Urmareste-ne:

Ferma Animalelor

Ferma Animalelor s-a deschis in luna Iunie 2009, in proximitatea Fermei de Lapte Pantelimon, investitia fiind desfasurata pe o suprafata initiala de circa 1 ha, in orasul Pantelimon, la numai 12 km de Piata Universitatii (cca. 4.5 km de la Cora Pantelimon). In prezent suprafata totala a depasit cca. 2.5 ha.

Ferma Animalelor s-a deschis in luna Iunie 2009, in proximitatea Fermei de Lapte Pantelimon, investitia fiind desfasurata pe o suprafata initiala de circa 1 ha, in orasul Pantelimon, la numai 12 km de Piata Universitatii (cca. 4.5 km de la Cora Pantelimon). In prezent suprafata totala a depasit cca. 2.5 ha.

organizare zile de nastere;
organizare vizite grupuri;

organizarea de petreceri pentru copii;
vizite de grup;

luni - vineri 09:00 - 17:00;
sambata - duminica: 09:00 - 18:00;

accesati pagina: http://www.fermaanimalelor.ro/prices

parcare gratuita;
Jumping Pillow (UNICA IN ROMANIA) 100 de metri patrati de distractie in ritm, de topait! (accesul copiilor este gratuit - limita maxima de inaltime 140cm)
tiroliana;
spatii pentru petreceri / serbari;
Loc pentru mangaiat animalele mici;
Restaurant "Capritele pofticioase" unde servim mancare calda, proaspat gatita (numai in week-end);
Locuri de joaca pentru cei mici;
Internet wireless gratuit in zona magazinului si a restaurantului;
Magazin cu jucarii, bauturi racoritoare, suveniruri, inghetata, dulciuri si bineinteles cafea;

Vizitele la Ferma Animalelor sunt fie individuale cu familia, fie de grup (gradinite/scoli). In cadrul vizitelor pentru grupuri organizam activitati prin care cei mici sa poata invata lucruri utile despre animale si mediul in care acestea traiesc.

Mulgem vacuta cu ajutorul unui aparat special cu recipient transparent astfel incat copiii sa poata vedea de unde vine lapticul, tesalam impreuna poneii, dam viteilor laptic cu biberonul si le admiram apetitul, hranim animalelele cu iarba, fan si morcovi, le strangem in brate pe cele micute si le mangaiem pe cele mai mari.

Si inainte de a pleca cu un suvenir, coloram planse cu prietenii nostri necuvantatori si desenam pe alei aventurile prin care am trecut la Ferma.

Ai folosit serviciile Ferma Animalelor? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!