Urmareste-ne:
Gradinita de copii nr. 113
1 opinie
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 113

Gradinita de copii nr. 113 este situata pe strada Popa Nan, nr. 37, din Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 113 este situata pe strada Popa Nan, nr. 37, din Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 ani

iunie

aprilie - mai

nu

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Ai folosit serviciile Gradinita de copii nr. 113? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Gradinita de copii nr. 113
De Adita23 pe 12 Noiembrie 2011

Si eu am un copil care acum e la o scoala traditionala si i-a fost foarte greu sa se acomodeze, el facand aceasta gradinita Waldorf. Mai mult, am intampinat aceleasi probleme, pana sa-l inscriu, intrebata daca e dezvoltat normal copilul. Mai avem un copil micut, pe care, cu siguranta il vom da la o alta gradi. Inca nu e pusa la punct gradinita, lipsesc multe si mai ales educatori buni. Pe vremea noastra era si dna Meri, cu asistenta dansei, care stiu ca fusese bodyguard-ul gardinitei inainte si stiu ca sunt atatea probleme acolo. Mi se pare anormal sa lasi copiii cu doamna cu atat de putina experienta.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!