Copilul.ro

Imprimat de la www.copilul.ro la data 27-04-2024
Adresa articolului este: Dr-Fulga-Florescu-s_print_detalii_4589.html
Continutul acestei pagini nu poate fi preluat fara acordul scris al administratorului www.copilul.ro

Contact:

Adresa: Mosoiu, 60, Cluj, Cluj Napoca
Reper: -
Telefon: -
Site: www.gynia.ro
Email: -

Date generale:

Dr. Fulga Florescu, medic primar obstretica - ginecologie, Spitalul privat de obstetrica si ginecologie Gynia, Cluj Napoca.

harta

Detalii:

Specialitate:
obstretica - ginecologie

Sectie:
obstretica - ginecologie

Unitatea medicala:
Spitalul privat de obstetrica si ginecologie Gynia, Cluj Napoca

Program:
-

Programari:
-


Aprecieri:

din 8 voturi

90%
90%
87%
87%
87%
87%

Opinii:

16 Martie 2018, trimis de Anonim

Lipsta totala de profesionalism si respect fata de pacient

Bun, am fost la dansa cu o durere de burta de vreo luna, mi-a facut un consult si un ecograf unde a zis ca am lichid in burta, deci mi-a dat un tratament cu antibiotice. Dupa 6 zile am mers iar la dansa la control, durerea de burta inca prezenta si nici o ameliorare. Raspunsul dansei este ca analizele de secretie vaginala si col sunt toate bune si deci nu am nimic si sa merg altundeva, la un internist sau poate cu coloana, ca ea nu are ce sa imi faca. A vorbit foarte arogant si superior cu mine, efectiv lipsa de respect. Pe langa faptul ca nu mi-a rezolvat problema am mai plecat de la cabinet si cu lacrimi in ochi din cauza ca a vorbit urat. La o clinica privata ca si Gynia ma asteptam la mai mult profesionalism din partea medicilor. E pur si simplu lipsa de respect fata de pacient.

16 Octombrie 2012, trimis de Anonim

Priveste mai departe IANA.

Nu vreau sa te supar, parerea ta conteaza ca oricare alta. Iti spun doar atat: eu sunt in Canada, unde te astepti ca profesionalismul sa fie net superior Romaniei. Ei bine nu e asa. Din proprie experienta, pierzand un copil din vina nimanui nici macar a mea, aici ginecologul e aproape absent pe toata perioada sarcinii. Stii cate ecografe ti se fac in 9 luni? Maxim 3. Stii cand ti se face prima ecografie? La 12-13 saptamani, cand poate bebe e deja oprit in evolutie (cazul meu la 9 saptamani s-a oprit, calendarstic aveam 13 la prima ecografie). Puteam sa ma infectez, sa am parte de complicatii. Stii ce inseamna sa ti se prescrie pastile ca sa avortezi acasa daca bebe s-a oprit in evolutie? Nici eu nu am stiut pana nu am trecut prin asta si nu am fost informata de medicul meu ginecolog care mi-a inmanat reteta, iar eu socata am pus cateva intrebari la care mi s-a raspuns ca e ok asa decat un chiuretaj, ci am aflat detalii de la farmacisti si clinici de avort Stii de cate ori esti intrebata daca sangerezi, daca iei acid folic, vitamine, daca esti ok?? Niciodata. Stii ce inseamna aici intalnirea cu ginecologul? Trimiteri in alta parte la ecograf. Stii ce inseamna aici a naste cand e momentul? Niciodata nu e sigur ca nasti cu doctorul in evidenta caruia esti. Vei naste cu cel care e de garda la spitalul unde el lucreaza! Stii ce inseamna sa nu poti sa ai incredere si sa mergi orbeste 9 luni sperand ca totul e bine? Nu cred ca vrei sa stii si sper ca nimeni sa nu aiba parte de asta. Mentionez ca e general valabil, nu e o parere subiectiva. Romania daca ar mai avea medicii care i-a avut si salariile care li se cuvin, poate chiar si fara dotarile de aici ar fi cei mai buni din lume!

16 Octombrie 2012, trimis de Anonim

Un suflet mare pentru sufletele mici :)

Dr. Fulga Florescu face parte din viata mea, e o parte din cel mai frumos capitol al vietii mele, acela de a avea un copil sanatos si perfect pentru mine. Eu l-am creat ea mi l-a "daruit", a avut grija ore in sir de ceea ce eu am avut grija noua luni, a fost langa mine in cele mai importante momente ale vietii de viitoare mamica si in zilele frumoase de dupa nastere. Atitudinea, sfaturile si increderea ce am avut-o in aceasta femeie extraordinara, nu cred ca le voi avea niciodata in nimeni aici departe, desi imi doresc inca un copil. Multumesc Dr. Fulga Florescu!