Marigold Apothecary - Pentru bebelusi fericiti si mame linistite

/ / Modificat: 2015-02-19
Marigold Apothecary - Pentru bebelusi fericiti si mame linistite

Marti, 24 februarie 2015, lansam Marigold Apothecary, o drogherie fizica si online, un concept unic in Romania, unde femeile insarcinate si mamicile vor gasi tot ce au nevoie pentru ele si bebelusii lor, intr-un singur loc.

Ideea ne-a venit dupa nasterea baiatului nostru, cand eram mereu pe drumuri in cautarea celor necesare. Fara bone sau ajutor din partea rudelor, mergeam cu bebelusul in brate la farmacie dupa medicamente, la magazinele naturiste pentru ceaiuri si suplimente si la supermarket dupa scutece.

De cele mai multe ori, aceasta aventura a dus la momente de epuizare si la achizitionarea unor produse scumpe si ineficiente.

Astfel ne-am hotarat sa cream un loc unde mamicile si taticii pot gasi orice au nevoie pentru bebelusul lor, pentru a le economisi timp pretios. Asa a aparut Marigold Apothecary. Marigold, in traducere din engleza, este denumirea florilor de galbenele, plante recunoscute pentru proprietatile benefice asupra ingrijirii pielii. Am ales conceptul de drogherie pentru ca acesta semnifica un loc in care se comercializeaza produse naturale de sanatate si de ingrijire.

Nu am ales o farmacie pentru ca in farmacie se elibereaza medicamente cu prescriptie, iar noi credem ca acestea - in general antibiotice - nu trebuie recomandate bebelusilor si copiilor. Credem ca tratamentul trebuie sa fie cat mai natural posibil.

Am ales produsele cu grija, de la brand-uri renumite la unele mai putin cunoscute, organice, majoritatea fiind testate de noi sau recomandate de pediatri si mamici. La Marigold Apothecary avem scutece clasice Pufies, scutece bio Beaming Baby, formule de lapte, biberoane si aparatura Philips Avent, game de ingrijire Weleda, Madara, Odylique precum si game noi, absolut inovatoare.

Avem in portofoliu si alimente bio si organice de la Prisaca Transilvania, Canah si Solaris, dar si alimente pentru bebelusii cu nevoi speciale: alimente fara gluten sau alimente potrivite alergiei la proteina din lapte de vaca.

Nu in cele din urma, credem cu tarie in principiul "give back" intr-o comunitate, motiv pentru care am realizat un parteneriat cu Touched Romania - asociatie non-profit ce sustine Casa Agar din Bucuresti. Casa Agar sprijina femeile marginalizate pentru a nu-si abandona copiii. Prin fiecare produs achizitionat de la Marigold Apothecary, clientii nostri le ajuta sa isi pastreze copiii si sa le ofere acestora o copilarie linistita.

Din 24 februarie, invitam toti parintii sa testeze produsele in magazinul nostru de pe strada Axinte Uricariul nr 18, sector 1, Bucuresti (vis a vis de Spitalul de Urgenta Floreasca) sau sa isi realizeze cumparaturile simplu si rapid pe www.marigold.ro

Ne gasesti si pe blog.marigold.ro unde vom posta periodic informatii utile pentru viata de parinti. Iar pe pagina de Facebook o vei cunoaste pe Marigold, ariciul nostru african pitic de 1 an, mascota drogheriei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre