Urmareste-ne:
4 opinii
Magazin:
din orasul tau
Produse:
accesorii gravide
; imbracaminte; lenjerie

Faire Dodo Maternity

Faire Dodo Maternity - haine de gravide, este un brand de renume, cu magazine pentru gravide in toata lumea, fiind originar din Italia.

"Graviditatea schimba corpul, dar nu si dorinta de a fi feminina!"

Iata conceptul Faire Dodo, care doreste sa evidentieze frumusetea si unicitatea "dulcei asteptari"......

Faire Dodo Maternity - haine de gravide, este un brand de renume, cu magazine pentru gravide in toata lumea, fiind originar din Italia.

"Graviditatea schimba corpul, dar nu si dorinta de a fi feminina!"

Iata conceptul Faire Dodo, care doreste sa evidentieze frumusetea si unicitatea "dulcei asteptari"...

Spre deosebire de alte branduri, Faire Dodo Maternity concepe hainele de gravida punand cel mai mare pret pe CALITATE, respecta femeia insarcinata, facand haine pentru gravida, care sa urmareasca linia corpului si care sa poata fi purtate si dupa perioada de sarcina.

rochii, bluze, pantaloni, accesorii

Piata Dorobanti, Str. Av. Radu Beller Colt cu Octavian Moraru

luni-vineri 10:00-20:00;
sambata 10:00-15:00

cash<br>credit

Ai folosit serviciile Faire Dodo Maternity? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Faire Dodo Maternity
De Crisa pe 18 Februarie 2011

Salutare, cam pe la ce preturi sunt hainutele?

Incantator
De Dora pe 22 Februarie 2010

Am doar 3 luni si nu m-am putut abtine sa nu imi cumpar tricourile cu mesaje foarte haioase din noua colectie!

Faire Dodo Maternity
De Diana pe 05 Octombrie 2009

Mi-am luat cateva haine de aici si sunt deosebite.

Faire Dodo Maternity
De Monica pe 03 Septembrie 2009

Haine de gravide deosebite prin calitate si aspect!

Contact Faire Dodo Maternity

Adresa

Aviator Radu Beller, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Dorobanti, colt cu Octavian Moraru
Telefon 0722.423.727
Site www.fairedodo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!