Urmareste-ne:
1 opinie
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Ioana Iasi

Gradinita Ioana Iasi functioneaza intr-un spatiu modern, cu sali de clasa, biblioteca si cu un spatiu de joaca amenajat cu balansoar si alte dispozitive care ajuta la desfasurarea in conditii optime a activitatilor recreative.

Gradinita Ioana Iasi functioneaza intr-un spatiu modern, cu sali de clasa, biblioteca si cu un spatiu de joaca amenajat cu balansoar si alte dispozitive care ajuta la desfasurarea in conditii optime a activitatilor recreative.

incepand cu varsta de 2 ani pana la 7 ani

program scurt 07:30 - 13:30<br>program mediu 07:30 - 16:00<br>program lung 07:30 - 18:00

program scurt 400 RON<br>program mediu 07:30 - 16:00 450 RON <br>program lung 500 RON

la cerere se asigura transport si se tarifeaza in functie de distanta si program

in sistem catering

da

engleza

spatiu de joaca in aer liber

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursii, tabere

initiere in utilizarea calculatorului, program de dans si aerobic, sub indrumarea unui kinetoterapeut, educatie pe teme muzicale, cursuri de dans si gimnastica, cursuri de muzica, cursuri de actorie, cursuri de echitatie, cursuri de sah, cursuri de inot, cursuri de tenis

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

monitorizarea permanenta a copiilor de catre cadrele specializate

maxim 10 copii

maxim 45 de copii

grupa mica de la 2 ani pana la 3,5 ani<br>grupa mijlocie de la 3,5 ani pana la 4,5 ani<br>grupa mare de la 4,5 ani pana la 5,5 ani<br>grupa pregatitoare de la 5,5 ani pana la 6/7 ani

casetofoane pentru fiecare grupa, retroproiector, aparat de proiectie filme, calculator, biblioteca cu materiale didactice adaptate activitatii de gradinita, o colectie de casete video si audio, jucarii, materiale didactice diverse

Ai folosit serviciile Gradinita Ioana Iasi? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Multumesc Gradinita Ioana!
De Lacramioara Cojocaru pe 11 Ianuarie 2012

Am avut fetita la gradinita Ioana, din 2004 pana in 2003. Atat eu cat si fiica mea ne reamnitim cu placere de acea perioada. Am ramas prietene pana in momentul de fata cu educatoarea si cu patronii gradinitei pe care fiica mea ii iubeste foarte tare. De cate ori trec cu fiica mea pe strada Sararie, unde se afla gradinita, lucru care din pacate se intampla rar, intram sa vizitam si de fiecare data suntem primite cu caldura. Multumim Gradinitei Ioana pentru aceste amintiri! Lacramioara si Ana Maria Cojocaru.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!