Urmareste-ne:
1 opinie
Magazin:
din orasul tau
; online
Produse:
accesorii gravide
; carti si dvd-uri; imbracaminte; lenjerie; cosmetice; vitamine

Magazinul Toria B

Magazinul Toria B produce si distribuie confectii pentru gravide, avand o colaborare foarte buna cu peste 60 de orase din tara. Ofera un larg sortiment de produse pentru gravide si viitorii bebelusi.

Magazinul Toria B produce si distribuie confectii pentru gravide, avand o colaborare foarte buna cu peste 60 de orase din tara. Ofera un larg sortiment de produse pentru gravide si viitorii bebelusi.

trening-uri;
sarafane gravide;
salopete gravide;
camasi gravide;
compleuri gravide;
bluze gravide;
rochii gravide;
fuste gravide;
fuste salopeta;
pantaloni, pantaloni 3/4;
lenjerie intima;
pijamale;
produse si accesorii pentru bebelusi

de luni pana vineri

livrarea se va face prin colet cu ramburs;
livrarea coletului se va face in maxim 48 de ore de la confirmare

nu

nu

achitarea contravalorii produselor achizitionare se va face la livrare atat pentru clientii din Cluj Napoca cat si pentru cei din provincie

Ai folosit serviciile Magazinul Toria B? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dezamagita
De Felicia pe 24 Februarie 2010

Am fost bucuroasa ca am gasit haine nu prea scumpe, dar foarte dezamagita de calitate. Nu si-au pastrat forma dupa spalat si camasa s-a descusut in lateral dupa prima purtare.

Contact Magazinul Toria B

Adresa

Tipografiei, 17, Cluj, Cluj Napoca

Reper Statie autobuz 31
Telefon 0264.45.21.79 / 0742.050.099 / 0740.145.793
Site www.toria.ro
Email bakos_izabela@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!