2 opinii ; din orasul tau
Magazin: online

Ada Rose

Ada Rose magazin online de haine pentru copii. Am dori sa incercati produse realizate in Romania, din materiale foarte frumoase si naturale la preturi reale.

Sunt realizate cu mare drag si le puteti vedea pe site. De asemenea, ne puteti gasi la expozitiile de profil din tara sub numele "Ada Rose"

Ada Rose magazin online de haine pentru copii. Am dori sa incercati produse realizate in Romania, din materiale foarte frumoase si naturale la preturi reale.

Sunt realizate cu mare drag si le puteti vedea pe site. De asemenea, ne puteti gasi la expozitiile de profil din tara sub numele "Ada Rose"

imbracaminte pentru copii de la 0 luni - 12 ani;
uniforme scolare (la comanda);
costume de carnaval( inclusiv la comanda);
haine baieti:
pantaloni;
tricouri;
camasi;
sepci;
jachete;
accesorii baieti;
sacouri;
salopete;
haine fete:
rochii;
fuste;
pantaloni;
bluze;
jachete;
pardesie;
sepci / palarii

Ploiesti, Bulevardul Republicii, nr. 114

10:00 - 20:00 luni - vineri;
10:00 - 16;00 sambata

prin curier - Urgent Curier

se poate plati ramburs, poate fi trimis cu Urgent Curier sau Posta Romana (intre 10 - 20 RON)

cash sau cu card

Ai folosit serviciile Ada Rose? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Hainute foarte frumoase
De Dumitrescunina pe 10 Noiembrie 2012

I-am gasit intamplator la un targ in Constanta si mi-a placut foarte mult calitatea, design-ul si preturile, care nu erau foarte mari. Ii recomand cu incredere.

Ada Rose
De Andra pe 13 Februarie 2011

Hainutele sunt superbe, ma bucur ca am gasit o firma in Romania care produce hainute total diferite de ce se gaseste pe piata, asemanatoare cu cele ale marilor branduri, de care nu te poti apropia, dar la preturi reale. Culorile si model sunt asemanatoare cu ale adultilor ( si eu ca mamica mereu le rog pe doamnele de la firma sa faca haine si pentru mamici) si calitatea materialelor folosite este super. Va recomand cu incredere hainutele Ada Rose, le-am cumparat, le-am purtat si am putut sa le ofer si altora, asa de bine s-au pastrat.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza