Urmareste-ne:
3 opinii
Magazin:
online
; din orasul tau

Magazinul Lumea Copiilor

Magazinul cu cea mai variata selectie de produse pentru copii din Romania.

Magazinul cu cea mai variata selectie de produse pentru copii din Romania.

bluze, camasi;
pantaloni;
rochii, sarafane;
fuste;
jachete;
paltoane;
costume ski;
caciuli, fulare, manusi;
pijamale;
imbracaminte 0 - 2 ani;
articole botez;
jucarii;
biciclete, triciclete;
articole diverse 0 - 2 ani;
imbracaminte de ocazie;
incaltaminte 0 - 16 ani;
masini electrice;
patuturi copii;
ghiozdane;
genti.

B-dul Ion Mihalache Nr. 154A, Sector 1, Bucuresti.
Telefon: 021.665.76.11

luni - vineri: 10:00 - 20:00;
sambata: 10:00 - 17:00.

Ai folosit serviciile Magazinul Lumea Copiilor? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

suuper
De Andrebi pe 31 August 2017

preturile mici m au atras catre acest magazin si nu regret achizitia facuta. O rochita perfecta pentru serbarea fetitei.

Foarte multumit!
De Nicu pe 28 August 2017

Am cumparat de la acest magazin multe produse pentru bebelusul nostru si suntem foarte multumiti de timpul de livrare rapid, seriozitatea angajatilor si calitatea de top a produselor oferite de Lumea copiilor. Tineti-o tot asa!

produse de calitate la un pret bun
De Andreea pe 28 August 2017

Magazinul are foarte multe produse de calitate. Am gasit pentru fiul meu tot ce mi-am dorit!

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!