Halloween aduce la Plaza Romania un maraton de filme horror si distractii pentru cei mici

/ / Modificat: 2015-10-29
Halloween aduce la Plaza Romania un maraton de filme horror si distractii pentru cei mici

Cu ocazia Halloween, Plaza Romania a pregatit un maraton de filme horror pentru cei mari, dar si ateliere de creatie, parade de moda cu costume de groaza si spectacole de teatru pentru cei mici. 

In data de 30 octombrie, de la ora 23.30, debuteaza cea de-a cincea editie a Halloween Movie Marathon, gazduit de cinematograful Movieplex din incinta Plaza Romania. Patru filme horror a caror premiera are loc in 2015 vor rula in noaptea de 30 spre 31 octombrie - "Poltergeist",  "Insidious: Capitolul 3", "Viziuni" si "Crimson Peak". 

Biletele au fost puse in vanzare pe data de 16 octombrie, iar, pana la ora actuala, s-au vandut peste 1.900. Avand in vedere editiile din anii precedenti ale evenimentului, se estimeaza ca biletele vor fi sold out pana la data evenimentului si ca aproximativ 2.400 de spectatori vor fi prezenti la Halloween Movie Marathon. 

La Plaza Romania, distractia celor mici incepe pe 31 octombrie, de la ora 12.00 si continua pe 1 noiembrie. In aceste doua zile, copii ii asteapta, pana la ora 15.00, ateliere de creatie – juniorii vor putea decora bostani, vor participa la sesiuni de face painting si se vor deghiza in fantome. 

Urmeaza apoi parada costumelor de groaza, dar si spectacole de teatru "de groaza". Tot in spiritul Halloween, cei mici se vor putea fotografia alaturi de vrajitoare si de zombi la photo corner-ul special amenajat in incinta mall-ului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Activitati Halloween copii

Articole recomandate

Citeste si despre