Copilul.ro

Imprimat de la www.copilul.ro la data 28-04-2024
Adresa articolului este: Dr-Voroneanu-Liliana-s_print_detalii_6049.html
Continutul acestei pagini nu poate fi preluat fara acordul scris al administratorului www.copilul.ro

Contact:

Adresa: Mioritei, 88, Bacau, Bacau
Reper: vis a vis de magazinul Lidl Vama / Gara
Telefon: 0722.654.755 / 0234.700.000
Site: livmed-pediatrie.ro
Email: liliana_voroneanu@yahoo.com

Date generale:

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

harta

Detalii:

Specialitate:
pediatrie

Sectie:
pediatrie

Unitate medicala:
Cabinet medical pediatrie Liv Med Bacau

Program:
program orar:
luni - vineri: 08:30 - 13:30 - 15:30 - 18:30
sambata: 09:00 - 12:00;

Programari:
pentru programari puteti suna la urmatoarele numare de telefon: 0722.654.755 / 0234.700.000


Aprecieri:

din 131 voturi

78%
80%
82%
82%
83%
77%

Opinii:

13 Decembrie 2016, trimis de Anonim

NU RECOMAND !

Din cunostinte si reviewuri am ajuns sa mergem la acest cabinet, initial a fost ok, consultatiile au fost de bun simt, asistenta a fost amabina... a fot ok, dupa 7 luni am ajuns la limita nervilor. Cu toate ca se specifica "puteti sa ma contactati prin telefon oricand, va ajut" am ramas cu un gust amar cand la telefon nu mi se raspunde, la urgente, la mesaje sunt luat la misto, si primesc si mesaje scrise in viteza, naiba le intelege, apoi mi se atrage atentia ca prea putin o doare de mesajele mele sau cine sunt eu, Alo ?! te platesc, copilul meu e pacientul tau. In final, am ramas si mai stupefiat cand mergand pe mana ei, copilul a ajuns intr-un stadiu neplacut, si culmeamedici la care ea ma trimis sa fac recuperare, au crititcat deciziile ei... adica cum naiba ?! medicii la care tu ma trimiti pentru recuperari, dau ochii peste cap si cand aud de tine... raman blocati ? parerea mea finala, dupa ce am mers la alt pediatru, care a avut bunul simt sa imi acorde timpul necesar, este ca sunteti un pediatru bun, sau ati fost un pediatru bun, dar intre timp v-ati plictisit de jobul dvs, aveti prea multi clienti, va doare in cot per general, si treceti totul ca pe banda sa iasa banii mai repede, sa va fie rusine, sper ca acest review ca si altele sa dea o idee buna proaspetilor parinti care sunt la primul copil... ca nu au ce cauta la aceasta doamna, sub nici o forma, nu mai are afinitatea de doctor pediatru, nu mai are rabdare, stilul zeflemist si miserupist nu contureaza un medic pentru o fiinta firava, un nou nascut. Rusine sa va fie !

10 Decembrie 2016, trimis de Anonim

Josnic

Nu o pot numi medic.Ci mai degraba vanzator si promoter de medicamente scumpe.Mi a distrus copilul.I a dat zeci de diagnostice,i a schimbat lapticul de 100 ori i a dat peste cap intreg metabolismul.Fugiti de ea!!!pt binele copilului vostru.

29 Noiembrie 2016, trimis de Anonim

Comportament total lipsit de respect

Buna ziua! am încercat sa fac o programare la dna dr si am rămas foarte surprinsă de modul in care am fost tratată. Încă de la început vreau sa va spun ca întotdeauna am recomandat-o la toate cunoștințele mele si am venit la ea cu mare încredere. Am sunat pentru programare la numărul afișat, 0722786267. Fara sa răspunda la salut m-a pasat la asistenta, însă nu înainte de a -mi spune ca am sunat la ea si nu la programări. Asistenta m-a întrebat la fel de grabita ce problema am cu fetița, si imediat mi- a transmis si alternativele(nu stiu ce competente are) sa merg la ORL ( deși am mai fost la ea cu fetița pt otita ) iar pentru a doua problema ( o ușoară umflatura in zona pieptului, bănuim noi de la centura de inot) sa mergem la medicul chirurg pentru prelevare de țesut. Mi se pare strigător la cer modul in care trateaza pacienții. Vroiam părerea dansei pentru ca am încredere, dar daca este supraaglomerata varianta cea mai buna este sa nu mai răspunda la telefon. Imi amintesc când lucra la Medical Top. Imi răspundea la orice ora la telefon.... vorba romanului este încă o data confirmată: " când ajungi sus, uiți de unde ai plecat"! Chiar daca si-a terminat vila, mai tb sa o si intretina, deci are nevoie de pacienti, nu?