131 opinii
Localitate: Sectorul 1
Maternitate: de stat

Maternitatea Polizu

Maternitatea Polizu - Departamentul de Obstetrica si Ginecologie al Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" - ofera servicii medicale complexe de ginecologie, neonatologie, obstetrica-ginecologie septica, radiologie si imagistica medicala, anatomie patologica si ATI, pentru pacientii sai. In cadrul maternitatii...

Maternitatea Polizu - Departamentul de Obstetrica si Ginecologie al Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" - ofera servicii medicale complexe de ginecologie, neonatologie, obstetrica-ginecologie septica, radiologie si imagistica medicala, anatomie patologica si ATI, pentru pacientii sai. In cadrul maternitatii exista departamentul de obstretica-ginecologie Polizu.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala 24 din 24 de ore

sectia I obstetrica ginecologie<br>
sectia II ginecologie<br>
sectia III obstetrica<br>
sectia IV obstetrica ginecologie septica<br>
sectia A.T.I.<br>
sectia neonatologie<br>
compartiment terapie intensiva neonatologie<br>
compartiment neonatologie prematuri<br>
laborator analize medicale<br>
laborator anatomie patologica<br>
laborator radiodiagnostic<br>
laborator de radioterapie (curieterapie)<br>
farmacie (circuit inchis)<br>
ambulatoriu de specialitate (policlinica)<br>
unitate de transport neonatal Specializat<br>

sectia neonatologie cuprinde 3 compartimente, dispuse pe 3 etaje<br> etaj 2 reanimare si terapie intensiva neonatala<br>etaj 3 rooming in mama si nou nscutul ei impreuna, in acelasi salon<br>etaj 4 prematuri si alti nou nascuti cu risc postterapie <br> 9 rezerve cu cate 1 pat si 1 patut, grup sanitar propriu, cabina de dus<br>5 dintre acestea functioneaza in sistem privat (cu plata) asigurand conditii sporite de confort (pat suplimentar pentru insotitor lauza, televizor, aer conditionat<br> 6 saloane cu cate 2 paturi si 2 patuturi<br>
5 saloane cu cate 4 paturi si 4 patuturi

sectia I obstetrica ginecologie<br><br>
iminenta de nastere prematura (26-36 )<br>
HTA indusa sau agravata de sarcina<br>placenta praevia, uterul cicatriceal<br>restrictia de crestere intrauterina a fatului<br>mama cu Rh negativ si anticorpi crescuti<br>nastere in prezenta distocice transversala, pelviana, craniana deflectata<br>distocia osoasa majora si medie<br>nasterea prin operatie cezariana<br>nasterea prin manevre obstetricale, forceps, versiuni<br>ingrijirea medicala acordata lauzei normale<br>Ingrijirea medicala acordata lauzei dupa operatie cezariana sau aplicatie de forceps<br>asistenta medicala a ginecopatei in postoperator<br><br> sectia II ginecologie<br><br>endoscopie ginecologica-histeroscopie si laparoscopie<br>ecografie<br>colposcopie<br>ginecologie oncologica<br><br><br>sectia III obstetrica<br><br> supravegherea si ingrijirea sarcinii<br>supravegherea si ingrijirea lehuzelor in sistem rooming-in<br>monitorizarea sarcinilor cu risc crescut, cu patologii asociate, a celor obtinute prin fertilizare in vitro, inseminare artificiala<br>diagnostic prenatal al malformatiilor congenitale prin : examene ecografice morfologice fetale 18-20 saptamani sarcina<br>amiocenteze<br>colaborare cu centre de diagnostic prenatal care dispun de laboratoare de citogenetica, biochimie si genetica moleculara<br>derulare programe nationale de sanatate<br>activitate de cercetare stiintifica<br>activitate de invatamant<br><br>sectia A.T.I.<br><br>anestezii generale cu intubatie orotraheala<br>anestezii / analgezii epidurale continue<br>rahianestezii<br>anestezii / analgezii combinate rahidiene-epidurale<br><br>

<a href="http://www.copilul.ro/Medici-pediatri-u74/Dr-Radulescu-Carmen-s5748.html">Dr. Radulescu Carmen</a> Mihaela (medic primar)<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Nicolescu-Serban-Mihnea-s3809.html">Dr. Nicolescu Serban Mihnea</a> (medic primar)<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Oprescu-Daniela-s3810.html">Dr. Oprescu Daniela</a> Nuti (medic primar)<br>Dr. Voichitoiu Andrei (medic specialist)<br>Dr. Iancu Teodor (medic rezident anul V)<br>Dr. Jafarian Ioana (medic rezident anul V)<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Comanescu-Madalina-s4741.html">Dr. Comanescu Madalina</a> (medic rezident anul III)<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Gradinaru-Dragos-s4607.html">Dr. Gradinaru Dragos</a> (medic rezident anul III)<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Mosteanu-Maria-s4800.html">Dr. Mosteanu Maria</a> (medic rezident anul II)<br>Dr. Staicu Bogdan (medic rezident anul II)<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Cornea-Valeriu-Vinitius-s3811.html">Dr. Cornea Valeriu Vinitius</a><br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Esanu-Sorin-s3812.html">Dr. Esanu Sorin</a><br> <a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Nastase-Bejenariu-Cristian-s3813.html">Dr. Nastase Bejenariu Cristian</a><br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Dura-Mihaela-Corina-s3814.html">Dr. Dura Mihaela Corina</a><br> <a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Gilceava-Dan-s3815.html">Dr. Gilceava Dan</a><br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Zorzan-Georgeta-s3816.html">Dr. Zorzan Georgeta</a><br> <a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Dascalu-Simona-s3817.html">Dr. Dascalu Simona</a><br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Ancar-Benedict-s3818.html">Dr. Ancar Benedict</a><br> <a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Maior-Elisaveta-s3819.html">Dr. Maior Elisaveta</a><br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Oana-Toader-s3820.html">Dr. Oana Toader</a><br>Dr. Gabriela Dumitru<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Dragomirescu-Rodica-s3920.html">Dr. Dragomirescu Rodica</a><br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Cristache-Monica-s7126.html">Dr. Cristache Monica</a><br>Dr. Matei Simona<br>Dr. Munteanu Ruxandra<br>

da

da

pentru detalii si programari puteti suna la nr de telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635

Ai folosit serviciile Maternitatea Polizu? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dr Alina Dusmanu
De Ionela pe 06 Martie 2015

ce parere aveti de dr Alina Dusmanu? care ati nascut cu dansa ? va rog sa ma ajutati cu toate informatiile pe care le aveti. astept parerile voastre. va multumesc

Personal profesionist
De Elena pe 17 Decembrie 2014

Am nascut la Maternitatea Polizu in luna iulie 2014 cu dna Dr. Oprescu si as dori sa contrazic toate parerile proaste. Personalul este foarte amabil si foarte profesionist. Nu am avut nicio problema.

Maternitatea Polizu
De Ioni pe 07 Decembrie 2014

Am nascut in luna septembrie 2014 la aceasta maternitate. Acolo sunt o ceata de spagari, de la portari pana la medici renumiti. Cu toate ca le dai, tot nu te trateaza sa pleci fara probleme medicale. Doctoritele de la Neonatologie au o greata pe ele cat casa si nu iti explica mai nimic despre copil. Doctorii nu isi dau silinta sa te opereze cum trebuie. Iti mai lasa niste cheaguri de sange, iti dau antibiotice chiar daca alaptezi. Intr-un cuvânt, lipsa de interes si profesionalism.

Tratarea pacientelor de catre asistente si infirmiere
De COBALSCHI pe 04 Decembrie 2014

Buna seara!

Azi am fost in vizita la o ruda internata la etajul 1 si opiniile ei si a altor paciente internate la acest etaj mi-au lasat un gust amar. Aici nu conteaza varsta - tanara sau batrana - toate sunt tratate cu mult dispret de catre infirmiere si unele asistente care, pur si simplu se ratoiesc la paciente, iar tonul ridicat pe care-l folosesc este de-a dreptul revoltator.

In loc sa le incurajeze in aceste momente de cumpana si sa le aline suferinta se poarta cu bietele femei care le pot fi mame mai ceva ca niste birjerese.

Femeile care au de facut chiuretaj biopsic sunt trimise la sala de tratament si urcate pe masa ginecologica, stau acolo minute in sir asteptand venirea medicului si apoi parca sunt puse la expozitie, sunt consultate de mai multi medici.

Poate in viitor asistentele si infirmierele vor face cursuri si vor invata codul bunelor maniere!

Maternitatea Polizu
De Angy pe 18 Septembrie 2014

Imi poti spune si mie ceva despre dr. Voichitoiu Andrei. Am sa nasc cu el. As vrea sa stiu camm ce onorariu are. Ms.

Pret nastere
De Antonia pe 12 August 2014

Buna Selda, am vazut mesajul tau si as vrea sa te intreb cam care sunt preturile pentru nasterea naturala si cezariana si ce bagaj iti trebuie pentru nastere la Polizu. Multumesc.

Cea mai buna maternitate
De Daniela V. pe 31 Iulie 2014

Maternitatea Polizu este cea mai buna maternitate de stat din Romania! Am citit pareri pro si contra despre anumite asistente si infirmiere, dar sa nu generalizam, personalul este foarte bine calificat. si amabil (in general).

Am nascut cei doi copii acolo si am fost tratata foarte bine! O recomand cu cea mai mare caldura pe d-na dr. Dima Cornelia, dar am inteles ca nu mai lucreaza in spital!

Maternitatea Polizu
De Selda pe 04 Iulie 2014

Buna. Am citit cam tot ce s-a scris despre aceasta maternitate, despre servicii, personal etc. As vrea sa contrazic toate parerile proaste. Nu mi-am putut imagina ca in ziua de azi in Bucuresti mai exista si medici, asistente etc. care isi fac meseria, ca asa trebuie, nu pentru spaga. Am nascut pe 18 iunie 2014 si vreau sa va spun ca tot personalul a fost de nota 10. Bravo! In mod special d-nei dr. Mosteanu. O doctorita de milioane.

Maternitatea Polizu
De Dan pe 26 Iunie 2014

Din pacate la Polizu sunt numai doctori comunisti si un spital din care ai toate sansele sa te alegi cu ceva probleme la plecare. Tot din pacate s-a investit in neonatologie in acest spital si pare a fi destul dotat din punctul asta de vedere, in schimb cea mai mare parte a doctorilor nu au ce cauta in sistemul medical.

Am indoieli inclusiv cu privire la expertiza lor, dar felul in care se poarta este cel mai josnic posibil.

Personal voi face o sesizare la Ministerul Sanatatii impotriva conducerii acestui spital care a ajuns sa fie o mizerie din toate punctele de vedere.

Dr. Andrei Voichitoiu
De Dana pe 17 Iunie 2014

Buna ziua! a nascut cineva de curand cu domnul doctor Andrei Voichitoiu? Ce imi puteti spune despre dansul? Ce onorariu are (cezariana si nastere normal)? Va multumesc.

Contact Maternitatea Polizu

Adresa

Gheorghe Polizu , 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
Telefon 021/316.89.12; 021/316.89.63; 021/316.89.20
Fax: 021/316.89.63
Site www.iomc.ro
Email polizu@iomc.ro

Parteneri premium

Spitalul Euromaterna

23 opinii

Spitalul Euromaterna este un centru in care sa te simti protejata si ingrijita si in care...

Spital Sanador Bucuresti

123 opinii

Spitalul Sanador Bucuresti este primul spital privat cu servicii medicale complete, in...

Maternitatea Isis Constanta

96 opinii

Isis Medical Center este prima maternitate privata din...

Spitalul Clinic Filantropia

93 opinii

Spitalul Clinic Filantropia este cea mai veche clinica de...

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza