Urmareste-ne:

Farmacia 2na Unirii

Farmacia 2na este o farmacie cu laborator propriu ce elibereaza retete compensate si gratuite.

Farmacia 2na este o farmacie cu laborator propriu ce elibereaza retete compensate si gratuite.

L-V: 08-20; S-D: 08-14

Retete compensate si gratuite, retete magistrale, medicamente romanesti si din import, produse farmaceutice si parafarmaceutice, ceaiuri, cosmetice.

Da

Ai folosit serviciile Farmacia 2na Unirii? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

0722 268676
De Luiza pe 09 Iulie 2015

Buna ziua, ma intereseaza daca aveti:ALBUMINA UMANA 20% 100ml, Vaccinul pneumococic polizaharidic si Vaccinul impotriva haemophilus influenzae tip b – Hib (amandoua pentru adult). Multumesc!

Vaccinul la 2 luni
De Cretu Andreea pe 27 Martie 2015

Buna ziua.As dori daca se poate sa imi comunicati un pret pentru vaccinul care se face la 2 luni,ca medicul de familie nu il are si as dori sa il achizitionez.Astept rspunsul dumneavoastra.Va multumesc.

Hepatect
De Tronaru roxana pe 12 Februarie 2014

Buna seara! As dori sa stiu daca aveti acest produs - HEPATECT (o fiola ) avem nevoie urgenta si nu il gasim. Va multumim!

SOS
De Gottwald ecaterina pe 28 Ianuarie 2013

Buna ziua. as dori sa stiu daca in farmacia dvs. se gaseste SOLU MEDROL 500MG. Multumesc! Astept.

Medicament
De Ghencea Alina pe 30 Iulie 2012

Buna ziua. Mi s-a prescris Tanganil, si as dori sa stiu daca il gasesc la farmaciile Doina.

Clexane in Oradea
De Mara pe 20 Iunie 2012

In Oradea, Clexane se gaseste in Farmacia Mara-Ortotrauma Farm tel. 0259.227.227

Unguent
De Ana pe 11 Aprilie 2012

Farmacia 2na Unirii prepara acest unguent. Trebuie sa mergeti in farmacia respectiva, cu reteta de la medic. Numai bine!

Crema Efudix
De Radion paul pe 10 Aprilie 2012

Buna ziua, as dori sa ma ajute cineva, doresc sa achizitionez crema Efudix, dar nu o gasesc. Ma poate ajuta cineva sa imi spuna de unde o pot gasi sau daca are cineva de vanzare. Va multumesc 0743.256.010.

Tanganil
De MI pe 09 Aprilie 2012

Mi s-a prescris Tanganil si as vrea sa stiu daca il gasesc la 2NA. Multumesc!

Farmacia 2na Unirii
De Calin ioana pe 13 Ianuarie 2012

Buna ziua. Am si eu o intrebare daca gasesc la dumneavoastra in laborator substanta activa acid azotic - denumire populara: apa tare. Mi-ar treb o cantitate foarte mica. Mi-a fost recomandat de un medic dermatolog pentru o veruga iesita in talpa care s-a extins. Mentionez ca sunt asistenta de farmacie si cunosc reactiile adverse ale acestei substante. Problema e ca o tot caut de ceva timp si nu o gasesc pe nicaieri. Daca ma puteti ajuta. Astept un raspuns daca se poate. Multumesc frumos. O zi buna.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!