Copilul.ro

Imprimat de la www.copilul.ro la data 17-10-2017
Adresa articolului este: Dr-Munteanu-Mihai-s_print_detalii_5486.html
Continutul acestei pagini nu poate fi preluat fara acordul scris al administratorului www.copilul.ro

Contact:

Adresa: Constantin Brancoveanu , 20, Bucuresti, Sectorul 4
Reper: -
Telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26
Site: www.mscurie.ro
Email: spital@mscurie.ro

Date generale:

Dr. Munteanu Mihai medic primar pediatru, specialist Hematologie Clinica, Supraspecializare Diabet si Boli de Nutritie, doctor in medicina, sef sectie in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

harta

Detalii:

Specialitate:
supraspecializare gastroenterologie;
competenta endoscopie digestiva

Sectie:
pediatrie II

Unitate medicala:
Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

Program:
-

Programari:
pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26


Aprecieri:

din 7 voturi

28%
22%
25%
22%
25%
17%

Opinii:

23 Februarie 2015, trimis de Anonim

In cazul nostru, acest doctor a fost mai mult decat ok, a fost profesionist

Poate e mai putin amabil cu mamicutele si bebelusii razagaiati, in caz de probleme serioase, nu am avut de ce ma plange; m-a catalogat din prima ca pe o mama exagerat de sperioasa (ceea ce nu e cazul), dar mi-a tratat baietii cum trebuie. Cred ca lipsurile de PR sunt bine compensate de rapidiatea cu care pune diagnosticul corect.

09 Decembrie 2014, trimis de Anonim

Consultatie

Astazi am fost impreuna cu copilul meu in varsta de 12 ani la consult la domnul doctor Munteanu pentru o durere de stomac, la clinica Medicover Victoriei. Desi am vazut review-urile negative ale altor mamici despre acest medic, m-am gandit ca poate sunt exagerari.

In sfarsit, am intrat cu copilul in cabinetul dansului, l-a pus sa isi ridice pluovarul si dupa aceea dl Munteanu mi-a zis ca copilul este gras, ca este mancacios ca el si ca pune pariu ca are puta mica, ca din cauza grasimii nu se mai vede.

I-am spus ca nu am venit la dansul pentru kg in plus ale copilului meu si ca pentru asta mergem la nutritionist. Mi-a zis ca trebuie sa ii faca copilului o endoscopie ca sa vada ce are, a tinut sa mai imi spuna odata ca copilul va face diabet in cativa ani, iar pt durerile pe care le avea de stomac nu ne-a dat nimic.

Am plecat de acolo cu un copil care plangea, cu un minus in buget de 120 ron, timp pierdut si cu dureri de stomac. Aceasta este experienta noastra cu acest doctor.

20 August 2014, trimis de Anonim

Dr. Munteanu Mihai

Am o parere foarte proata despre dl. doctor. Am ajuns la dansul printr-o recomandare. Chiar, dupa ce i-a aruncat o privire bebelusului meu de 4 luni, pe care il tineam eu in brate, fara sa il palpeze si fara sa ii facea cea mai sumara examinare posibila, ne-a scria o reteta ce avea in capul listei antibioticul amoxicilina. Ca sa nu mai spun ca nici nu a intrebat daca i-am facut ceva investigatii medicale anterior lui bebe sau sa ne recomande sa ii facem.

Din contra, noi am fost cei care am insistat sa se uite pe ce examinari medicale ii facuseram. Ca sa nu mai spun ca diagnosticul pus a fost cel gresit. Lipsa totala de profesionalism, de interes si de grija fata de un bebe de 4 luni. Ca sa nu mai spun ca m-a frapat la modul negativ cu cata usurinta a prescria un antibiotic dansul insusi, specialist in gastroenterologie, unui bebe atat de mic. Eu si sotul meu am fost total nemultumiti de acest medic.

Nu stiu daca exista scorul de 0 (zero) stele, pe acela eu l-as acorda in acest caz.