Urmareste-ne:
0 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Librarii si biblioteci:
din orasul tau

Biblioteca Metropolitana Bucuresti Filiala George Toparceanu

Biblioteca Metropolitana Bucuresti - Filiala George Toparceanu. Filiala George Toparceanu a fost infiintata in anul 1968 intr-o alta locatie si zona administrativa (Soseaua Bucuresti Ploiesti, Sector 1). Din 1980 functioneaza la adresa actuala. Filiala George Toparceanu isi desfasoara activitatea in cartierul Militari, intr-o zona foarte...

Biblioteca Metropolitana Bucuresti - Filiala George Toparceanu. Filiala George Toparceanu a fost infiintata in anul 1968 intr-o alta locatie si zona administrativa (Soseaua Bucuresti Ploiesti, Sector 1). Din 1980 functioneaza la adresa actuala. Filiala George Toparceanu isi desfasoara activitatea in cartierul Militari, intr-o zona foarte populata, cu potentiali utilizatori de varsta scolara. Activitatea se desfasoara intr-o singura incapere la parterul blocului unde, printr-o ingenioasa asezare a rafturilor, s-a creat si un spatiu pentru consultarea fondului de referinta in biblioteca, unde copiii pot studia cartile dorite la cele 3 mese de lectura.

Luni - Vineri 10-17;
Sambata - Duminca Inchis

nu

Carte;
Presa;
Casete audio.

publicatii pentru copii si tineret

Structura fondului de publicatii este enciclopedica, corespunde cererilor de lectura si este constituita din lucrari din productia editoriala curenta, cuprinse in bibliografia scolara, dar si alte genuri literare;
Sala de imprumut la domiciliu pentru scolari este organizata pe principiul accesului liber la raft si pe criterii de varsta;
Pentru utilizatorii tineri, elevi de liceu, colectiile sunt asezate conform C.Z.U., exploatandu-se fiecare spatiu pentru o cat mai eficienta expunere a lucrarilor;
Abonamente la: Adevarul, Arborele Lumii,Capital, Flacara, National Geografic, Romania Libera, Romania Literara, Tom si Jerry;
2 Calculatoare dintre care, 1 pentru utilizatori;
1 Imprimanta Multifunctionala.

permisele sunt emise pe baza de inscriere

Pentru inscriere, utilizatorul trebuie sa se prezinte personal cu Buletinul / Cartea de identitate, Legitimatia de serviciu / de elev / de student vizata la zi, Cuponul de pensie in cazul pensionarilor sau Carnetul de somer in cazul somerilor. Inscrierea copiilor sub 14 ani se face pe baza prezentarii Buletinului / Cartii de identitate, precum si a Legitimatiei de serviciu (Cupon pensie) a unuia dintre parinti sau tutori.

Ai folosit serviciile Biblioteca Metropolitana Bucuresti Filiala George Toparceanu? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Contact Biblioteca Metropolitana Bucuresti Filiala George Toparceanu

Adresa

Veteranilor , 7-9, Bloc 6, Parter, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021 430.27.96
Site www.bmms.ro
Email gt_bmb@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!