Urmareste-ne:
4 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Flipper Garden

Gradinita Flipper Garden - Spatiul gradinitei este format din 3 sali de clasa, dormitor, 2 grupuri sanitare, sala de mese, bucatarie, curte.

Gradinita Flipper Garden - Spatiul gradinitei este format din 3 sali de clasa, dormitor, 2 grupuri sanitare, sala de mese, bucatarie, curte.

incepand cu varsta de 2 ani

program scurt: 08:00 - 13:00 (mic dejun, gustare );
program mediu: 08:00 - 14:00 (mic dejun, gustare, pranz);
program lung: 08:00 - 19:00 (mic dejun, gustare, pranz, gustare);
program prelungit: 08:00 - 20:00 (mic dejun, gustare, pranz, gustare);

bucatarie proprie

in intervalul orar 14:00 - 16:00

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de tabere, de spectacole;
vizite la gradina zoologica

dans modern / balet;
initiere pe un instrument muzical;
initiere calculator

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;

Ai folosit serviciile Gradinita Flipper Garden? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

batai la ordinea zilei
De RODICA pe 01 Aprilie 2016

bate directoarea la copii ca la fasole...cautati cazul prezentat in presa si la politie sectia 17

Comentariul de mai jos e cretin
De Silviu pe 25 Martie 2016

Aparent gradinita asta era fantoma, nicidecum acreditata... Plus de asta ami facea si K1 directoarea cu copiii!

Gradinita Flipper - Cotroceni - Sector 5, Bucuresti
De George pe 15 Octombrie 2014

As fi incantat sa remarc un aspect, gradinita a fost renovata complet, este acreditata, si este utilata complet, curtea nu este foarte mare dar este placuta, personalul instruit, preturile rezonabile, ca si o concluzie, sunt foarte multumit. Felicitari.

Gradinita Ioana Flipper
De Ion pe 31 Ianuarie 2011

Daca zona ar recomanda-o ca pe o gradinita buna, odata ajuns acolo realizezi ca aceea nu se poate numi curte, iar dupa ce ca este mica mai este si murdara. In interior cladirea este destul de degradata, iar personalul necalificat. Nu in ultimul rand in interior nu patrunde lumina naturala!

Contact Gradinita Flipper Garden

Adresa

Doctor Nicolae Staicovici, 24A, Bucuresti, Sectorul 5

Reper Cartier: Cotroceni
Reper: Opera Center
Telefon 0736.431.317 / 0758.307.953
Site www.flippergarden.ro
Email contact@flippergarden.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!