Urmareste-ne:
Gradinita de copii nr. 203
17 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 203

Gradinita de copii nr. 203 are opt sali de clasa spatioase, in care copiii invata, se joaca, dorm si servesc masa. Gradinita dispune de bucatarie proprie, de cabinet medical cu o asistenta permanenta, iar medicul vine saptamanal.

Gradinita de copii nr. 203 are opt sali de clasa spatioase, in care copiii invata, se joaca, dorm si servesc masa. Gradinita dispune de bucatarie proprie, de cabinet medical cu o asistenta permanenta, iar medicul vine saptamanal.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit: 08:00 - 17:30

cost sedinta optional 3,5 RON
meniu 14 RON / zi

nu

troleibuz 91;

bucatarie proprie

da

engleza;
germana;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursii si tabere;
vizite la muzeu;
saptamanal o grupa se duce la Muzeul de Arta si lucreaza cu artistii plastici

musica;
dans modern;
dans aerobic;

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent;
paza;

20 de copii

160 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Ai folosit serviciile Gradinita de copii nr. 203? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

O gradinita de 10
De Tatiana pe 16 Iunie 2017

Recomand aceasta gradinita! Curat, dezinfectat, copii fericiti, mancare buna! Educatoare bine pregatite!!

Am folosit serviciile acestei gradinite
De Adriana CUCOLOS pe 13 Iulie 2015

Copilul meu a frecventat patru ani acesta gradinita si acum copilul eu isi aduce aminte cu placere de aceasta gradinita desi au trecut foarte multi ani.De la noi din bloc toti copii au fost acolo, stam la 2 minute de gradinita, eu am fost multumita si cum se ocupau de copii de lectii, de optionale si da au asistenta care se ocupa de copii de medic nu era vorba pe vremea aia, mancarea foarte buna, copilul ma trimitea sa iau si notite de niste mancaruri.In consecinta nu vad ce impediment sa aiba parintii in asi aduce copii la aceasta gradinita.

Gradinita de copii nr. 203
De Grecea adriana pe 20 Aprilie 2013

Buna, te rog frumos sa-mi zici si mie daca la aceasta gradinita se poate doar cu program prelungit. De la 08:00 la 12:00, nu este? Doar cu program prelungit?

Conditii si inscriere
De Urzica ana lucia pe 19 Martie 2012

Nu este adevarat ca se cer atentii la inscrierea in gradinita. Am fetita la grupa mica si sunt foarte multumita. Personalul este foarte bine pregatit, iar conditiile sunt de exceptie.

Gradinita de copii nr. 203
De I.c.a pe 17 Iunie 2011

Doamna draga, dumneavoastra ca si multi altii, aduceti multe injurii tocmai pentru a pata imaginea acestei gradinite, tocmai pentru a face rautati gratuite, pentru ca asa simtiti, pentru ca asa va place. Aceasta gradinita are cadre didactice foarte bine pregatite, relationeaza foarte bine cu copiii iar materia parcursa se face conform noului Curriculum. Daca doriti il puteti gasi si studia, dar cum nu aveti studii de specialitate nu stiu cat veti putea pricepe. Ma rog, este problema dumneavoastra.In consecinta, nu numai ca este foarte bine vazuta la nivel de sector ci si la nivel national, colaborarea cu Ministerul Invatamantului fiind foarte buna. Intotdeauna cadrele didactice au dat dovada de profesionalism si de mult prea mult bun simt. Invatamantul prescolar nu este obligatoriu in consecinta decat sa aruncati cu noroi mai bine va abtineti. Si apropo de doamna director, sa stiti ca este unul dintre putinii directori care respecta legea, intr-o tara in care toti sunt impotriva legii. Asadar, dupa cum spunea Confucius, stimata doamna, "Cand vezi un om bun incearca sa-l imiti, cand vezi un om rau, analizeaza-te". Numai bine va doresc

Gradinita de copii nr. 203
De MIHAI MIHAELA pe 08 Mai 2011

Am inscris copilul si mi-a lasat o impresie buna d-na directoare!

Gradinita de copii nr. 203
De Mami pe 04 Aprilie 2011

10 cu felicitari personalului in totalitate.

Gradinita de copii nr. 203
De Oana pe 15 Februarie 2011

Ce sa zic, l-o fi vazut pe tata, om batran si ponosit si s-o fi gandit ca e cazul sa selecteze "clientela", ca dara nu o sa defileze asa un mosneag pe la dansa cand o veni sa ia copilul de la gradinita. Asa ca oricum ai lua-o tot lipsa de profesionalism este. Ca sa nu o numesc altfel.

Gradinita de copii nr. 203
De Jvk,nfv pe 29 Ianuarie 2011

Nu stiu de unde ati auzit asta. Am copilul la aceasta gradinita si nu am dat nimic la inscriere. Ce pot spune este ca au condititii foarte bune, este curat, mancarea este buna iar doamnele educatoare sunt de exceptie.

Gradinita de copii nr. 203
De Cris pe 06 Ianuarie 2011

Nici noua nu ne-a cerut nimeni nimic la inscriere.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!