Adauga data nasterii copilului pe Linia Dezvoltarii >

1 opinie
Magazin:
din orasul tau
Produse:
imbracaminte

Magazinul Bella Materna

Magazinul Bella Materna este un magazin special conceput pentru gravide. Hainele celor de la Bella Materna sunt de marca Mammystick, produse in Ungaria.

Magazinul Bella Materna a luat nastere in 2003, cand cuplul care l-a deschis a aflat ca va avea un copil.

Magazinul Bella Materna este un magazin special conceput pentru gravide. Hainele celor de la Bella Materna sunt de marca Mammystick, produse in Ungaria.

Magazinul Bella Materna a luat nastere in 2003, cand cuplul care l-a deschis a aflat ca va avea un copil.

imbracaminte pentru gravide

Targul Mures

luni - vineri 11:00 - 19:00;
sambata 11:00 - 14:00;

nu

nu

cash sau card de credit

Ai folosit serviciile Magazinul Bella Materna? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Magazinul Bella Materna
De Balota Florentina pe 06 Noiembrie 2009

Produsele sunt putin cam "babesti", iar magazinul din Targu Mures este putin cam primitiv.

Contact Magazinul Bella Materna

Adresa

Mures, Tirgu Mures

Reper Bulevardul 1 Decembrie 1918
Telefon 0742.630.348
Site www.bellamaterna.ercomp.net
Email axworks@bellamaterna.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!