Urmareste-ne:
2 opinii
Localitate:
Pitesti
Maternitate:
privata

Maternitatea Muntenia Pitesti

Maternitatea Muntenia Pitesti pune dispozitia dumneavoastra toate facilitatile necesare pentru a face fata momentului nasterii fara griji:

3 rezerve standard in sistem rooming;
salile de nastere sunt dotate cu paturi de nastere model "Affinity®" care fac posibila realizarea travaliului, nasterii si recuperarii...

Maternitatea Muntenia Pitesti pune dispozitia dumneavoastra toate facilitatile necesare pentru a face fata momentului nasterii fara griji:

3 rezerve standard in sistem rooming;
salile de nastere sunt dotate cu paturi de nastere model "Affinity®" care fac posibila realizarea travaliului, nasterii si recuperarii intr-un "salon unic de travaliu si nastere"
compartiment de terapie intensiva;
laborator;

asistenta 24 de ore pe zi / 7 zile pe saptamana;

ginecologie;
neonatologie;
ATI;
laborator pentru efectuarea prompta a investigatiilor necesare nou-nascutului;

3 rezerve standard in sistem rooming;

rezerva standard este prevazuta cu doua paturi multifunctionale si ergonomice, baie proprie, frigider, televizor, sistem de aer conditionat, sistem de alarma asistente, mobilier pentru lucrurile personale, consola de terapie;

sala de tratamente pe etaj;

unitate de terapie intensiva pentru nou nascuti;

spatiu de asteptare pentru vizitatori;

permanenta conectivitate si integrare cu spitalul Muntenia;

salile de nastere sunt dotate cu paturi de nastere model "Affinity®" care fac posibila realizarea travaliului, nasterii si recuperarii intr-un "salon unic de travaliu si nastere";

Dr. Mihai Nurciu, medic primar obstetrica ginecologie, sef sectie maternitate;
Dr. Adrian Ciocanea, medic primar ati;
Dr. Doina Balaci, medic primar ati;
Dr. Corina Matei, medic primar pediatrie, medic specialist neonatologie;
Dr. Mihaela Vintila, medic specialist neonatologie;
Dr. Monica Buican, medic primar neonatologie;
Dr. Ali Zarbakhsh, medic specialist obstetrica ginecologie;
Dr. Iuliana Copaceanu, medic primar obstetrica ginecologie;

3 rezerve standard în sistem rooming;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 024.8948

Ai folosit serviciile Maternitatea Muntenia Pitesti? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Extraordinar
De Bazavan Dorina pe 28 Octombrie 2013

Incepand cu Dl. Dr. Nurciu care este un om extraordinar, cu un suflet mare si continuand cu tot ce tine de personal, conditii si tratament nu pot sa exprim decat cuvinte de lauda. Toti sunt niste oameni minunati. Multumim pe aceasta cale tuturor.

A nascut cineva la maternitatea Muntenia?
De Minea Mariana pe 14 August 2012

Vreau si eu cateva pareri despre maternitatea Muntenia. A nascut cineva acolo? Cum a fost? Am inteles ca au fost foarte putine nasteri din ocotmbrie de cand au deschis si imi pun semne de intrebare despre cat de bine sunt pregatiti.

Multumesc!

Contact Maternitatea Muntenia Pitesti

Adresa

Pictor Nicolae Grigorescu, 2A, Arges, Pitesti

Telefon receptie centrala: 024.8948
receptie imagistica: 0785.244.458
Site www.munteniahospital.ro
Email office.mmhreceptie@munteniahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!