206 opinii
Localitate: Brasov
Maternitate: privata

Maternitatea MedLife Eva Brasov

Clinica Eva a fost fondata in 2007, capital privat 100%, fiind cea mai mare maternitatea din Vestul Romaniei. Autorizata de Ministerul Sanatatii ca unitate cu paturi de obstetrica – ginecologie, Clinica este inscrisa in nomenclatorul unic al spitalelor din Romania, fiind totodata autorizata de Directia Judeteana de Sanatate...

Clinica Eva a fost fondata in 2007, capital privat 100%, fiind cea mai mare maternitatea din Vestul Romaniei. Autorizata de Ministerul Sanatatii ca unitate cu paturi de obstetrica – ginecologie, Clinica este inscrisa in nomenclatorul unic al spitalelor din Romania, fiind totodata autorizata de Directia Judeteana de Sanatate Publica.

Maternitatea reuneste 52 de specialisti care depun toate eforturile pentru a asigura mamicilor si bebelusilor acestora servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari ale fiecarei femei care ne-a trecut pragul. In sprijinul acestora, am incheiat un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca pretul pentru serviciile noastre reprezinta co-plata actului medical.

Din 2007 pana in prezent, Clinica Eva a inregistrat peste 4700 de nasteri, 23% dintre acestea fiind din afara Brasovului.

Ne bucuram de recunoasterea calitatii serviciilor noastre, datorita sustinerii pe care o avem din partea companiei MedLife, operatorul medical nr. 1 in Romania, care a ales sa ne sprijine, devenind in anul 2011 actionar majoritar al Eva.

sistem de garzi medicale;

24/24 h, 7/7

ATI;
obstetrica;
neonatologie;
ginecologie;
chirurgie plastica;
laborator;

5 cabinete de consultatii de specialitate;
3 sali de nastere
anestezie terapie intensiva;
neonatologie;
16 rezerve in maternitate;
sectie de chirurgie cu 2 sali de operatii;

servicii de ambulatoriu;
servicii de spital
servicii de maternitate;
servicii de laborator;

Conf. univ. Moga Marius, Doctor in Medicina, Seful Sectiei Clinice Universitare OG IV - Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Brasov, Seful Departamentului de Specialitati Medicale si Chirurgicale - Facultatea de Medicina - Universitatea Transilvania Brasov, Supraspecializare in Medicina Materno-Fetala, Supraspecializarea In Gineco-Oncologie, Atestate de studii complementare in: Ecografie Obstetricala si Ginecologica, Colposcopie, Chirurgie laparoscopica, Planificare familiala, Medicina de Urgenta, Management sanitar, specializari:
obstetrica ginecologie;

Dr. Anastasiu Costin, Asistent Universitar; Dr. in Stiinte Medicale, specializari: obstetrica;

Dr. Antonya Livia, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Ciobanu Codruta, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Gadiuta Ioana, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Galiteanu Anca, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Ionel Aurel, medic primar, specializari:obstetrica ginecologie;

Dr. Moldovan Ionel, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Musetescu Marieta, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Preda Gheorghe, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Preda Mircea, doctorand Stiinte Medicale, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Tudorache Ioana, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Vulcan Florin, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Badiu Carmen medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Baiulescu Cristian, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Bisoc Dorel, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Giurgiu Ioan, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Gologan Radu, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Iacovache Tudor, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie

Dr. Nicolae Gabriel, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Pintea Alexandru, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Podasca Cezar, asistent universitar - Doctorand UMF, specializari: obstetrica ginecologie;

la etajul 1,10 paturi pentru mama si 10 paturi pentru nou-nascuti;
la etajul 2, 9 paturi, din care 6 paturi destinate Chirurgiei Ginecologice si 3 paturi ATI, saloanele sunt dotate cu 1 sau 2 paturi;
la etajul 3, 3 saloane cu 6 paturi in total;

16 rezerve in maternitate;

call center: 0268.960

Ai folosit serviciile Maternitatea MedLife Eva Brasov? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Mii de multumiri
De Pintea Anca pe 06 Ianuarie 2015

Mii de multumiri domnului doctor Pintea Alexandru si intregii echipe care s-au ocupat ca eu si bebele meu sa fim bine! Super profesionisti, adevarati oameni!

Dr. Giurgiu super-doctor
De Crina pe 13 Noiembrie 2014

Buna Florina,

In caz ca ai nascut deja, sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de bebe! Dr. Giurgiu este super OK, eu am stat in Brasov 3 saptamani inainte de nastere, timp in care m-a monitorizat atent.

Am stat la pensiunea Paloma, la 3 minute de Clinica, si nu m-am stresat ca nu ajung in timp util (daca mi s-ar fi rupt apa si s-ar fi grabit bebe).

De asemeni, personalul Clinicii, foarte amabil. M-am simtit rasfatata, motiv pentru care nu am facut depresia post-natala.

Multumesc personalului de la clinica Eva pentru minunea (Victoria) pe care au adus-o in viata noastra!

Cezariana la Medlife
De Rozalia pe 14 Iunie 2014

Multumim domnului Dr. Bisoc Dorel si echipei sale, niste profesionisti si deosebiti oameni care au monitorizat si au asistat la nasterea ingerasului nostru.

Clinica, personalul si conditiile oferite au fost excelente, ne-am simtit deosebit de bine cu totii, va recomand cu incredere sa mergeti acolo.

Multumim inca o data tuturor celor de la Eva!

Dr. Bisoc Dorel si echipa sa - Felicitarile noastre!!!
De Cristina Ploiesti pe 19 Mai 2014

Multumim domnului Dr. Bisoc Dorel si echipei sale, niste profesionisti si deosebiti oameni care au monitorizat si au asistat la nasterea copiilor nostri ( un baietel in 2010 si o fetita in 2013) . Clinica, personalul si conditiile oferite au fost excelente, ne-am simtit deosebit de bine cu totii, va recomand cu incredere sa mergeti acolo. Multumim inca o data tuturor celor de la Eva!!!

Nastere la Eva
De David florina pe 10 Mai 2014

Buna, si eu voi naste la clinica Eva cu domnul doctor Giurgiu. Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii despre dumnealui?

Foarte multumita
De Draghici magdalena pe 22 Aprilie 2014

Am nascut cu doamna doctor Ciobanu Codruta. pot sa va spun ca am numai cuvinte de lauda despre ea. Este o doctorita foarte buna.

Multumire totala
De Iuliana pe 28 Martie 2014

Buna. Am fost la control la clinica Eva. Nu am cuvinte. Este foarte ok. Personalul este deosebit, iar domnul doctor Giurgiu Ioan e este un om jos palaria. Ti se ofera totul in clinica Eva - papuci, camasa, vata, orice ai nevoie. Nu am cuvinte sa descriu cat de multumita am fost de acest doctor si de aceasta clinica.

Dr. Anca Galitianu
De Marinela pe 19 Noiembrie 2012

Ce stiti despre doamna dr. Anca Galitianu? As vrea o parere a unei mamici care a nascut cu dumneaei. Multumesc.

Cezariana la Eva
De Gabby_F pe 25 Octombrie 2012

Si eu am nascut la Eva in iunie 2010 cu Dr. Gadiuta, am fost foarte multumita de ea, si de tot ce a tinut de operatie. De asemenea, personalul a fost exceptional, fara doar si poate! Acum la al doilea bebe o sa nasc la maternitate, doar din cauza faptului ca nu ne mai permitem tariful pentru o cezariana. In rest, mult noroc, sanatate si nastere usoara tuturor viitoarelor mamici!

Detalii nastere - Eva
De Dana pe 20 August 2012

Buna, am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta cu un sfat: eu sunt din Valcea si nu as vrea sa nasc aici la maternitate. Am tot auzit vorbe frumoase despre aceasta clinica din Brasov si m-ar interesa mai multe detalii si anume, cum se procedeaza: se face o programare la un anumit doctor din cadrul clinicii? Eu sunt deja in luna a 7-a, e tarziu ? Sa mai fac schimbarea asta de plan? Si daca ati putea sa imi recomandati o femeie ginecolog de acolo. Ma simt mai ok daca pot sa zic asa cu un doctor-femeie decat cu un medic ginecolog-barbat. Va multumesc.

Contact Maternitatea MedLife Eva Brasov

Adresa

Paltinis, 15, Brasov, Brasov

Telefon 0268.960
Site www.medlife-eva.ro

Parteneri premium

Spitalul Clinic Filantropia

93 opinii

Spitalul Clinic Filantropia este cea mai veche clinica de...

Spital Sanador Bucuresti

123 opinii

Spitalul Sanador Bucuresti este primul spital privat cu servicii medicale complete, in...

Spitalul Euromaterna

23 opinii

Spitalul Euromaterna este un centru in care sa te simti protejata si ingrijita si in care...

Maternitatea Isis Constanta

96 opinii

Isis Medical Center este prima maternitate privata din...

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza