Copilul.ro

Imprimat de la www.copilul.ro la data 17-10-2017
Adresa articolului este: Dr-Fulga-Florescu-s_print_detalii_4589.html
Continutul acestei pagini nu poate fi preluat fara acordul scris al administratorului www.copilul.ro

Contact:

Adresa: Mosoiu, 60, Cluj, Cluj Napoca
Reper: -
Telefon: 0264.431.570
Site: www.gynia.ro
Email: spital@gynia.ro

Date generale:

Dr. Fulga Florescu, medic primar obstretica - ginecologie, Spitalul privat de obstetrica si ginecologie Gynia, Cluj Napoca.

harta

Detalii:

Specialitate:
obstretica - ginecologie

Sectie:
obstretica - ginecologie

Unitatea medicala:
Spitalul privat de obstetrica si ginecologie Gynia, Cluj Napoca

Program:
-

Programari:
0264.431.570


Aprecieri:

din 7 voturi

102%
102%
100%
100%
100%
100%

Opinii:

16 Octombrie 2012, trimis de Anonim

Priveste mai departe IANA.

Nu vreau sa te supar, parerea ta conteaza ca oricare alta. Iti spun doar atat: eu sunt in Canada, unde te astepti ca profesionalismul sa fie net superior Romaniei. Ei bine nu e asa. Din proprie experienta, pierzand un copil din vina nimanui nici macar a mea, aici ginecologul e aproape absent pe toata perioada sarcinii. Stii cate ecografe ti se fac in 9 luni? Maxim 3. Stii cand ti se face prima ecografie? La 12-13 saptamani, cand poate bebe e deja oprit in evolutie (cazul meu la 9 saptamani s-a oprit, calendarstic aveam 13 la prima ecografie). Puteam sa ma infectez, sa am parte de complicatii. Stii ce inseamna sa ti se prescrie pastile ca sa avortezi acasa daca bebe s-a oprit in evolutie? Nici eu nu am stiut pana nu am trecut prin asta si nu am fost informata de medicul meu ginecolog care mi-a inmanat reteta, iar eu socata am pus cateva intrebari la care mi s-a raspuns ca e ok asa decat un chiuretaj, ci am aflat detalii de la farmacisti si clinici de avort Stii de cate ori esti intrebata daca sangerezi, daca iei acid folic, vitamine, daca esti ok?? Niciodata. Stii ce inseamna aici intalnirea cu ginecologul? Trimiteri in alta parte la ecograf. Stii ce inseamna aici a naste cand e momentul? Niciodata nu e sigur ca nasti cu doctorul in evidenta caruia esti. Vei naste cu cel care e de garda la spitalul unde el lucreaza! Stii ce inseamna sa nu poti sa ai incredere si sa mergi orbeste 9 luni sperand ca totul e bine? Nu cred ca vrei sa stii si sper ca nimeni sa nu aiba parte de asta. Mentionez ca e general valabil, nu e o parere subiectiva. Romania daca ar mai avea medicii care i-a avut si salariile care li se cuvin, poate chiar si fara dotarile de aici ar fi cei mai buni din lume!

16 Octombrie 2012, trimis de Anonim

Un suflet mare pentru sufletele mici :)

Dr. Fulga Florescu face parte din viata mea, e o parte din cel mai frumos capitol al vietii mele, acela de a avea un copil sanatos si perfect pentru mine. Eu l-am creat ea mi l-a "daruit", a avut grija ore in sir de ceea ce eu am avut grija noua luni, a fost langa mine in cele mai importante momente ale vietii de viitoare mamica si in zilele frumoase de dupa nastere. Atitudinea, sfaturile si increderea ce am avut-o in aceasta femeie extraordinara, nu cred ca le voi avea niciodata in nimeni aici departe, desi imi doresc inca un copil. Multumesc Dr. Fulga Florescu!

09 Februarie 2011, trimis de Anonim

Dr. Fulga Florescu

Dr. Florescu este cel mai competent cadru medical si in speta cel mai bun doctor ginecolog pe care-l stiu. Eu am nascut primul copil cu dansa, il voi naste si pe al doilea tot cu dansa si vreau sa mentionez ca si daca as mai avea inca zece copii de acum incolo ,tot cu dansa i-as aduce pe lume. Este adevarat ca pare uneori mai rece si mai distanta, dar consider ca mergem la ginecolog pt a ne urmari sarcina nu pentru a sta la barfe cu doctorul, iar informatiile pe care le-am obtinut la controale au fost intotdeauna precise ,suficiente si spuse cu calm. Daca totusi se intampla sa mai ridice tonul la vreo pacienta ,eu zic sa nu uitam ca si doctorii sunt oameni si sa ne gandim daca nu a fost cumva si vina pacientei ca a iscat un astfel de raspuns din partea dansei,pentru ca stim f bine ca la o nastere este f important ca pacienta sa asculte intocmai indicatiile moasei si medicului pentru ca nasterea sa decurga normal,iar daca viitoarea mamica se pierde si nu mai urmeaza acele indicatii e normal ca medicul sa devina autoritar-lucru benefic pana la urma tot pentru mama. In orice caz din partea mea toata cinstea dr florescu