Date generale:

Gradinita de copii nr. 203 are opt sali de clasa spatioase, in care copiii invata, se joaca, dorm si servesc masa. Gradinita dispune de bucatarie proprie, de cabinet medical cu o asistenta permanenta, iar medicul vine saptamanal.

  • de stat
  • prelungit (8:00 - 18:00)

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit: 08:00 - 17:30

-

-

cost sedinta optional 3,5 RON
meniu 14 RON / zi

nu

troleibuz 91;

bucatarie proprie

da

engleza;
germana;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursii si tabere;
vizite la muzeu;
saptamanal o grupa se duce la Muzeul de Arta si lucreaza cu artistii plastici

musica;
dans modern;
dans aerobic;

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent;
paza;

20 de copii

160 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

-

-

Gradinita de copii nr. 203

trimis de grecea adriana

Buna, te rog frumos sa-mi zici si mie daca la aceasta gradinita se poate doar cu program prelungit. De la 08:00 la 12:00, nu este? Doar cu program prelungit?

Raspunde acestui mesaj

Conditii si inscriere

trimis de urzica ana lucia

Nu este adevarat ca se cer atentii la inscrierea in gradinita. Am fetita la grupa mica si sunt foarte multumita. Personalul este foarte bine pregatit, iar conditiile sunt de exceptie.

Raspunde acestui mesaj

Gradinita de copii nr. 203

trimis de i.c.a

Doamna draga, dumneavoastra ca si multi altii, aduceti multe injurii tocmai pentru a pata imaginea acestei gradinite, tocmai pentru a face rautati gratuite, pentru ca asa simtiti, pentru ca asa va place. Aceasta gradinita are cadre didactice foarte bine pregatite, relationeaza foarte bine cu copiii iar materia parcursa se face conform noului Curriculum. Daca doriti il puteti gasi si studia, dar cum nu aveti studii de specialitate nu stiu cat veti putea pricepe. Ma rog, este problema dumneavoastra.In consecinta, nu numai ca este foarte bine vazuta la nivel de sector ci si la nivel national, colaborarea cu Ministerul Invatamantului fiind foarte buna. Intotdeauna cadrele didactice au dat dovada de profesionalism si de mult prea mult bun simt. Invatamantul prescolar nu este obligatoriu in consecinta decat sa aruncati cu noroi mai bine va abtineti. Si apropo de doamna director, sa stiti ca este unul dintre putinii directori care respecta legea, intr-o tara in care toti sunt impotriva legii. Asadar, dupa cum spunea Confucius, stimata doamna, "Cand vezi un om bun incearca sa-l imiti, cand vezi un om rau, analizeaza-te". Numai bine va doresc

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
78%
77%
80%
82%
80%
78%
Adresa

C.A Rosetti , 32, Bucuresti, Sectorul 1

Alte sedii

-

Reper

-

Telefon

021.311.23.52

Site

-

Email

gradinita203@yahoo.com


Intrebari frecvente Propune gradinita