Urmareste-ne:
0 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00); normal (8:00 - 14:00)

Gradinita Diamond Kids

Gradinita Diamond Kids - personalul calificat al acestei gradinite ofera copiilor dumneavoastra diversitate, initiativa, afectivitate, miscare, organizare, noutati, devotament pentru a dezvolta capacitatile acestora. Spatiul este adecvat, ambianta este placuta , utilat cu mobilier modern creat special pentru copii, material didactic bogat,...

Gradinita Diamond Kids - personalul calificat al acestei gradinite ofera copiilor dumneavoastra diversitate, initiativa, afectivitate, miscare, organizare, noutati, devotament pentru a dezvolta capacitatile acestora. Spatiul este adecvat, ambianta este placuta , utilat cu mobilier modern creat special pentru copii, material didactic bogat, utilizat la diversele tipuri de activitati, jucarii variate, in raport cu varsta. Se doreste integrarea copilului dumneavoastra in societate prin programele utilizate si prin profesionalism.

de la 2 ani pana la 7 ani

program scurt 07:30- 12:00<br>program mediu 07:30- 13:30<br>program lung 07:30- 17:30<br>special 07:30- 19:30

program scurt 550 RON<br>program mediu 650 RON<br>program lung 700 RON <br> special 07:30- 19:30 950 RON<br> After School I-IV 900 RON V-VIII 13:00- 19:30 1000 RON

bucataria proprie, meniurile sunt alese si concepute de un medic pediatru

de la ora 14:00 pana la 16:00

engleza, germana, franceza, italiana

curtea are un loc amenajat si adecvat pentru copii

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica,educatie muzicala , educatie plastica , educatie fizica

vizite Rostar, Loulis, vizite la muzee, teatru, circ, opereta, gradina zoologica, gradina botanica, tabere tematice si plimbari in parcurile Herastrau sau Ciresari

muzica, dans aerobic, pictura si modelaj

asistenta medicala permanenta

educatoare, profesori specializati

supraveghere permananta

maxim 12 copii

grupa mica 2- 4 ani <br> grupa mijlocie 4- 5 ani, grupa mare 5- 6 ani<br>grupa pregatitoare 6- 7 ani

mobilier modern, creat special pentru copii, material didactic bogat, utilizat la diversele tipuri de activitati, jucarii variate, in raport cu varsta

After School I-IV, V-VIII

Ai folosit serviciile Gradinita Diamond Kids? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!