Urmareste-ne:
Gradinita de copii nr. 161 Brandusa
14 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 161 Brandusa

Gradinita de copii nr. 161 Brandusa are sali de clasa cu tripla functionalitate, iar grupa mare si grupa pregatitoare invata dupa metoda Step-by-Step.

Gradinita de copii nr. 161 Brandusa are sali de clasa cu tripla functionalitate, iar grupa mare si grupa pregatitoare invata dupa metoda Step-by-Step.

incepand cu varsta de 3 ani

program scurt 08:00 - 12:00;
program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 19
autobuz 123, 124

bucatarie proprie

da

engleza;
franceza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

plimbari in parc

arte plastice;
dans sportiv;
muzica vocala si intrumentala

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

37 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

cabinet medical cu medic si asistente, unul de consiliere si psiholog

Ai folosit serviciile Gradinita de copii nr. 161 Brandusa? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Multumita
De Mari pe 20 Ianuarie 2015

Recomand cu caldura.

Foarte buma
De Mihaela pe 02 Iunie 2014

Doamna Ancuta este cea mai buna, nu veti regreta daca copilul d-voastra, va ajunge la ea.

Este o gradinita de nota 10
De Miron daniela pe 09 Aprilie 2014

Tot ce tine de aceasta gradinita nu am ce comenta decat numai de bine, si nu mai spun ca doamna directoare este o doamna de nota 20, nu 10. Este o doamna in adevaratul sens si eu ii sunt foarte recunoscatoare!

Grupa mica 4
De Pantelimon Alice pe 04 Martie 2013

Doamnele educatoare Bogan Gina si Vaduva Cornelia de la grupa mica 4 sunt cele mai bune si dragute!

Cea mai tare educatoare
De CALIN GABRIELA pe 03 Iulie 2012

Domnisoara Ancuta de la grupa mijlocie trei este cea mai tare.

Despre educatoare
De Curecheriu cristina pe 24 Noiembrie 2011

Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale educatoarei Ancuta Stefanescu pentru toata daruirea care o are fata de copii, in primul rand ca om, baietelu meu de cand este la gradi s-a schimbat in bine, si asta ma bucura foarte mult, desi recunosc ca este un copil rasfatat. Dumnezeu sa-i ajute este minunata si la multi ani! Vrem sa-i multumim si doamnei directoare. Aveti o educatoare cum n-am crezut ca m-ai exista si acea este Ancuta Stefanescu.

Gradinita de copii nr. 161 Brandusa
De Maria pe 12 Mai 2011

Doamna Director adopta un stil pretabil unui negustor. Nu are stofa de om implicat in educatia copiilor si nu e interesata decat de un anumit "bine" al ei si nu de binele copiilor. Sunt deja pana la 40-42 de copii in fiecare grupa, dar ti se spune ca e nr limitat. Nu cred ca vreau ca o astfel de mincinoasa notorie sa participe la educatia copilului meu!

Gradinita de copii nr. 161 Brandusa
De Adriana pe 31 Martie 2011

Este ok.

Gradinita de copii nr. 161 Brandusa
De Ioana pe 08 Februarie 2011

Gradinita 161 Brandusa este extraordinara! Sunt foarte mulumita de serviciile de aici: mancare, curatenie. Doamna director este foarte preocupata ca totul sa fie ok. Educatoarele sunt super (cele de la grupa unde este fetita mea) restul nu stiu.

Gradinita de copii nr. 161 Brandusa
De Celina74 pe 28 Ianuarie 2011

Anul acesta vreau sa-mi inscriu si eu fetita la aceasta gradinita, numai ca din spusele doamnei directoare nu prea am sanse copilul fiind prea mic, adica la 3 ani jumatate este mica si au prioritate copii mai mari ca nu au voie decat cate 22 copii in grupa si sunt locuri limitate. Sincer nu stiu ce voi face, o gradinita particulara nu-mi permit. Statul trebuie asigure locuri pentru toti copiii, doar sunt egali in drepturi.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!