Urmareste-ne:
Gradinita de copii nr. 62 Sanziana
5 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 62 Sanziana

Gradinita de copii nr. 62 Sanziana are 9 sali de clasa cu tripla functionalitate, dotate cu aparatura moderna, vestiare, cabinet metodic si o sala de informatica.

Gradinita este implicata in proiectul Unesco " Educatie prin teatru".

Gradinita de copii nr. 62 Sanziana are 9 sali de clasa cu tripla functionalitate, dotate cu aparatura moderna, vestiare, cabinet metodic si o sala de informatica.

Gradinita este implicata in proiectul Unesco " Educatie prin teatru".

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:00 - 17:30

iunie

mai

nu

tramvai 7, 21
autobuz 76, 381

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

plimbari in parc;
vizite la muzee

initiere Pc;
dans

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

25 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

225 de copii

mobilier ergonomic si echipamente adecvate varstei copiilor si activitatilor educationale desfasurate;
sala de calculatoare pentru desfasurarea optionalului de informatica;
aparatura tehnica (audio, video, computere);
cabinet medical;
grupuri sanitare moderne, accesibile;

Ai folosit serviciile Gradinita de copii nr. 62 Sanziana? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Nota 10
De Any P pe 04 Decembrie 2013

Sunt super multumita. Am copilul la grupa "fluturasii" nimic de reprosat personalului! All the best! Copilul meu plange cand e in week-end si trebuie sa ramana acasa! Mergem la gradi pentru ca e frumos, iubim doamnele si avem mancare buna! Am spus tot in trei cuvinte! Felicitari doamnelor pentru efortul depus! As putea spune ca e o lipsa de comunicare din partea parintilor!

Gradinita de copii nr. 62 Sanziana
De Mirela pe 22 Ianuarie 2013

Nu stiu, daca ai putea sa ma ajuti, dar crezi ca as putea sa o inscriu si eu pe fetita mea, acum?

Foarte buna gradinita
De Mariana pe 13 Ianuarie 2013

Sunt foarte multumita de progresul copilului meu.

Felicitari
De Prajiturica pe 21 Iunie 2012

Cu foarte, foarte mare parere de rau imi iau adio de la aceasta gradinita. Am fost indragostita de aceasta gradinita, de tot ce a insemnat ea. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a deschis calea spre aceasta gradinita. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a oferit asa o educatoare Doamna Lili Plop si pe aceasta cale (i-am spus si personal) ii doresc multa sanatate si tot binele din lume, nu cred ca copilul meu o va uita vreodata. Si restului personalului este de o adevarata stima si respect. Intr-un cuvant nu exitati sa va dati copii la aceasta gradinita, nu veti regreta. Nu sunt vorbe este purul adevar.

Foarte buna gradinita
De Vasile anne marie pe 13 Martie 2012

Sunt foarte multumita de gradinita, personalul se ocupa de copii, mancarea e foarte buna. Fetita mea este multumita.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!