Urmareste-ne:
3 opinii
Magazin:
online
; din orasul tau

Showroom Erfi

Showroom Erfi - cumparaturi inteligente pentru bebelusi si copii.
Un magazin offline cu preturi de magazin on-line va asteapta la doar 5 minute de Piata Unirii.

In showroom-ul Erfi gasiti produsele celor mai importante marci de puericultura: carucioare, patuturi, balansoare si scaune auto Graco, inegalabil de usoare carucioare...

Showroom Erfi - cumparaturi inteligente pentru bebelusi si copii.
Un magazin offline cu preturi de magazin on-line va asteapta la doar 5 minute de Piata Unirii.

In showroom-ul Erfi gasiti produsele celor mai importante marci de puericultura: carucioare, patuturi, balansoare si scaune auto Graco, inegalabil de usoare carucioare maclaren, sistemele de monitorizare pentru bebelusi si copii Angelcare si Motorola, gama de biberonerie Difrax, robotii de bucatarie si accesoriile de diversificare de la Beaba, inteligentele jocuri de constructie Lego si Quercetti, trotinetele Smartrike, papusi Barbie sunt doar cateva din marile brand-uri prezente in magazinul nostru.

Programul de functionare al showroom-ului este de luni pana vineri de la orele 09:00 - 17:00, iar adresa noastra este Str. Veseliei nr. 39-41 sector 5 Bucuresti.

carucioare copii;
balansoare;
scaune auto;
patuturi marca Graco;
carucioare sport Maclaren;
scaune auto BeSafe;
sisteme de monitorizare copii Motorola si Angelcare;
produse ingrijire bebelusi Beaba si Difrax;
jucarii inteligente Quercetti, Lego, VTech, Barbie, FisherPrice;

Str. Veseliei nr. 39 - 41 sector 5, Bucuresti, la 5 minute de Piata Unirii

luni - vineri: 09:00 - 17:00;

prin curier sau prin posta;

pentru comenzi mai mari de 150 RON;

cash la livrare, prin virament bancar, POS in showroom;

Ai folosit serviciile Showroom Erfi? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dezinteres, delasare
De Monica Zarnea pe 12 August 2014

Am fost in magazinul din Sun Plaza saptamana trecuta ca sa cumpar un scaunel pt masina. Nimeni nu m-a bagat in seama, personalul mesteca guma si sprijinea plictisit tejgheaua. Nici macar nu au dat buna ziua. Am facut rapid cale-ntoarsa, cu asemenea atitudine nu e de mirare ca magazinul era gol.

Showroom Erfi
De Raluca pe 09 Ianuarie 2014

Am fost in magazinul din Sun Plaza pentru a cauta un scaun auto, pentru categoria 9-36 kg, dar nici vorba sa gasesc asa ceva acolo. In plus, persoana de acolo nu avea idee despre produsele pe care le aveau expuse si nici nu era foarte interesata de a vinde.

Un magazin excelent si servicii de nota 100
De Mirela Draganescu pe 06 Noiembrie 2012

Am fost saptamana trecuta la acest magazin. Cautam un carucior usor pentru o deplasare in strainatate.

Am fost foarte placut surprinsa de profesionalismul vanzatoarei, de cantitatea mare de informatii despre modelele de carucioare cautate de mine Maclaren si de faptul ca am putut plati cu cardul.

In magazin, am gasit colectia intreaga de carucioare usoare, am putut sa le incerc, sa vad cat se lasa pe spate, cate kg au, ce accesorii.
Intr-un cuvant o experienta mai mult decat agreabila!

Contact Showroom Erfi

Adresa

Veseliei, 39-41, Bucuresti, Sectorul 5

Reper Liberty Center
Telefon 0771.561.035 / 0734.102.409 / 031.410.0206
Site www.erfi.ro
Email office@erfi.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!