Adauga data nasterii copilului pe Linia Dezvoltarii >

141 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Maternitate:
de stat

Maternitatea Polizu

Maternitatea Polizu - Departamentul de Obstetrica si Ginecologie al Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" - ofera servicii medicale complexe de ginecologie, neonatologie, obstetrica-ginecologie septica, radiologie si imagistica medicala, anatomie patologica si ATI, pentru pacientii sai. In cadrul maternitatii...

Maternitatea Polizu - Departamentul de Obstetrica si Ginecologie al Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" - ofera servicii medicale complexe de ginecologie, neonatologie, obstetrica-ginecologie septica, radiologie si imagistica medicala, anatomie patologica si ATI, pentru pacientii sai. In cadrul maternitatii exista departamentul de obstretica-ginecologie Polizu.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala 24 din 24 de ore

sectia I obstetrica ginecologie<br>
sectia II ginecologie<br>
sectia III obstetrica<br>
sectia IV obstetrica ginecologie septica<br>
sectia A.T.I.<br>
sectia neonatologie<br>
compartiment terapie intensiva neonatologie<br>
compartiment neonatologie prematuri<br>
laborator analize medicale<br>
laborator anatomie patologica<br>
laborator radiodiagnostic<br>
laborator de radioterapie (curieterapie)<br>
farmacie (circuit inchis)<br>
ambulatoriu de specialitate (policlinica)<br>
unitate de transport neonatal Specializat<br>

sectia neonatologie cuprinde 3 compartimente, dispuse pe 3 etaje<br> etaj 2 reanimare si terapie intensiva neonatala<br>etaj 3 rooming in mama si nou nscutul ei impreuna, in acelasi salon<br>etaj 4 prematuri si alti nou nascuti cu risc postterapie <br> 9 rezerve cu cate 1 pat si 1 patut, grup sanitar propriu, cabina de dus<br>5 dintre acestea functioneaza in sistem privat (cu plata) asigurand conditii sporite de confort (pat suplimentar pentru insotitor lauza, televizor, aer conditionat<br> 6 saloane cu cate 2 paturi si 2 patuturi<br>
5 saloane cu cate 4 paturi si 4 patuturi

sectia I obstetrica ginecologie<br><br>
iminenta de nastere prematura (26-36 )<br>
HTA indusa sau agravata de sarcina<br>placenta praevia, uterul cicatriceal<br>restrictia de crestere intrauterina a fatului<br>mama cu Rh negativ si anticorpi crescuti<br>nastere in prezenta distocice transversala, pelviana, craniana deflectata<br>distocia osoasa majora si medie<br>nasterea prin operatie cezariana<br>nasterea prin manevre obstetricale, forceps, versiuni<br>ingrijirea medicala acordata lauzei normale<br>Ingrijirea medicala acordata lauzei dupa operatie cezariana sau aplicatie de forceps<br>asistenta medicala a ginecopatei in postoperator<br><br> sectia II ginecologie<br><br>endoscopie ginecologica-histeroscopie si laparoscopie<br>ecografie<br>colposcopie<br>ginecologie oncologica<br><br><br>sectia III obstetrica<br><br> supravegherea si ingrijirea sarcinii<br>supravegherea si ingrijirea lehuzelor in sistem rooming-in<br>monitorizarea sarcinilor cu risc crescut, cu patologii asociate, a celor obtinute prin fertilizare in vitro, inseminare artificiala<br>diagnostic prenatal al malformatiilor congenitale prin : examene ecografice morfologice fetale 18-20 saptamani sarcina<br>amiocenteze<br>colaborare cu centre de diagnostic prenatal care dispun de laboratoare de citogenetica, biochimie si genetica moleculara<br>derulare programe nationale de sanatate<br>activitate de cercetare stiintifica<br>activitate de invatamant<br><br>sectia A.T.I.<br><br>anestezii generale cu intubatie orotraheala<br>anestezii / analgezii epidurale continue<br>rahianestezii<br>anestezii / analgezii combinate rahidiene-epidurale<br><br>

<a href="http://www.copilul.ro/Medici-pediatri-u74/Dr-Radulescu-Carmen-s5748.html">Dr. Radulescu Carmen</a> Mihaela (medic primar)<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Nicolescu-Serban-Mihnea-s3809.html">Dr. Nicolescu Serban Mihnea</a> (medic primar)<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Oprescu-Daniela-s3810.html">Dr. Oprescu Daniela</a> Nuti (medic primar)<br>Dr. Voichitoiu Andrei (medic specialist)<br>Dr. Iancu Teodor (medic rezident anul V)<br>Dr. Jafarian Ioana (medic rezident anul V)<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Comanescu-Madalina-s4741.html">Dr. Comanescu Madalina</a> (medic rezident anul III)<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Gradinaru-Dragos-s4607.html">Dr. Gradinaru Dragos</a> (medic rezident anul III)<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Mosteanu-Maria-s4800.html">Dr. Mosteanu Maria</a> (medic rezident anul II)<br>Dr. Staicu Bogdan (medic rezident anul II)<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Cornea-Valeriu-Vinitius-s3811.html">Dr. Cornea Valeriu Vinitius</a><br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Esanu-Sorin-s3812.html">Dr. Esanu Sorin</a><br> <a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Nastase-Bejenariu-Cristian-s3813.html">Dr. Nastase Bejenariu Cristian</a><br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Dura-Mihaela-Corina-s3814.html">Dr. Dura Mihaela Corina</a><br> <a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Gilceava-Dan-s3815.html">Dr. Gilceava Dan</a><br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Zorzan-Georgeta-s3816.html">Dr. Zorzan Georgeta</a><br> <a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Dascalu-Simona-s3817.html">Dr. Dascalu Simona</a><br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Ancar-Benedict-s3818.html">Dr. Ancar Benedict</a><br> <a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Maior-Elisaveta-s3819.html">Dr. Maior Elisaveta</a><br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Oana-Toader-s3820.html">Dr. Oana Toader</a><br>Dr. Gabriela Dumitru<br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Dragomirescu-Rodica-s3920.html">Dr. Dragomirescu Rodica</a><br><a href="http://www.copilul.ro/Doctori-u71/Dr-Cristache-Monica-s7126.html">Dr. Cristache Monica</a><br>Dr. Matei Simona<br>Dr. Munteanu Ruxandra<br>

da

da

pentru detalii si programari puteti suna la nr de telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635

Ai folosit serviciile Maternitatea Polizu? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Am nascut cu bine!
De Cristina pe 28 Aprilie 2016

Buna ziua viitoarelor mamici!
Eu am nascut in luna august 2015 o bomboana de fetita cu d-na dr Manta despre care am doar cuvinte de lauda, foarte atenta, calma si înțelegătoare...Sarcina mi-a fost urmărită de dl dr Ionascu caruia ii multumesc enorm ptr modul un care s-a comportat cu mine! E drept ca trebuie sa împarți atentii ici colo insa tot personalul se străduieste sa facă tot ce e mai bine ptr tine si bebeluș!Va doresc multa sanatate si nasteri usoare cu bebelusi minunați! Curaj fetelor :)

un medic exceptional
De Diana pe 18 Februarie 2016

Un medic si un om de nota 10000. Recomand tuturor celor care vor sa aiba langa ei un medic, un prieten, un inger.

rusine
De Elena pe 02 Februarie 2016

Dragi mămici, aveți grija arunci când alegeți doctorul. O ruda apropiata a ales spitalul polizu, chiar dacă asta a însemnat sa se deplaseze din județul Argeș. A considerat ca în capitala sunt spitale mai bune și bebelușii dar și mamele sunt mai frumos și bine tratați. Din câte am înțeles acest spital se bazează pe nașteri naturale mai mult fata de cezariana..însă în cazul respectivei mămici, care nu putea sa nască normal sa încercat imposibilul, moașele sau urcat pur și simplu pe burta ei și apăsau sa iasă copilul moment în care au apărut complicații. Bebelușul după ce a ieșit a fost ținut prea mult, nu știu exact Cum se numește aparatul dar, pur și simplu I au uscat creierul. Acum este o leguma..are 2 luni și trăiește dar bea lapte doar cu seringa.. Rușine celor care pot face ăsta. .și bineînțeles dacă legea nu face nimic, face Dumnezeu. Așa ca aveți grija!

Dr Radu Mihaela
De Maria pe 01 Februarie 2016

Buna ziua,
Am vazut ca a mai intrebat cineva dar nu a primit nici un raspuns. sunt o vitoare mamica, insarcinata in luna a 4 a si o am ca medic ginecolog pe dr Radu Mihaela. am inteles ca este de garda la Polizu...am cautat pareri despre dumneaei dar nu am gasit nimic. ca medic imi place, insa nu stiu daca ma pot baza pe ea sa ma asiste la nastere si am si retineri cu privire la spital. imi poate da cineva vreo informatie care m ar putea ajuta? Multumesc!

Dr. El-Hok Tatiana
De Cristina pe 17 Decembrie 2015

Buna ziua! Imi puteti spune ce parere aveti despre doamna doctor El-Hok?

multumirii
De Magdalena pe 28 Mai 2015

buna ziua, am si eu o rugaminte, daca cineva a nascut sau a auzit de doctorita Radu Mihaela sa imi spuna si mie o parere despre dansa , va rog frumos.

Multumim d-nei prof. Stoicescu
De Ioana Raluca pe 19 Mai 2015

Nu avem cuvinte de multumire pentru tot ceea ce a facut pentru bebelusul nostru d-na profesor ,un om cu un suflet de aur.Lui Vladut i s-a dat la nastere nota 1, avand diagnosticul chilotorax bilateral fetal. acum are 3 ani si jum si este foarte bine. multumim ca existati d-na profesor.

Despre spaga!
De Dorina pe 18 Mai 2015

Buna ziua. Am citi ce sa scris in forum si pot sa comfirm , da se da spaga si esti tratat in functie de cat dai. Inclusiv liftiera te baga sa vezi copilul contra cost. De profesionisti sunt buni, foarte buni dar problema este, cine te trimite si ce bani dai. Sant curioasa daca a nascut cineva fara sa dea nimc? Dr rezident Said de exemplu a uitat ca mai trebuie sa scoata firele dupa operatie iar daca sun si atragi atentia simti imediat ca deranjezi. Concluzia e ca cunosc meserie dar fara spaga si relatii esti tratat cu indiferenta atat cat sa nu le creezi probleme. Chiar si bani conteza sa fie substantiali altfel dai aproape degeaba. Care sunt mai buni? Cei cu mai multa experienta, mai in varsata si se vede asta cand este o problema mai dificila la ei se apeleaza. Asa ca daca ai bani clinica privata, daca nu te descurci cum poti. O zi buna tuturor.

Dr Alina Dusmanu
De Ionela pe 06 Martie 2015

ce parere aveti de dr Alina Dusmanu? care ati nascut cu dansa ? va rog sa ma ajutati cu toate informatiile pe care le aveti. astept parerile voastre. va multumesc

Personal profesionist
De Elena pe 17 Decembrie 2014

Am nascut la Maternitatea Polizu in luna iulie 2014 cu dna Dr. Oprescu si as dori sa contrazic toate parerile proaste. Personalul este foarte amabil si foarte profesionist. Nu am avut nicio problema.

Contact Maternitatea Polizu

Adresa

Gheorghe Polizu , 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
Telefon 021/316.89.12; 021/316.89.63; 021/316.89.20
Fax: 021/316.89.63
Site www.iomc.ro
Email polizu@iomc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!