Urmareste-ne:
20 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00); de VARA

Gradinita Casuta cu Povesti

Gradinita Casuta cu Povesti ofera micutilor un cadru primitor, placut, modern si curat. Se pot face optional cursuri de limba engleza, aikido, dans, teatru, inot. Micutii organizeaza serbari cu diverse ocazii, iar cand vremea le-o permite, merg in parc, la muzee sau in excursii.

Gradinita Casuta cu Povesti ofera micutilor un cadru primitor, placut, modern si curat. Se pot face optional cursuri de limba engleza, aikido, dans, teatru, inot. Micutii organizeaza serbari cu diverse ocazii, iar cand vremea le-o permite, merg in parc, la muzee sau in excursii.

program scurt 07:30 - 13:00;
program lung 07:30 - 18:00;

program de vara 2011:

program scurt: 08:00 - 12:00;
program lung: 08:00 - 18:00;

se asigura transport la cerere

in sistem catering

in intervalul orar 13:00 - 15:00

engleza;
germana

spatii de joaca special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

aikido, dans, teatru, inot

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere camere video

grupa mini;
grupa mijlocie;
grupa mare;

4 sali de clasa, dormitoare, sala de mese, cabinet medical

Ai folosit serviciile Gradinita Casuta cu Povesti? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Felicitari
De Andreeas Kristian pe 11 Februarie 2014

Yupi, am gasiit o gradinita pe placul nostru, cu oameni minunati, cu activitatii deosebite si multe jucariiiii. La aceasta gradinita baitelul meu a invatat sa colaboreze cu copii sa faca activitatii individuale si sa astepte dimineata sa mearga la gradinita. Multumesc personalului care intra in contact cu copilul si persoanei care a infiintat aceasta institutie.

Cu respect va scrius acest mesaj.

Varsta
De Gabriela tache pe 03 Martie 2013

De la ce varsta se primesc copiii la aceasta gradi? Nepotelul meu are 18 luni si m-ar interesa aceasta gradi.

Gradinita Casuta cu Povesti
De Anamaria pe 31 Octombrie 2012

Am fetita la Casuta cu Povesti si va spun ca este cea mai buna alegere pe care o puteti lua. Copilul meu merge cu drag la aceasta gradinita.

Multumesc
De Alexandra pe 14 Martie 2012

Sunt norocoasa si mandra totodata sa va spun ca am lucrat in cadrul acestei gradinite, ba chiar pot spune ca am facut parte din familia casutei, pentru ca sincer asa sunt: o familie. Pastrez in sufletul meu amintirile frumoase, experientele si momentele petrecute acolo, chipurile colegilor si ale prichindeilor. Dragostea neconditionata a doamnelor fata de copii,empatia si intelegerea pe care acestea le-o acorda parintilor sunt mult mai importante decat conditiile materiale,serviciile sau tarifele gradinitei. Ii sunt recunoscatoare persoanei care mi-a oferit sansa sa lucrez aici si de la care am invatat foarte multe lucruri. Pentru asta si pentru multe altele, ii multumesc! In calitate de persoana "cunoscatoare" + mamica va indemn sa mergeti acolo!

Cea mai buna gradinita
De CELINA pe 15 Februarie 2012

Excelenta gradinita, personal foarte bun, doamna directoare, o femeie de nota 20. Felicitari pentru sarcina sa fie sanatoasa la fel si copilul, dar sa aiba o fetita.

Excelenta
De Emma pe 27 Decembrie 2011

Il am pe piticul meu din februarie 2011 la aceasta gradinita. Sunt foarte multumita de cum evolueaza si de atentia primita. Si, desi atunci cand l-am dus nu vorbea prea mult si facea doar ce vroia el, acum imi canta colinde, spune poezii (chiar daca uneori mai stalceste cuvinte!!!)Multumiri dnei Silvia, drei Georgiana si intregii echipe a gradinitei - inclusiv lui Ady!

Gradinita Casuta cu Povesti
De Rosoiu roxana pe 22 Iunie 2011

Este o gradinita foarte buna, cu personal bun, singurul lucru care ii lipseste este un loc de joaca pt copii mai mare in timpul verii mai ales.

Gradinita Casuta cu Povesti
De Rami pe 10 Martie 2011

Este o gradinita minunata, baietelul meu se duce cu drag in fiecare dimineata, iar domnisoara Alexandra este calda si blanda exact cum trebuie sa fie un educator.

Gradinita Casuta cu Povesti
De Gabi_acg pe 11 Februarie 2011

Gradinita ideala.

Gradinita Casuta cu Povesti
De Iuliana pe 29 Ianuarie 2011

Si eu am baietelul inscris aici din noiembrie anul trecut si sunt foarte multumita de tot. Doamna Laura e o draguta. Se poarta foarte frumos cu toti copii. Alta gradinita mai buna nu cred ca gaseam.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!