Urmareste-ne:
2 opinii
Magazin:
din orasul tau
; online
Produse:
imbracaminte
; lenjerie

Magazinul Rococo

Magazinul Rococo este un loc unde mamicile isi pot cumpara cele mai frumoase si lejere haine de gravide.

Magazinul Rococo ofera o experienta placuta si relaxanta, o alternativa la cumparaturile din magazin in magazin, care pot deveni foarte neplacute in perioada de sarcina.

Magazinul online prezinta toata colectia de toamna...

Magazinul Rococo este un loc unde mamicile isi pot cumpara cele mai frumoase si lejere haine de gravide.

Magazinul Rococo ofera o experienta placuta si relaxanta, o alternativa la cumparaturile din magazin in magazin, care pot deveni foarte neplacute in perioada de sarcina.

Magazinul online prezinta toata colectia de toamna Rococo: bluze, camasi, pantaloni, jachete, fuste, salopete, costume,rochii si sarafane. Toate produsele sunt disponibile pentru orice masura iar materialele variaza de la blug, la velur si bumbac.

Comenzile facute pe www.hainedegravide.ro sunt livrate imediat, in toata tara.

pantaloni gravide;
camasi gravide;
rochii gravide;
bluze gravide;
costume gravide;
salopete gravide;
sarafane gravide;
fuste gravide;
jachete gravide

Magazin Baneasa Shopping City;
Adresa: Sos.Bucuresti - Ploiesti Nr.42D;
Tel: 0751.555.224;
Program:
Luni - Duminica 10:00 - 22:00;

Magazin Piata Sf. Gheorghe;
Adresa: P-ta Sf.Gheorghe Nr.3;
Tel: 0751.555.242;
Program :
Luni - Vineri 10:00 - 19:00;
Sambata 10:00 - 16:00;

Magazin Stefan cel Mare;
Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 35;
Tel: 0751.555.228;
Program :
Luni - Vineri 10:00-19:00;
Sambata 10:00 - 16:00;

Adresa: Carrefour Militari;
Tel: 0751.555.237
Program:
Luni - Duminica 09:00 - 21:30

Ploiesti;
Magazin Republicii;
Adresa: Bd Republicii nr. 112;
Tel: 0751.555.234;
Program:
Luni - Vineri 10:00 - 19:00;
Sambata 10:00 - 16:00

posta;
curier rapid

plata se face ramburs, in momentul ridicarii coletului de la posta sau predarii acestuia de catre curierul rapid la domiciliul tau

Ai folosit serviciile Magazinul Rococo? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Vizitati magazinul
De Cristina pe 12 Iulie 2011

Am achizitionat pe parcursul sarcinii multe produse de la rococo, direct din magazin. Calitate foarte buna a materialelor si croieli pentru toate gusturile. Am optat pentru fuste si pantaloni cu talia joasa, pentru ca nu suportam nimic peste burta.

O impresie buna
De Alina Visan pe 21 Ianuarie 2010

Mi-am cumparat de la Rococo din Baneasa de la noul mall cateva articole si am ramas cu o impresie buna despre hainele de acolo. Daca aveau si o varietate mult mai mare as fi fost si mai satisfacuta.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!