in care primisem un raspuns crunt din partea altui medic de breasla “ sarcina dumneavoastra a fost pierduta din cauza aerului pe care il respirati” sper totusi, ca nu luati ad litteram ghilimelele insa explicatia a fost pe aproape. Ajunsa la stimabilul domn doctor Marius Mandroc am trecut printr-o aspiratie de fat, ca sa folosim un eufemism, dupa care a urmat o noua sarcina in dezvoltare, o nastere iar acum ne aflam la a doua sarcina in dezvoltare urmand o nastere la fel de usoara ca prima. Ca o concluzie, tot timpul am crezut ca tarie ca nu voi ajunge pe mainile unui barbat medic ginecolog, poate din cauza educatiei limitate sau poate doar din cauza inhibarii mele fata de aceasta situatie. Neprevazutul la care am fost supusa, m-a facut pe mine sa fiu mai puternica si sa-mi depasesc limitele, toate acestea nu puteau fi realizate fara ajutorul lui, pentru ca el mi-a oferit compasiunea si empatia de care aveam nevoie, mi-a demonstrat ca este un doctor bun, uman, tolerant, sensibil, mi-a dovedit prin competentele profesionale ca putem trece prin momente dificile, tragice dar, si prin momente minunate de neimaginat.
Nu am vazut decat o excelenta academica, cu o atitudine buna, cu un caracter onest si un angajament fata de pacient asa cum este si in juramantul lui Hipocrate si care reprezinta codul etic al acestui medic, care din punctul meu de vedere este admirabil.
Cu siguranta, sunt lucruri pe care le-am putea imbunatati sau chiar schimba insa consider ca traim in acest sistem defectuos care ne dauneaza tuturor.
Mesajul meu a fost mai lung pentru ca o astfel de persoana merita mai mult decat cateva cuvinte aruncate incoerent. Incurajez persoanele sa se exprime liber in lumea virtuala, si nu numai, iar cu privire la subiectul acestei postari tot timpul il voi stima si recomanda pe Domnul Doctor Mandroc Marius.
Toate cele bune!

Dr Iaut Lorena
De Nicoleta pe 22 Ianuarie 2017

A nascut cineva cu dna doctor Iaut Lorena, la Cf2?

Am nascut acolo
De Dincă Elena pe 06 Ianuarie 2017

Am nascut la aceasta maternitate in 2014 o fetita de 3500 cu doamna dr. Budu Antoaneta un om cu un suflet de aur si un prfesinust dedicat total. Acum urmeaza sa nasc in 2 zile un baietel, tot cu dansa. Totul a decurs minunat la prima nastere. Personalul este de nota 1000 si imi permit sa contrazic persoanele care incearca sa denigreze aceasta sectie. Toate doamnele asistente sunt minunate, la fel si medicii, la fel si conditiile. Daca as naste de o mie de ori tot acolo as naste. Vreau sa-ibmultumesc atat doamnei dr. Budu cat si tuturor celor de acolo.

o alegere excelenta pentru mine
De Marian Anca pe 30 Decembrie 2016

Am nascut la maternitatea CF 2 in octombrie 2016 cu doamna dr. Stoica Ruxandra. Am numai cuvinte de lauda. E o persoana calda, o profesionista excelenta si in primul rand ii e drag de meseria ei. Si atunci, totul merge perfect. Conditiile din maternitate sunt foarte bune. Noi am plecat acasa in a treia zi dupa cezariana. Recomand cu cea mai mare incredere!

Cezariana cu dr Margaritescu
De Lia pe 28 Decembrie 2016

Buna.Eu am nascut prin cezariana cu dr Mihaela Margaritescu.Dansa merge doar pe cezariana chiar daca pana in ultima saptamana ai impresia ca vei naste natural.1000 lei pt doctora,150 medic neonatolog +50 lei la asistenta.Apoi urmează cate 5 lei sau 10 pt asistentele care iti fac toaleta sau calmantele.Cam atat.Nastere usoara.

nastere cezariana
De Lidu pe 21 Octombrie 2016

Buna fetelor, urmeaa sa nasc si eu la CF 2 ceariana, Dr. margaritescu Mihaela, ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii si preturi. multumesc

Nașterea la CFR 2 a fost cea mai buna alegere pentru mine si fetița mea
De Dicea ANDRA pe 09 Septembrie 2016

Recomand nașterea la spitalul Cf 2 . Am născut natural pe 21.02.2014 o minunata fetița de 3290 cu doamna doctor Constantinescu Carmen si neonatolog Timoianu Daniella, doi medici excelenți de nota 20.
Încă pastram legătura cu doamna Timoianu , dansa fiind si pediatra fetiței in acest moment.

Acum sunt la a doua sarcina , dar din păcate dr Constantinescu Carnen , care mi-a supravegheat si aceasta sarcina pana in săptămana 32 nu mai lucrează pentru spital si voi naște cu doamna doctor Ioana Popian.
Sunt mulțumită de curățenia din maternitate si de personal.Toata lumea a fost drăguța la prima naștere , sunt doua paturi in camera , baie proprie , liniște ...nu mi s-au cerut bani ca sa m-a îngrijească pe mine sau pe fetița .
In concluzie , nașterea la Cf 2 pentru mine a fost cea mai buna opțiune. Recomand cu încredere ! Succes tuturor si nașteri ușoare ( ca a mea in 20 min in salla de nașteri ) :)

Recomand dr Budu
De Lucia pe 28 Iunie 2016

Și eu am născut pe 12 august 2015 cu dr Budu prin cezariana și nu pot spune decât ca este o dr de nota 20 am numai cuvinte de lauda la adresa dânsei nu am avut probleme deloc și m-am vindecat super repede abea aștept și a doua cezariana sper cat mai curand😊😊tot cu dansa bineînțeles

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!