Urmareste-ne:
Gradinita de copii nr. 68
158 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 68

Gradinita de copii nr. 68 isi desfasoara activitatea intr-o cladire noua, cu sali de clasa utilate modern si care dispun de calculator, Dvd-player, jucarii si carti.

Gradinita dispune de sala de informatica, sala de sport, cabinet metodic si o curte mare unde copii se pot juca.

Gradinita de copii nr. 68 isi desfasoara activitatea intr-o cladire noua, cu sali de clasa utilate modern si care dispun de calculator, Dvd-player, jucarii si carti.

Gradinita dispune de sala de informatica, sala de sport, cabinet metodic si o curte mare unde copii se pot juca.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 27, 40
autobuz 101

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

activitati recreative

cursuri de dans

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent;
firma de paza

20 de copii

160 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali de clasa dotate cu aparatura audio - video;
sala de sport;
sala de informatica

Ai folosit serviciile Gradinita de copii nr. 68? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Intrebare
De Doru pe 21 August 2017

Se primesc si copii cu varste intre 36-47 ani?

Despre educatoare
De Tania M pe 21 August 2017

Anul acesta,din cate am aflat de la directoare,exista cel putin cate o educatoare titulara la grupa. Este f bine ca nu se mai schimba de la an la an.Oricum noi nu am avut probleme aici.Totul e curat,ordonat,personalul impecabil,se comunica f bine.Imi place ca tot peronalul e tanar,profesionist si frumos (conteaza mai ales pt fimiu).Asteptam sa incepem si ne bucuram de vacanta.

La gradinita
De Daria pe 21 August 2017

Gradinita este foarte frumoasa .Am fost sa obtin cateva detalii despre incepere.Acum se fac niste lucrari,am inteles de modernizare.Am vorbit cu d-na director,care este o prezenta agreabila. Asteptam s-o cunoastem si pe d-na educatoare. Am auzit lucruri frumoase despre aceasta gradinita.Fiica mea este incantata.

Start inscrierea la gradinita
De Dora pe 27 Mai 2017

Buna tuturor!
Ieri am inscris-o pe pitica mea la gradinita. Am avut noroc,caci mai sunt cateva locuri la grupa mica si cea mijlocie.
Am inteles ca prima etapa la inscriere e pana pe 9 iunie.
In intervalul 1-5 e liber de la guvern.
Mi-a placut gradinita. E moderna,spatioasa,intr-o zona linistita si verde si are personal ok.
Am cunoscut-o si pe d-ra director. Am remarcat modul ei de abordare.
Asteptam toamna sa incepem.

ne-am incris
De Soniatuf pe 23 Mai 2017

Am reusit sa ne inscriem.Imi place gradinita ca e aerisita si localizata intr-o zona verde. Doamnele educatoare sunt foarte dragute. Puiul meu e tare incantat.

Buna ziua!
De Livia pe 29 Aprilie 2017

Am fost si am vorbit cu directoarea. Vor avea 2 grupe noi de copii de 3 ani si una de copii de 4 ani pentru la toamna.
Imi place gradinita ca are un design diferit fata de stiam eu. Educatoarele sunt ok,meniul la fel 12 lei pe zi. Au si optionale. Unele sunt sunt facute cu educatoarele si sunt gratuite. Au si spatiu de joaca in curte. Arata bine. Am inteles de pe mass media ca ar incepe inscrierile pe 22 mai.
Noi suntem mai multi care vrem sa ne inscriem copiii la o singura grupa.
Stie cineva ce documente au fost valabile anul trecut?

As dori un raspuns
De Paula pe 06 Aprilie 2017

M-am mutat in cartierul rezidential de langa aceasta gradinita. Am fost la aceasta gradinita cu o prietena care are copilul inscris si mi-a placut foarte mult. Prima data am crezut ca este particulara. Mi-a placut. Cand incep inscrierile?

Referitor la inscrieri
De Iris pe 16 Martie 2017

Buna ziua!
Cand incep inscrierle la gradinita ?
Noi suntem un grup de mamici cu 6 copii si dorim sa-i inscriem la gradinita asta.
Am auzit ca este foarte bine si mai avem prieteni prin parc,care vorbesc lucruri frumoase de gradinita.Personalul e tanar,amabil,face treaba si directoarea e la fel. Cine aude de inscriere sa posteze,va rog.
Am auzit ca anul acesta sunt 2 grupe mici cu cate 25 de copii si o grupa mijlocie cu cate 25. Nu stiu daca la grupa mare mai sunt locuri.

Multumim gradinita 68
De Geaninag pe 02 Martie 2017

Mai este putin si terminam gradinita. Multumim DOAMNA Corina,doamnelor ingrijitoare, bucatareselor si nu in ultimul rand DIRECTOAREI!
Pot spune ca e o gradinita de poveste cu oameni care-si iubesc meseria.

Intrebare
De Larisa pe 02 Martie 2017

Buna ziua!
Cand incep inscrierille la gradinita?
Am doi gemeni si stau aproape. Am niste prieteni care au copiii la gradinita si sunt incantati.
Am inteles ca mai trebuie sa asteptam.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!