Gala Excelentei in Muzica la Boem Club

/ / Modificat: 2014-06-04
Gala Excelentei in Muzica la Boem Club

Sambata, 21 iunie 2014, Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, organizeaza in cadrul celui de-al 8-lea spectacol marca Boem Club "Muzicieni in devenire", Gala Excelentei in Muzica.

 cursanta-vioara_Boem-Club

In cadrul primei editii a Galei Excelentei in Muzica Boem Club vor fi premiati cursantii Scolii de Muzica Boem Club care au avut rezultate remarcabile la concursurile si festivalurile de muzica nationale si locale din perioada ianuarie - iunie 2014. In prima jumatate a anului 2014, aproximativ 40 de elevi ai Scolii de Muzica Boem Club au castigat peste 50 de premii la 11 concursuri de muzica nationale si locale, de pian, chitara si canto.

Gala Excelentei in Muzica Boem Club este primul spectacol din cadrul Concertelor "Muzicieni in devenire", urmand apoi o suita de mini-concerte ale cursantilor Scolii de Muzica Boem Club. Totodata, in cadrul Galei Excelentei in Muzica se vor acorda cursantilor cu rezultate deosebite in 2014 si bursele de merit Boem Club, care constau in posibilitatea aprofundarii muzicii prin participarea gratuita la cursurile Scolii de Vara Boem Cub.

 cursant-pian_Scoala-Muzica-Boem-Club

"Ne bucuram ca prin munca si efortul sustinut al intregii echipe a Scolii de Muzica Boem Club cursantii nostri au reusit sa obtina in primele 6 luni ale lui 2014 peste 50 de premii la concursuri de muzica importante, acest fapt confirmand inca o data calitatea lectiilor de muzica pe care le derulam prin intermediul programelor noastre educationale. Ii incurajam pe toti cei care doresc sa invete sa cante din voce sau la un instrument sa isi urmeze visul, indiferent de varsta, iar pe cei care deja urmeaza aceasta cale si care prin munca si talent au obtinut rezultate exceptionale, ii premiem si ii sustinem inca din 2010 sa isi continue drumul in muzica, prin acordarea Burselor de Merit Boem Club", a declarat Claudia Atanasoae, Director Boem Club.

 trofee-Scoala-Muzica-Boem-Club

Aproximativ 100 de cursanti de nivel incepator, intermediar si avansat ai Scolii de Muzica Boem Club si 25 de profesori si invitati speciali vor canta la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, oboi, block flute, flaut sau cu vocea. Interpretii care vor concerta au varste cuprinse intre 3 si 60 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel. Experienta muzicala a cursantilor pleaca de la 6 luni si ajunge, in cazul unora dintre ei, la cativa ani, toti avand in comun pasiunea si dragostea pentru muzica.

Repertoriul concertului va cuprinde in afara momentelor solo, momente de muzica de camera, duete pentru vioara si pian, pentru chitara, voce si chitara, piese de pian la patru maini, iar ritmurile vor trece de la muzica clasica, la blues, rock, latino, dance, R & B.

 cursanta-chitara_Boem-Club

La concerte vor participa aproximativ 500 de persoane din mediul de business din Bucuresti, antreprenori si manageri, persoane cu profesii liberale, jurnalisti, invitati speciali din diferite domenii, impresari din domeniul muzical si personalitati muzicale care vor canta alaturi de cursantii Scolii de Muzica Boem Club.

Concertele "Muzicieni in devenire" reprezinta incheierea unui an scolar de succes si inceputul Scolii de Vara Boem Club. Scoala de Muzica Boem Club va avea portile deschise si pe durata verii deruland Programul Scolii de Vara Boem Club (22 iunie - 15 septembrie 2014) - programul ideal pentru petrecerea timpului liber intr-un mod creativ pentru toti pasionatii de muzica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre