Urmareste-ne:
0 opinii
Localitate:
Sibiu
Maternitate:
de stat

Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Sibiu

Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Sibiu asigura asistenta medicala neonatala de urgenta 24 din 24 de ore prin asigurarea serviciului de garda exclusiv cu medici incadrati in sectie si ingrijirea mamelor si copiilor in sistem rooming-in (mama si copilul in acelasi salon, de la nastere pana la externare), saloanele fiind de 1-2 paturi de...

Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Sibiu asigura asistenta medicala neonatala de urgenta 24 din 24 de ore prin asigurarea serviciului de garda exclusiv cu medici incadrati in sectie si ingrijirea mamelor si copiilor in sistem rooming-in (mama si copilul in acelasi salon, de la nastere pana la externare), saloanele fiind de 1-2 paturi de mame, respectiv 1-2 paturi de copil.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes".

non-stop

sectia clinica neonatologie - Centru Regional de Neonatologie;
compartiment terapie intensiva neonatala: 10 paturi;
compartiment nou-nascuti: 40 paturi;

incubatoare moderne, inclusiv de transport;
ventilatoare neonatale moderne, inclusiv de transport;
aparate CPAP cu si fara bule;
ecograf modern, inclusiv cu Doppler;
oftalmoscop direct si indirect;
audiometru (potentiale evocate si otoemisii acustice);
monitoare cardiorespiratorii;

da

da

Ai folosit serviciile Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Sibiu? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Contact Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Sibiu

Adresa

Bulevardul Corneliu Coposu, 2-4, Sibiu, Sibiu

Telefon 0269.215.050
Site www.scjs.ro
Email office@scjs.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!