Urmareste-ne:
Gradinita cu program prelungit nr. 2, Oltenita
1 opinie
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita cu program prelungit nr. 2, Oltenita

Colorata, spatioasa, luminoasa, gradinita noastra primeste zilnic peste 150 de prichindei gata pentru activitatile atat de atractive, de interesante, care ii fac fericiti!

Colorata, spatioasa, luminoasa, gradinita noastra primeste zilnic peste 150 de prichindei gata pentru activitatile atat de atractive, de interesante, care ii fac fericiti!

3 - 6 ani

orar prelungit: 06:00 - 18:00;
orar normal: 08:00 - 13:00;

inscrierile se fac in perioada mai - iunie ale fiecarui an;

de asemenea, se pot face inscrieri, in limita locurilor ramase disponibile si in lunile iulie si august;

meniu (mic dejun, masa de pranz si gustarea de dupa-amiaza) - 9 RON / zi / copil

bucatarie proprie;

limba engleza;

gradinita are spatii largi de joaca in aer liber, clase spatioase si viu colorate;

doamnele profesor pentru invatamantul prescolar care isi desfasoara activitatea cu copiii dumneavoastra au o bogata experienta cu copiii, sunt titulare ale unitatii si indragesc foarte mult copiii!

arte plastice, activitati ecologice;

limba engleza;
muzica;
dans

8 cadre didactice calificate titulare

supraveghere si control permanent;

160 de copii

Ai folosit serviciile Gradinita cu program prelungit nr. 2, Oltenita? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Gradinita de vis
De Bilan Petrica pe 14 Octombrie 2014

Sunt foarte multumit si apreciez maxim activitatea din aceasta gradinita.

Contact Gradinita cu program prelungit nr. 2, Oltenita

Adresa

Al. Iliescu, 84, Calarasi, Oltenita

Reper Strada bisericii Sf Nicolae, langa piata, cladirea din fata sediului politiei, dar care este cu spatele la strada principala.
Telefon 0242.510.340
Site www.facebook.com/GradinitaCuProgramPrelungitNr2Oltenita
Email gpp2oltenita@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!