Urmareste-ne:
2 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
normal (8:00 - 14:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Prichindeii

Gradinita Prichindeii este situata la iesirea din Bistrita, spre Unirea str.Valea Rusului nr. 17 (dupa sensul giratoriu din intersectia Calea Moldovei cu Drumul Nasaudului a doua straduta la stanga ).

Gradinita Prichindeii este situata la iesirea din Bistrita, spre Unirea str.Valea Rusului nr. 17 (dupa sensul giratoriu din intersectia Calea Moldovei cu Drumul Nasaudului a doua straduta la stanga ).

program scurt: 07:00 – 14:00;
program lung: 07:00 – 18:00;

bucatarie proprie;

in intervalul orar: 13:00 - 15:30

engleza

spatii de joaca special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreactive

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizionari de spectacole de teatru, teatru de papusi, circ;
excursii (cu vizite la gradina zoologicã, botanica);
serbari ocazionale;
picnicuri si activitati in aer liber;
aniversari si onomastici;
gradinita de vara si pentru copii din afara gradinitei;

dans sportiv;
gimnasticã ritmica;

asistenta medicala pediatrica

cadre didactice calificate

supraveghere video cu camere web

Ai folosit serviciile Gradinita Prichindeii? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Gradinita Prichindeii
De Maria pe 14 Octombrie 2011

Am baiatul acolo de 5 saptamani si sunt foarte multumita! Mancarea este excelenta, personalul foarte atent si grijuliu. Se vorbeste foarte mult in engleza, fac cantece si poezii, iar Ionut a invatat deja sa numere pana la zece si canta toata ziua. O recomand cu caldura pentru cei care nu cauta doar o cresa, ci si un loc unde copii chiar invata!

Foarte multumit
De Mihai pe 14 Octombrie 2011

Foarte multumit.

Contact Gradinita Prichindeii

Adresa

Bistrita-Nasaud, Bistrita

Telefon 0745.607.023
Site prichindeii.ro
Email office@prichindeii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!