Urmareste-ne:
0 opinii
Magazin:
online

Magazinulluibebe.ro - cumparaturi on-line pentru copii si bebelusi

Magazinul lui bebe va ofera o gama larga de carucioare copii, scaune auto, marsupii, genti pentru mamici, cantare bebelusi, termometre, scaune de masa copii, masinute electrice, casute de joaca, premergatoare, biciclete copii, masinute cu pedale, sterilizatoare biberoane, bariere protectie scari, rucsacuri pentru transportul copiilor, costume de...

Magazinul lui bebe va ofera o gama larga de carucioare copii, scaune auto, marsupii, genti pentru mamici, cantare bebelusi, termometre, scaune de masa copii, masinute electrice, casute de joaca, premergatoare, biciclete copii, masinute cu pedale, sterilizatoare biberoane, bariere protectie scari, rucsacuri pentru transportul copiilor, costume de baie copii, ochelari de soare copii, colace bebelusi, tobogane, spatii de joaca gonflabile, balansoare bebelusi, cadite si suporturi, biberoane, rucsacuri pentru copii, jucarii educative, saltelute de joaca, centre de activitati pentru bebelusi, etc.

carucioare copii;
scaune auto;
marsupii;
genti pentru mamici;
cantare bebelusi;
termometre;
scaune de masa copii;
masinute electrice;
casute de joaca;
premergatoare;
biciclete copii;
masinute cu pedale;
sterilizatoare biberoane;
bariere protectie scari;
rucsacuri pentru transportul copiilor;
costume de baie copii;
ochelari de soare copii;
colace bebelusi;
tobogane;
spatii de joaca gonflabile;
balansoare bebelusi;
cadite si suporturi;
biberoane;
rucsacuri pentru copii;
jucarii educative;
saltelute de joaca;
centre de activitati pentru bebelusi;

Snagov, Crizantemelor 17

09:00 - 17:00

prin curier;

in Bucuresti (la comenzi peste 200 RON);
in tara (la comenzi peste 500 RON);

da;

ramburs;
transfer bancar;

Ai folosit serviciile Magazinulluibebe.ro - cumparaturi on-line pentru copii si bebelusi? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Contact Magazinulluibebe.ro - cumparaturi on-line pentru copii si bebelusi

Adresa

Crizantemelor, 17, Ilfov, Snagov

Telefon 0721.086.406
Site www.magazinulluibebe.ro
Email magazinulluibebe@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!