Urmareste-ne:
2 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Chip si Dale

Gradinita Chip si Dale ofera program de educatie integrata a copiilor cu cerinte educationale speciale, asistenta psihologica si art - terapie pentru copiii cu tulburari de comportament, activitati speciale pentru copiii supradotati, in care se urmareste valorificarea si dezvoltarea aptitudinilor acestora. Activitatile care se desfasoara in la...

Gradinita Chip si Dale ofera program de educatie integrata a copiilor cu cerinte educationale speciale, asistenta psihologica si art - terapie pentru copiii cu tulburari de comportament, activitati speciale pentru copiii supradotati, in care se urmareste valorificarea si dezvoltarea aptitudinilor acestora. Activitatile care se desfasoara in la gradinita Chip si Dale sunt : dans, pictura, modelaj, desen pentru a se dezvolta dragostea pentru frumos, limbile straine si sahul ii vor da agerimea necesara reusitei scolare.

program scurt 08:00 - 12:00<br>program lung 08:00 - 18:30

acte necesare pentru inscriere copie certificat de nastere copil, copie CI parinti, adeverinta medicala care sa cuprinda toate vaccinurile efectuate conform varstei copilului, examen coproparazitologic, exudatul faringian si nazal, analize de sange si plamani pentru parinti

program scurt 600 RON <br>program lung 700 RON

nu

mic dejun, fructe, masa de pranz, gustari

in intervalul orar 13:00 - 15:00

engleza, germana, franceza

special amenajate

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

pictura, desen, modelaj in lut, dans, karate

asistenta medicala permanenta

cadre didactice calificate

supraveghere si control permanent

Ai folosit serviciile Gradinita Chip si Dale? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Raspuns pentru anonim
De Mircea pe 19 Noiembrie 2009

Ce interese ai sa ponegresti ceva ce nu cunosti? Te roade invidia ;)? E chiar super aici :P. Copilul mea vrea sa mearga si in timpul week-end-ului.

Gradinita Chip si Dale
De Parinte pe 19 Noiembrie 2009

Totul este super la aceasta gradinita, daca nu credeti mergeti acolo si va veti convinge.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!